![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 25 2018, 22:07 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Newsies ![]() שם הסרט: נערי העיתונים|Newsies ז'אנר: מיוזיקלי, דרמה, קומדיה במאי: קני אורטגה שחקנים: כריסטיאן בייל-ג'ק קלי דיוויד מוסקו-דיוויד ג'ייקובס אלי קיטס-שרה ג'ייקובס שפה: אנגלית שנת יציאה: 1992 אורך הסרט: 121 דקות מוזיקה: אלן מנקן רקע הסרט מבוסס באופן רופף על השביתה שהנערים המחלקים את העיתונים עשו בניו יורק בשנת 1899, בעקבות תנאי העסקתם, שנעשו רעים יותר. מנהיג השביתה היה לואי באלאט, אשר מכונה "קיד בלינק". בסרט נתנו לו דמות קטנה, בעוד שמנהיג השביתה היה ג'ק קלי. כשיצא לאקרנים הסרט נכשל, אבל אחר כך נעשה לסרט מצליח ואף ביססו עליו מחזמר באותו השם. הוא בין הסרטים שהרוויחו הכי פחות כסף בהיסטוריה של אולפני וולט דיסני. כותב המוזיקה, אלן מנקן, אחר כך עזר לכתוב את המוזיקה במחזמר שבוסס על הסרט. תקציר הסרט עוסק בג'ק קלי, אחד מהנערים שמחלקים עיתונים ברחבי ניו יורק. החלום של ג'ק היה לעזוב את ניו יורק ולנסוע לסנטה פה, אבל בגלל החוסר שלו בכסף הוא לא היה יכול להגשים אותו. יום אחד, בזמן חלוקת העיתונים, הוא פוגש שני ילדים חדשים שמצטרפים לנערי העיתונים, דיוויד (דייבי) ולס ג'ייקובס. ג'ק מלמד אותם איך למכור עיתונים והוא ודייבי נהיים שותפים. ג'ק פוגש את אחותו של דייבי, שרה, ומתאהב בה. בשביל להתעלות על יריבו, פוליצר, מנהל העיתון "The World", מעלה את המחירים שמחלקי העיתונים צריכים לשלם בשביל לקנות את העיתונים, ובעקבות זה ג'ק ודייבי פותחים בשביתה. חוות דעת אוקיי, זה היה סרט ממש מדהים לדעתי. הגעתי אליו דרך המחזמר, ואני לא באמת ציפיתי שאני כל כך אוהב אותו כי כל ליבי היה שמור למחזמר. אבל וואו, הסרט היה טוב יותר משציפיתי. אני שמעתי על הסרט הזה קצת בזמן שחיפשתי איפה אני יכול לראות את המחזמר, והחלטתי לבדוק את הסרט באמת. עכשיו אין לזה תרגום, אז היו הרבה קטעים שלא כל כך הבנתי, אבל הבנתי את הדברים הכלליים וזה היה פשוט מדהים. אהבתי את הסיפור של הסרט, שהיה ממש מעניין למרות שהוא לא נשמע הכי וואו. וגם הרומנטיקה לא שיחקה כאן תפקיד כל כך חשוב כמו שציפיתי בגלל המחזמר, והאמת בקושי שמתי לב שיש איזה קטעים של רומנטיקה שם יותר מדי. היה ממש קל להתחבר לדמויות שם, גם כשלא הבנתי חצי סרט. המשחק של הדמויות גם היה די מאוד טוב לדעתי, וזה רק הוסיף יופי לדמויות D: אהבתי מאוד את השירים בסרט, ולמרות שיש לי השוואה נוספת למיוזיקל, אני אפסיק עכשיו. בקיצר, הסרט היה ממש ממש ממש מדהים D: בין סרטי דיסני האהובים עליי עכשיו כי הוא כזה קסום. פסקול Newsies Prologue Carrying The Banner Santa Fe My Lovely-Dovey Baby Fightin' Irish: Strike Action The World Will Know Escape From Snyder Seize The Day King Of New York High Times, Hard Times Seize The Day - Chorale Santa Fe - Reprise Rooftop Once And For All The World Will Know - Finale Carrying The Banner - Finale כמה שירים מהסרט Santa Fe: The World Will Know: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 25 2018, 22:11 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה סיקור מפורט ויפיפה
הסברת את הרקע בצורה מושלמת ובלי יותר מדי ספויילרים ונהנתי לקרוא את הסיקור למרות שכבר ראיתי את המחזמר. אז תמשיך לסקר, כי אתה מדהים בזה ובהצלחה -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 1 2018, 15:07 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמעתי על המחזמר, והאמת היא שעדיין לא יצא לי להקשיב לסאונדטרק שלו עדיין. לפי מה שהבנתי הרעיון אמור להיות די מגניב. הסיקור מקסים, אבל היה יכול להיות הרבה יותר מקסים אם היית מוסיף עוד קצת מידע מעבר. אולי על המחזמר או תמונות או גיפים מתוך הסרט - לא תמיד אפשר למצוא, אני יודע, אבל הרבה פעמים זה כן אפשרי. הרקע הוסיף מאוד, וקצת הופתעתי לשמוע שהוא לא מכר כל כך. הייתי בטוח שהוא ממש פופולרי.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 10 2018, 18:16 PM
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסיקור ממש יפה ואהבתי את חוות הדעת. הבנתי בערך על מה הסרט, אבל הרקע היה לי קצר מדי. לא סיפרת על הליהוק, על הצילומים או משהו - רק על רווח הסרט ושקיים מחזמר. וחבל, כי זה נשמע מעניין. היו חסרים לי תמונות וגיפים (או מידע על הדמויות ועוד נפח) והסיקור למעשה הרגיש פחות מנוצל ממה שאתה יכול להפיק. אני יודעת שאתה אוהב את הסרט מאוד ויש לך על מה לכתוב אז אשמח שתוסיף. בכל אופן היה נחמד שהוספת את רשימת השירים בפסקול. נהניתי לקרוא ואשמח לראות יותר סיקורים שלך בפורום!
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |