![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 10 2016, 15:58 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
סיקור זמר אבל מקונן טספיה - דה ויקנד ![]() שם לידה: אבל מקונן טספיה תאריך לידה: 16 בפברואר 1990 מקום לידה: טורונטו, אונטריו, קנדה שנות פעילות: 2010 - היום ז'אנר: פופ, R&B מידע כללי: אבל מקונן טספיה (המכונה The Weeknd) נולד ב-1990 (כיום הוא בן 26), בטורונטו, קנדה, כבן יחיד להורים אתיופים שהיגרו מאתיופיה בשנות ה-80. בילדותו טספיה האזין למגוון רחב של ז'אנרים, היפ הופ, פאנק, אינדי רוק ופוסט-פאנק. מכיוון שאביו אף פעם לא היה בסביבה, ואמו כל הזמן עבדה, סבתו טיפלה בו רוב חייו הצעירים. כתוצאה מכך, הוא מדבר אמהרית שוטפת. סבתו נהגה לקחת אותו להתפלל בכנסייה האתיופית האורתודוקסית. טספיה אומר כי הוא אימץ את שם הבמה The Weeknd (בתרגום מאנגלית: "סוף השבוע") לאחר שנשר מהתיכון בגיל 17. "עזבתי את הבית ושכנעתי חבר שלי לעשות את אותו הדבר. בסוף שבוע אחד, גררנו מזרנים מהבתים של ההורים שלנו ותקענו אותם בתוך וואן של חברים. מעולם לא חזרנו הביתה". האיות שונה (e חסרה) על מנת למנוע בעיות עם להקה קנדית שכבר משתמשת בשם The Weekend. ויקיפדיה - אבל מקונן טספיה שירים: As You Are Belong to the World Can't Feel My Face Earned It Gifted Kiss Land Lonely Star Love Me Harder Love in the Sky Montreal Outside Pretty Same Old Song The Hills The Knowing The Party & the After Party The Zone What You Need Wicked Games In the Night Tell Your Friends High for This Acquainted Often Might Not Live For Crew Love Prisoner Twenty Eight Dark Times Wanderlust King of the fall Remember You The Morning Loft Music Losers House of Balloons / Glass Table Girls 6 Inch One of Those Nights Shameless Rolling Stone XO / the Host Initiation Where You Belong Nocturnal Tears in the Rain Coming Down FML Pray four Love Angel The fall שירים ממולצים: The Hills Can't Feel My Face Earned It King Of The Fall חוות דעת אישית: אני מאוד אוהב את דה ויקנד! אני חושב שהוא זמר, למרות שבאופן מוזר, רק חלק קטן מהשירים שלו אני אוהב... יש לו שירים ואלבומים מוצלחים מאוד, ואני אוהב שרוב הקליפים של השירים שלו הם מתאימים לעלילת השיר. אני חושב שהוא מספק מקור השראה להרבה אנשים בעולם בגלל סיפורו והצלחתו. ממליץ בחום לשמוע את שיריו ששמתי תחת הכותרת "שירים מומלצים". מקווה שנהינתם ![]() זה הסיקור זמר הראשון שלי, אשמח לת"ב אם משהו לא בסדר או אם יש משהו לשיפור. תודה ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2016, 16:03 PM
|
||
![]() Just like fire ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור יפה! יש הרבה מידע, הדעה האישית מנומקת, והעיצוב שלך מסדר את המידע כך שלא נוצר בלאגן. כל הכבוד
-------------------- אמילי | 17 ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2016, 16:08 PM
|
||
תודה :)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2016, 11:19 AM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על הסיקור! אני מוסיפה ללינקייה :) הסיקור מעולה, ניכרת בו השקעה רבה. חוות הדעת מצויינת, כל הכבוד- שוב!
![]() המידע הכללי מועתק מילה במילה, פעם הבאה תכתוב בעצמך או שתשים קרדיט. -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2016, 11:28 AM
|
||
שמתי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |