![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 7 2017, 19:58 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() שם השיר: R.A.M.O.N.E.S אמן: Motörhead ז'אנר: פאנק רוק, ספיד מטאל אלבום: 1916 שנה: 1991 רקע השיר נכתב ע"י להקת המטאל מוטורהד כמחווה לחבריהם, להקת הפאנק רוק ראמונס. החברים בשתי הלהקות היו ביחסים טובים מאוד זה עם זה במשך שנים רבות והעריצו את העבודה אחד של השני. הסולן של ראמונס, ג'ואי ראמון, תיאר את השיר בתור "הכבוד הכי גדול - כמו שג'ון לנון יכתוב בשבילך שיר". בהופעה האחרונה של ראמונס בשנת 1996, סולן להקת מוטורהד למי קילמיסטר הצטרף אליהם לביצוע של השיר. באותה השנה ראמונס הקליטו קאבר לשיר באולפן. מילים New York City, N.Y.C Pretty mean when it wants to be Black leather, knee-hole pants Can't play no highschool dance Fuzz tone, hear them go Hear them on the radio Misfits, twilight zone R-A-M-O-N-E-S, R-A-M-O-N-E-S Ramones Bad boy rock, bad boy roll Gabba gabba, see them go C. Jay, now, hit the gas Hear Marky kick your ass Go, Johnny, go, go, go Go Tommy, o-way-o Misfits, twilight zone R-A-M-O-N-E-S, R-A-M-O-N-E-S Ramones Bad boy then, bad boy now Good buddy, mau, mau, mau See now, rock 'n' roll Good music, save your soul Dee Dee, he left home Joey call me on the phone Misfits, twilight zone R-A-M-O-N-E-S, R-A-M-O-N-E-S Ramones חוות דעת אישית שיר כיפי בטירוף, חבל שהוא כל כך קצר. הוא ממש קליט ותקוע לי בראש בערך מהרגע הראשון ששמעתי אותו. הסיפור מאחוריו ממש מצא חן בעיניי - למי קילמיסטר נחשב לאישיות אגדית במוזיקה וברוק ובמטאל בפרט, וכשהוא כותב עליך שיר זה חתיכת כבוד. אני חייבת להודות שאני יותר אוהבת את הגרסה של ראמונס, אבל גם בכללי אני מעדיפה את ראמונס על פני מוטורהד (למרות שאני אוהבת את שתי הלהקות). הייתי ממליצה לכם להאזין, אבל רק אם אתם מוכנים להסתכן בשיר הזה תקוע לכם במוח לשארית חייכם. המקור הקאבר של ראמונס -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |