![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 22 2015, 16:47 PM
|
||
![]() WonderFul ![]() ![]() |
הבטתי לשם.
הבטתי אל האופק, אל המקום ששם הוא נעלם ולא נראה שוב. זכרונות, כל כך הרבה זכרונות... מחיתי דמעה והתיישבתי על הדשא. הבטתי לאופק. לשקיעה. שם הוא רץ, ומשם לא חזר. אף אחד לא יודע מה קרה לו. הלכתי, שוב ושוב, צולע ומאשים את עצמי בכך שעשיתי זאת, אפילו שזה לא היה נכון. הבטתי לאדמה. לא היה לי אכפת מכלום. אחי מת. הוא מת. בכיתי, והפעם התעצלתי למחות את הדמעות. דמות מוכרת חייכה אליי. אחי. ניסיתי לגעת בו, אך לא יכולתי. "אני תמיד אהיה איתך" הוא אמר ונעלם. ונשארתי שם, שעות, בוכה בלי הפסקה, עד שהשחר עלה. ------------------- ת"ב? -------------------- רק עוד אחת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 22 2015, 20:13 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש יפה :)
במשפט השלישי הסוף, "התיישבתי על הדשא", נראה לי קצת תלוש. לא מתאים לאווירה הכללית. אהבתי שחזרת על המילה "האופק" כמה פעמים. המשפט הבעייתי היחיד שהיה לי הוא זה- "בכיתי, והפעם התעצלתי למחות את הדמעות. דמות מוכרת חייכה אליי." קודם כל, המילה התעצלתי לא נראית קשורה. אולי אפשר להכניס במקומה "לא רציתי"? וגם הסוף שלו נראה ממשי מדי. הייתה מוסיפה שזו דמות מוכרת ומטושטשת, מרחוק. מצטערת אם פגעתי.. בהצלחה! -------------------- "וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב, וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו, כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם. וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים, וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת, לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה." מעכשיו אני משתדלת לאהוב אתכם, לא משנה מי אתם - שמאלנים, ימניים, חילונים, דתיים, חרדים, צמחונים, טבעונים, אוכלי בשר, הומופובים, סטרייטים, חברי הקהילה הגאה, נשים, גברים, פמיניסטים, שוביניסטים, ערסים או פרחות. כי כולנו עם אחד ♥ לא פה ב23-27.8 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |