![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 27 2017, 08:28 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אם לחשוב לרגע- קטע קצר ©כל הזכויות על הקטע הקצר "אם לחשוב רגע" שמורות לי, לונה, אסונה ויואי. אין לשכפל, לצלם, להעתיק, להקליט, לתרגם, לאחסן במאגר מידע, לשדר או לקלוט בכל דרך או אמצעי אלקטרוני, אופטי או מכני אחר כל חלק שהוא מהחומר שבקטע זה. אין לפרסם יצירות עוקבות כלשהן כגון: פאנפיק, סדרת המשך, פרק המשך, סיפור המשך וכו'.© אם לחשוב רגע- שאלות רבות יצוצו. למה זה הגורל? למה ככה הכל קרה? אם לחשוב רגע- שאלות רבות יצוצו. למה אלו המילים? למה יש חיים? אם לחשוב רגע- שאלות רבות יצוצו. האם כל האנושות היא חלום? האם נועדתי להיות מאושרת? אם לחשוב רגע- שאלות רבות יצוצו. למה אני נחמדה- ולא מישהו אחר? למה אני גרה בבית הזה? אם לחשוב רגע- שאלות רבות יצוצו. כי האמת לא ידועה לאיש, אין אף מוכיח. אז בינתיים נצטרך לחיות בסקרנות, עד שנגיע לאמת במקרה. -------------------- אתם יכולים לקרוא לי לונה 11 • מ. ב. גריפינדור • SAO, ליב ומאדי והעולם של ריילי • אני רוצה לשנות כינוי וכותרת, אז בבקשה תתרמו! • פרשתי ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 27 2017, 08:43 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי זה ממש מקסים! באמת שאהבתי. החלק האהוב עליי היה ״למה אלו המילים? / למה יש חיים?״, זה גם חרוז טוב והם גם מתאימים ביחד לדעתי אז זאת הייתה בחירה מצויינת. חלק מהחרוזים לא הכי התאימו לי, וזה יחסית חבל כי רוב החרוזים היו טובים. כשאת כותבת שיר, תשתדלי שהוא יהיה אחיד מבחינת חרוזים - אם את מחליטה שיש חרוזים, שיהיו אלא אם כן את חושבת שהשורה הספציפית הזאת לא צריכה להיות מחורזת. עדיף שלא תעשי שחצי שיר יהיה בחרוזים וחצי לא, זה קצת מפריע לכמה שהוא זורם ברוב המקרים. אבל מאוד אהבתי את השיר הזה, שלא תחשבי אחרת! תמשכי לכתוב, אני מקווה לראות אותך עוד בפורום :)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 28 2017, 07:57 AM
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, זה שיר מאוד נחמד והשאלות שאת שואלת כאן הן באמת שאלות מתאימות וחשובות שזה טוב לשאול את עצמך, ואהבתי מאוד את הרעיון - כשעוצרים לחשוב לפעמים עולות המון שאלות מעניינות. לגבי החרוזים, אני די מסכימה עם תם - אני חושבת שהשיר היה הרבה יותר זורם אם הם היו אחידים, וזה די הפריע לי שהם לא היו.
לגבי השורה הזו, את האמת שאהבתי את זה יותר כמו בכותרת - אני חושבת ש'אם לחשוב לרגע' יהיה יותר מתאים כאן, אבל זו בחירה שלך. לגבי המקף, לא רק בשורה הזו אלא בכל השיר, את צריכה רווח גם לפני מקף וגם אחריו, ולא רק אחריו.
המעבר בין שתי השורות האלו קצת הפריע לי והן הרגישו לי לא ממש קשורות אחת לשנייה - באחת התייחסת לאנושות ובשנייה התייחסת אלייך. באופן כללי, פחות אהבתי את המעבר להתייחסות אלייך במקום לעולם, הוא הרגיש לי לא ממש מתאים וגם השאלות האלו היו פחות עמוקות ופחות מתאימות לשיר לדעתי. בכל מקרה, זו בחירה שלך. הסוף נחמד מבחינת המשמעות, למרות שמבחינת החרוזים פחות אהבתי אותו והוא לא ממש זרם לי. המבנה גם טוב לדעתי והוסיף הרבה. בקיצור, זה באמת שיר נחמד ואני ממש מצטערת אם פגעתי ומחכה לקרוא עוד שירים שלך. -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |