האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

רוקדת במרפסת||רעות, קטע קצר כזה
פורסם ב: Jun 21 2017, 22:24 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 64372
מגדר:female
משתמש מספר: 61126
חפצי המשתמש: צפה

טוב, אז חופש גדול וכל זה, והחלטתי להשקיע ולכתוב משהו שהוא לא שיר.
אז קשה לי להחליט אם אני אוהבת את התוצאה או לא, ובכל מקרה, חשובה לי גם דעתכם.
ותת״בבו בעיקר:)
----------------------------
הוא יכל לבהות בה שעות, באותה הילדה עם האוזניות שרקדה כל יום במרפסת ביתה. היא הייתה לבושה בשמלה וטייטס ורקדה בעיקר עם הרגליים, פעם מהר ופעם לאט. היו קפיצות ותנוחות על הרצפה, ולפעמים היא חזרה על צעדים, אבל היא אף פעם לא חזרה על אותו ריקוד פעמיים.
לפעמים היא הייתה רוקדת כמה דקות, ואז נכנסת לביתה ויוצאת כעבור כמה דקות נוספות. לפעמים היא הייתה רוקדת במשך שעות, ואז היא הייתה בוהה בשעונה וצועקת: ״מה? כבר שש? אני מאחרת לשיעור!״ ונבלעת בביתה, רק כדי לצאת כעבור חמש דקות מהכניסה האחורית של הביניין עם בגדי האימון בשקית. אבל לא היה לו איכפת כמה זמן היא רקדה, הוא אהב לראות אותה רוקדת.
יום חמישי אחד היא יצאה למרפסת בלי האוזניות, וכל מי שהיה בסביבה שמע את המוזיקה. היא הייתה שקטה כזאת, והיה לו ברור שזה פסנתר שלצליליו היא רוקדת. מאחת הדירות בקומה הרביעית נשמעה נגינת פסנתר שליוותה את המוזיקה, ואחד השכנים מקומה שמינית הצטרף בחליל. הכל נשמע קסום כל כך וכל מי שהיה באזור נעצר והקשיב, אבל זה לא הזיז לה, והיא רק ניגשה למעקה המרפסת, עלתה על קצות אצבעותיה והרימה את רגלה. שלושים מעלות, שישים מעלות, תשעים מעלות, הרגל המשיכה להתרומם, וכבר כמעט שהגיעה למאה שמונים, אבל הברכיים נשארו ישרות והוא לא הבין איך היא עושה את זה.
בהמשך, היא הפסיקה לשים אוזניות בכלל. המוזיקה הייתה יוצאת מהמרפסת ומתפזרת בכל הבניין, ואנשים היו עוצרים לרגע, עוצמים עיניים ונותנים לעצמם להתחבר למנגינה. הוא שם לב שהרגליים שלה תמיד זזות בקצב של המוזיקה, לפעמים הן נעות במהירות האור, ולפעמים הן נמרחות על הרצפה כמו בהילוך איטי. לא היה איכפת לו מהקצב או מהמוזיקה, הוא אהב לראות אותה זזה בתיאום מושלם עם המנגינה.
פעם אחת, אחרי שסיימה לרקוד, היא נשענה על מעקה המרפסת והרימה את ראשה. שיערה החום התפזר בחינניות מצידו השני של המעקה ושמלתה הכחולה עלתה מעט, ועייניה השחורות התמקדו בו, וחייכו.
״את רוקדת יפה.״ הוא אמר את מה שלדעתו היה מובן מאליו.
״באמת? שמחה לשמוע!״ היא ענתה, וניתן היה לשמוע את החיוך שלה במילים.
״תהיתי כמה זמן את כבר רוקדת, שאת רוקדת ככה,״ הוא פלט, מנסה להרוויח זמן כדי למצוא את המילים הנכונות.
״מגיל שש, אבל זה בא עם המון עבודה קשה,״ היא אמרה, אבל הפעם היא נשמעה קצת אחרת, כאילו מישהו עימעם את האור בתוכה.
הוא נשם עמוק. ״אני אוהב אותך.״
היא ביצעה כמה צעדים, ואז קפיצה, וסיבוב, ועוד קפיצה, ואז היא הרימה אליו את מבטה. ״גם אני.״

--------------------

רעות :)
הייתי פה

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jun 23 2017, 12:03 PM
צטט הודעה

בוגר הוגוורטס

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 62488
משתמש מספר: 55840

זה קטע ממש חמוד, הוא באמת נחמד ואהבתי את הרעיון, וזה ממש ממש טוב לקטע ראשון, וגם יש תיאורים שזה מצוין. אהבתי את זה שהוא מכיר אותה דרך הריקוד שלה, והתיאורים של המוזיקה היו ממש נחמדים.
לפעמים היא הייתה רוקדת כמ דקות, ואז נכנסת לביתה ויוצאת כעבור כמה דקות נוספות. לפעמים היא הייתה רוקדת במשך שעות, ואז היא הייתה בוהה בשעונה וצועקת: ״מה? כבר שש? אני מאחרת לשיעור!!״ ונבלעת בביתה, רק כדי לצאת כעבור חמש דקות מהכניסה האחורית של הביניין עם בגדי האימון בשקית.

קודם כל, יש לך כאן שגיאת הקלדה - רשמת 'כמ' במקום 'כמה'. עוד משהו קטן, שהשתמשת בשני סימני קריאה - בעיקרון מספר זוגי של סימני קריאה זה לא תקני, וצריכים להשתמש במספר אי זוגי, וחוץ מזה אני חושבת שסימן קריאה אחד יספיק כאן.
עכשיו דבר אחד שדי הפריע לי כאן, ואני רואה אותו בהרבה מאוד קטעים, הוא שהשתמשת המון במילים עם השורש 'ה.י.ה.', כשיכולת להחליף אותן במילים אחרות לדעתי. זה קורה הרבה בקטעים שכתובים בזמן עבר, ואני פשוט חושבת שיש הרבה מילים אחרות שיכולות להחליף את המילים האלו, ככה שגם אותה המילה לא תחזור הרבה פעמים וגם למילים האחרות תהיה יותר משמעות. אני חושבץ שכדאי לך להחליף את המילים האלו במילים אחרות, לפחות בחלק מהפעמים, זה יוכל מאוד להוסיף לדעתי.
אבל לא משנה כמה זמן היא רקדה, לא היה לו איכפת, הוא אהב לראות אותה רוקדת.

הניסוח של המשפט הזה קצת לא ברור, אני חושבת שאולי 'לא באמת היה לו אכפת כמה זמן היא רקדה, העיקר שהיא עשתה זאת - הוא אהב לראות אותה רוקדת.' יהיה קצת יותר ברור.
היא הייתה שקטה כזאת, והיה לו ברור שזה פסנתר שמנגן שם.

לא ממש הבנתי כאן אם היא ניגנה בפסנתר או שזה היה בשיר או שהאיש מהקומה הרביעית ניגן.
״באמת? שמחה לשמוע!״ היא ענתה, וניתן היה לשמוע את החיוך שלה במילים. ף

יש לך כאן 'ף' מיותרת בסוף המשפט.
היא ביצעה כמ צעדים, ואז קפיצה, וסיבוב, ועוד קפיצה, ואז היא הרימה אליו את מבטה. ״גם אני.״

יש לך כאן שגיאת הקלדה - רשמת 'כמ' במקום 'כמה'. חוץ מזה, משהו בחלק הזה הרגיש לי קצת לא אמין - היה אפשר להבין מהקטע שהוא לא ממש מכיר אותה, ושהוא מכיר אותה דרך הריקוד שלה ואוהב לצפות בה. זה כן הגיוני שהוא יאהב אותה, אבל משהו הרגיש לי קצת מוזר בזה שיש לו מספיק אומץ להגיד לה את זה - אם הבנתי נכון, זו ילדה שהוא כנראה לא דיבר איתה בחיים, וזה קצת מוזר שהוא יגיד לה את זה וירגיש מספיק בנוח בפעם הראשונה שהוא מדבר איתה. עוד יותר מוזר היה, שהיא אמרה שגם היא אוהבת אותו - אם הבנתי נכון, הרעיון של הקטע הוא שהוא צופה בה רוקדת, והיא אפילו לא מכירה אותו, אז זה קצת מוזר שהיא אומרת שגם היא אוהבת אותו. אני חושבת שאת יכולה להפוך את זה להגיוני יותר אם תוסיפי אולי עוד שיחה ביניהם לפני זה ותתני בה הסבר הגיוני, אבל זו רק דעתי - יכול להיות שפשוט הבנתי את הקטע לא נכון.
בכל מקרה, זה באמת קטע ממש חמוד וניהניתי לקרוא אותו, ואני מצטערת אם פגעתי ומחכה לקרוא עוד קטעים שלך.

--------------------
קימ/ליליקה
(אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה)
User Posted Image
טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3>
והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה.
וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3>

לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי
אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן
אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר)
אופס אני בורחת💕

User Posted Image

---------
פורסם ב: Jun 23 2017, 14:56 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש

אז קודם כל, תודה רבה:)
תיקנתי את השגיאות ושיניתי קצת את המשפטים (זה עם הפסנתר וההוא עם הכמה זמן שהיא רוקדת). לגבי ה׳ה.י.ה׳, אני מנסה לבדוק אני אחפש, אבל אני נראה לי שאני בכל זאת אשאיר את זה ככה...
לגבי הסוף, אני לפעמים שוכחת שמה שברור לי לא ברור לכולם.
אז בעיקרון, הם שכנים, גרים באותו בניין וכל זה. יצא להם קצת לדבר, הם הכירו אחד את השני וזה.
ברעיון, היא ידעה שהוא מסתכל, היא תמיד יצאה מהכניסה האחורית ככה שהוא יכל לראות אותה. היא נשענה על מעקה המרפסת כי היא ידעה שהוא שם. בעיקרון התכוונתי לכתוב ׳בהמשך, היא הפסיקה לשים אוזניות, כנראה שההשפעה מיום חמישי שינתה אצלה משהו.׳ ההשפעה הזאת הייתה הוא. היא ראתה שהוא נהנה והמשיכה לעשות את זה, שימשיך להינות.
בקיצור, הם הכירו קצת. היא אהבה אותו, הוא אהב אותה. היא רקדה בשבילו וידעה שהוא מסתכל. לא ממש יכולתי לכתוב את זה כי זה מנקודת מבטה שלה ולא שלו...
טוב, מצטערת שזה לא יצא מובן ומקווה שהצלחתי להבהיר קצת את הקטע...

--------------------

הייתי פה

---------
פורסם ב: Jun 23 2017, 21:38 PM
צטט הודעה

רק קצת דם לקינוח הדבש

פרטי משתמש
חרמשים: 102207
מגדר:
משתמש מספר: 37223

אוי זה מקסים
הרעיון הכללי ממש מקורי וחמוד ואני חייב לציין שגם לי יש נטייה לרקוד על הגג אופס
נניח בצד את העובדה שזה כתוב מקסים ושיש לי רק הערות טכניות וצורת הכתיבה נהדרת, אני רוצה להתמקד רגע בדיאלוג בסוף כי חוץ מזה באמת אין לי מה להעיר

״תהיתי כמה זמן את כבר רוקדת, שאת רוקדת ככה.״ הוא פלט, מנסה להרוויח זמן כדי למצוא את המילים הנכונות.
״מגיל שש, אבל זה בא עם המון עבודה קשה.״ היא אמרה, אבל הפעם היא נשמעה קצת אחרת, כאילו מישהו עימעם את האור בתוכה.
היא ביצעה כמה צעדים, ואז קפיצה, וסיבוב, ועוד קפיצה, ואז היא הרימה אליו את מבטה. ״גם אני.״

יש לך כאן שגיאה חוזרת עם פיסוק לפני סגירת מרכאות. זה צריך להיראות ככה:

״תהיתי כמה זמן את כבר רוקדת, שאת רוקדת ככה,״ הוא פלט, מנסה להרוויח זמן כדי למצוא את המילים הנכונות.
״מגיל שש, אבל זה בא עם המון עבודה קשה,״ היא אמרה, אבל הפעם היא נשמעה קצת אחרת, כאילו מישהו עימעם את האור בתוכה.

אם יש פעולה ישירה שמתייחסת למה שנאמר במרכאות אחרי שהן נסגרות, צריך להיות פסיק ולא נקודה. דרך אגב, הרגיש לי שקצת חזרת פה על ״היא״ ו״הוא״ יותר מדי פה - בחלק מהמקרים היה אפשר להוריד את זה.
כמו לילי, גם לי הסוף לא התחבר כל כך - אני חושב שצריך לציין בעלילה עצמה שהם הכירו עוד לפני ולהדגיש את זה קצת יותר.
חוץ מזה אין לי הערות, זה היה מקסים ומאוד נהנתי לקרוא! תמשיכי לכתוב :)

--------------------

תֹּם, 20, את׌/ה׊א, לא ממש פה, הנה המדף שלי
g
User Posted Image

User Posted Image User Posted Image

---------
פורסם ב: Jun 25 2017, 15:32 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש

תודה:)
אני אנסה להכניס את זה.
לגבי ה'הוא' ו'היא', בעיקרון השמות שלהם לא מוזכרים, אז אי אפשר כל כך לשנות. אני אעבור על זה שוב בקרוב ואבדוק שוב אם יש מקומות שאפשר להוריד...

--------------------

הייתי פה

---------
פורסם ב: Jun 26 2017, 17:42 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 0
מגדר:
משתמש מספר: 61514

קטע חמוד
אהבתי את הרעיון

--------------------
לילי מון♥כלבים♥חתולים♥פנדות♥גריפינדור

אני חוסכת למשנה כינוי... אם אתם רוצים לתרום אז בבקשה

User Posted Image

https://www.youtube.com/watch?v=FBGdGPindX0

---------
פורסם ב: Jun 27 2017, 10:08 AM
צטט הודעה

בוגר הוגוורטס

פרטי משתמש
חרמשים: 62488
משתמש מספר: 55840

QUOTE (לילי מון @ Jun 26 2017, 06:14 PM)
קטע חמוד
אהבתי את הרעיון

כמו שכבר אמרתי, זה ספאם. שימי לב להבא ואל תחזרי על כך.

--------------------
קימ/ליליקה
(אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה)
User Posted Image
טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3>
והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה.
וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3>

לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי
אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן
אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר)
אופס אני בורחת💕

User Posted Image

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025