![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 6 2017, 21:48 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
מעבר לפינה יש מישהו שמסתכל עלייך גם כשאת לבד היי בחושך הסוגר יש מישהו ששומר עלייך הוא לא אבד היי בתהומות הנפש יש מישהו שמשקיט אותך הוא לא בגד ואולי יום אחד תפגשי אותו אולי יום אחד תדברו אולי יום אחד תביני אותו אולי יום אחד תחזירי לו כגמולו ------ תודה לך הקב"ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- "וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב, וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו, כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם. וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים, וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת, לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה." מעכשיו אני משתדלת לאהוב אתכם, לא משנה מי אתם - שמאלנים, ימניים, חילונים, דתיים, חרדים, צמחונים, טבעונים, אוכלי בשר, הומופובים, סטרייטים, חברי הקהילה הגאה, נשים, גברים, פמיניסטים, שוביניסטים, ערסים או פרחות. כי כולנו עם אחד ♥ לא פה ב23-27.8 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2017, 08:26 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי זה ממש יפה
קשה לי קצת להתחבר למסר כי אלוהים אבל הצלחת להעביר את זה ממש יפה וזה כתוב מקסים. אני ממש אוהב את המבנה של שלושת הבתים הראשונים ונראה לי שהמבנה החדש בבית האחרון היה ממש on point וקבלי ח''ח על זה, אהבתי מאוד. תמשיכי לכתוב! את טובה בזה :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 12 2017, 13:42 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ממש יפה, באמת יצא לך טוב לדעתי. המבנה של שלושת הבתים הראשונים מהמם וגם זה שהרביעי שונה, החרוזים מצוינים ואני חושבת שהצלחת להעביר את מה שניסית בצורה ממש טובה. קצת הפריע לי שהשורה האחרונה לא ממש מתחרזת לשורה השנייה באותו הבית, אני לא יודעת אם זה בכוונה או לא אבל לדעתי זה היה יכול להיות יותר יפה אם השורות האלו כן היו מתחרזות. בכל מקרה, זה ממש יפה גם ככה וזו החלטה שלך, אז אני רק אוסיף שאת כותבת מהמם ואני מחכה לקרוא עוד שירים שלך.
-------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |