![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 9 2015, 18:00 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא הייתה צריכה לכתוב הספד. היא נזכרה באחד ממכתביו בסוף הקיץ, במילותיו האחרונות - תכתבי לי שיר, משוררת קטנה שלי. דמעות עלו בעיניה כשנזכרה במילים האלה. היא מחתה את עיניה והתחילה לכתוב.
'פעם נפגשנו, לפני שלושה חודשים, הייתי בודדה, בלי חברים, הצעת לי את ידידותך, שאותה לקחתי בשמחה, בסופו של הקיץ נהינו חברים, שני אנשים, בלתי נפרדים, בסופו של הקיץ, בצבעי הסתיו, הבטחת לי, שתנשק אותי עכשיו, אהבת אותי, ואני אותך, כשהודיעו על המלחמה, חשבתי זאת בדיחה, אבל גוייסת ונלקחת ממני, ברצון לעזור, הבטת בעיני, הבטחת שעוד תחזור, בסופו של הקיץ נהינו חברים, שני אנשים, בלתי נפרדים, בסופו של הקיץ, בצבעי הסתיו, הבטחת לי, שתנשק אותי עכשיו, התכתבת איתי במכתבים, הרגעת אותי, במצבים לחוצים, הבטחת לי, שעוד תשוב ותחיה, זה היה טוב מידי, למה זה לא קורה? בסופו של הקיץ, נפרדת ממני בנשיקה, הקרבת את חייך, על מזבח האהבה, בסופו של הקיץ, בצבעי הסתיו, הבטחת לי, שתנשק אותי עכשיו.' היא בכתה. בכתה כמו שלא בכתה מעולם, על אהובה שלעולם לא יחזור. היא התבוננה בעינים אדומות מחוץ לחלון, מסתכלת על היופי של הסתיו הקרב ובא, על העלים האדומים והכתומים, על עלי השלכת שנערמו מתחת לעצים. היא ידעה שהוא לעולם לא יזכה לראות איתה את היופי הזה. היופי של סופו של הקיץ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2015, 18:12 PM
|
||||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האשכול לא מתוייג בצורה נכונה. כתבתי במפורש כיצד צריך לתייג.
עם הכותרת "זה היה בסוף הקיץ" ותת הכותרת "תנו כותרת V2 - שלב 1". אני משנה לך הפעם, אל תחזרי על כך שוב. -------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 9 2015, 18:42 PM
|
||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי בסדר. וואו וואו וואו וואו. קודם כל, לפני הכל, אני חייבת להגיד- ממש אהבתי. באמת.
ועכשיו נתייחס לשיר/קטע הזה. מבחינת תוכן: אהבתי מאוד. אהבתי את השיר, אהבתי את החרוזים, אהבתי איך שסיימת את זה. אני לא יודעת להסביר מה בדיוק גורם לי פתאום להידלק בשירים, אבל זה לגמרי השאיר אותי בצורה של וואו. איך שהם בחיים לא יזכו להיות ביחד יותר, ואיך שהם לא יחוו את סוף הקיץ ביחד. במיוחד אהבתי את הבית האחרון.זה נתן לי תחושה של סוף והשלמה כזה, ועם זאת, של משהו שלא נגמר- ההבטחה שלא התמששה. עם זאת, היה דבר אחד שהפריע לי, והוא- כפות הפסיקים שאת משתמשת. בכל שורה, ואף באמצע, השתמשת בפסיקים. פסיק זה דבר טוב כשצריך, אבל לא בסוף כל שורה של שיר, למשל. שיר אמור להיות זורם, עם משקל מסויים, והפסיקים קטעו לי את זה. אז תשני (: בנוסף, הייתי ממליצה גם להרחיב על סיפור הרקע. כלומר, עכשיו זה כמה שורות קטנות, ושיר שלם שהוא העיקר. זה נותן תחושה של חוסר החלטיות- האם זה שיר, או קטע קצר? אם החלטת שזה קטע, הייתי ממליצה לך להרחיב על הגבורה קצת, להוסיף עוד קצת לרקע, ואז לשלב את השיר. אם את מחליטה שזהו שיר- טוב, תני רק את השיר. כל זה רק לדעתי, כמובן. בשורה התחתונה- טוב מאוד (: -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2015, 19:38 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו. באמת וואו.
הכתיבה שלך נעימה וזורמת וחודרת ללב, ולא שמתי לב לטעויות כתיבה כלשהן. מהמם! תכתבי עוד! -------------------- ♦ אפריל ♦ ♦ ספרים שאהבתי: חלף עם הרוח, שומרת אחותי, הכול הכול, ג'יין אייר, בית הספר לטוב ולרע, נפילת הממלכות ♦ ♦ "After all, tomorrow is another day" ♦ אז חברה שלי פתחה בלוג הורס (זה לחיץ אידיוטים) וכדאי לכם לשמור אותו במועדפים כי היא מתכננת להעלות מלא דברים שלא תרצו להחמיץ! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2015, 10:33 AM
|
||
![]() מוגל |
ווא, זה מדהים.
את כותבת מעולה. הכתיבה שלך קלילה ונעימה, ואין לי הערות בנוגע לקטע\שיר הזה. מאוד אהבתי. אשמח מאוד לקרוא עוד קטעים\שירים שלך! -------------------- albus dumbeldore
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |