האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

זה היה בסוף הקיץ || מיקה, תנו כותרת V2 - שלב 1
פורסם ב: Nov 18 2015, 22:34 PM
צטט הודעה

ALL FOR THE GAME

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 101767
מגדר:female
משתמש מספר: 41384
חפצי המשתמש: צפה

רמיזות לסלאש, מי שלא יאה לו שלא יקרא

~.~

זה היה בסוף הקיץ. הטמפרטורה כבר התחילה לרדת ועלים בגווני חום, כתום, צהוב ואדום התחילו לעטר את המדרכה. זאת הייתה הפעם הראשונה שבה ראיתי אותו, פוסע מעבר לפנית הרחוב הסמוך, כמו מגיח בקסם מתוך מערבולת עלים שיצרה הרוח. אורה של השמש הנמוכה של שעת אחר הצהריים המוקדמת התרפק עליו בקרניים זהובות. הוא היה יפה, פרט ששמתי לב אליו מתוך ערפל הדיכאון מהיום המגעיל שעבר עליי בו הייתי שרוי. סילקתי את המחשבה מראשי, בטוח שהוא עוד אחד מהאנשים שעל פניהם אני חולף ברחוב פעם אחת ואז הופכים לזיכרון עם אפשרות שהייתה יכולה להתממש. הרכנתי את ראשי בחזרה אל המדרכה והמשכתי ללכת, מודע עד מאוד לבחור האחר, שקול צעדיו הפסיק פתאום.

"שלום." הוא דיבר בקול מתנגן עם מבטא זר שרגם לי לעצור במקומי ולהסתובב אליו, תוהה אם הכוונה הייתה אליי. "אתה נראה מדוכדך. קרה משהו?"

הנדתי בראשי לאות לאו, משקר כמו תמיד והמום מההתפתחות הפתאומית.

"אם אתה אומר. שוקולד?" ידו גיששה בתוך התיק שהיה תלוי על כתפו ושלפה משם חבילה קצת מעוכה של שוקולד חלב מהסוג שאני אוהב. הוא קרע את העטיפה ושבר שורה, דוחף אותה לידיי לפני שהספקתי למחות. אז במקום זה שאלתי אותו, "אתה תמיד מסתובב עם חפיסת שוקולד כדי שיהיה לך לתת למישהו שנראה מדוכדך?"

הוא הגיב בחיוך וסידר בחזרה את התיק על גבו. "אני אראה אותך מחר, אני מניח," אמר באותו מבטא מתנגן והלך, משאיר אותי עם השוקולד שהרגיש כברכת שלום חמימה על שפתיי. מעודד, המשכתי ללכת לכיוון הבית שלי. אולי מחר יהיה יותר טוב.

למחרת ראיתי אותו בצהריים, בדרך חזרה מבית הספר, באותו המקום בו נפרדנו אתמול. עבר עליי יום יותר טוב מאתמול, בעיקר בזכות העובדה שהבנתי שכמו שדברים רעים יכולים לקרות פתאום, גם דברים טובים יכולים לקרות פתאום. הפעם אני אמרתי לו שלום, ואפילו הלכנו קצת ביחד, מדברים, לומדים טיפה אחד על השני. אהבתי בעיקר להקשיב לו מדבר במבטא המיוחד שהיה רק לו.

הפכנו את הפגישות האלה לשגרה שנמשכה שבוע וקצת, נהנים מהשמש לפני שהעננים יסתירו אותה. ואז הגיע היום ההוא, עם מזג אוויר קריר יותר. כמעט ולא דיברנו, וכשנפרדנו הוא הביא לי שוב שורה מהשוקולד מהסוג האהוב עליי. "שיהיה לך למחר," אמר ולא הסביר, מסתובב והולך, משאיר אחריו ברכת פרדה מתוקה לשפתיי.

מחר הוא לא הופיע. חיכיתי שעה שלמה ברחוב ואחר כך יצאתי כל חצי שעה כדי לראות אם הגיע ופספסתי אותו, וכך גם ביום שלמחרת, וביום שאחריו. בגשם הראשון של הסתיו הבנתי שלא אראה אותו יותר, והרמתי את פניי אל השמים כדי לטשטש את דמעותיי. כמו כל דבר טוב, גם הוא נעלם מחיי, משאיר אותי עם אשליה חזקה שהספקתי לבנות ונופצה בפתאומיות במכה אלימה.

זה היה בסוף הקיץ, ימים אחרונים של חמימות וצחוק שמסתחרר עם השלכת ומתרומם במערבולות מהמדרכה. אבל זה היה ונגמר, והשאיר אותי שבור מתמיד עם בוא הסתיו.

--------------------

מיקה - לשעבר א. עדכונים ומערכת הפאנפיקים - כותבת ומציירת - כאן לפעמים
מנהלת הפורום לשנת 2016 - מוזיקת מטאל ורוק - החלקה על הקרח - All For The Game

User Posted Image
T"Thank you," he finally said. He couldn't say he meant thanks for all of it: the keys, the trust, the honesty and the kisses. Hopefully Andrew would figure it out eventually. "You were amazing."g
Nora Sakavic, The King's Men -

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Nov 19 2015, 16:38 PM
צטט הודעה

בלי גסויות.

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 7349
מגדר:female
משתמש מספר: 51632
חפצי המשתמש: צפה

אז במקום זה שאלתי אותו,

כל הרמה של הקטע גבוהה מאוד והרגשתי שהמשפט הזה קצת הוריד ממנה.

אוקיי, אז לתוכן -
התחלה מבטיחה ומעניינת, נסחפתי לתוך הקטע.
קצת ביאסת אותי בהמשך. לא הספקתי להכיר אותו בכלל וכבר מת. לא הספקתי לאהוב אותו מספיק בשביל להתרגש מהקטע.
לא הספקתי לקרוא שיחות שלהם מלבד הענקת שוקולד.
לא נתת לקרוא שנרקם סיפור. לא הספקתי להחליט אם בא לי שהם יהיו ביחד.
לא הצלחתי להכיר אותם בכלל מהקטע.
יש לך הרבה רווחים מיותרים ובנוסף אני ממליצה לך להעביר ביטוא כי יש טעויות פה ושם.
קצת אכזבת אותי כי ממך ציפיתי להמון.
תמשיכי לכתוב ותזכרי שזו רק דעתי האישית (:

--------------------
בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח,
הייתי חלק מהנוף
היום אני אורח.

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025