![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(7) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 8 2014, 10:53 AM
|
||
![]() And like that... He's gone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() גולשים יקרים! אם אתם רוצים לפתוח בקשת ניהול אך יש לכם שאלה מאוד חשובה, שתשובה לה לא מצאתם לאחר עיון רב בחוקי הפורום, ברשימת הפורומים הפנויים לניהול או באשכול ההסבר הראשי, תוכלו לכתוב אותה באשכול זה ונענה לכם במהרה. אם זוהי שאלה פרטית יותר, תוכלו לשלוח הודעה פרטית לאחד מחברי הנהלת הפורומים או הנהלת האתר. בהצלחה! ![]() -------------------- אור • 18 • מסדר מרלין • אחראי עדכונים וידיעות לשעבר ![]() ".I don't believe in God, but I'm afraid of him" .Well, I believe in God, and the only thing that scares me is Keyser Soze --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 15 2014, 09:45 AM
|
||
![]() בשבילך, אלף פעם ויותר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשימת הפורומים הפנויים לניהול אינה מעודכנת. אליסה עלתה לניהול פורום או''ץ, ולא עדכנו ברשימה.
-------------------- תם - תכף 16 - הנהלת הפורומים - לפעמים יוצא לי לכתוב ![]() מתוך הדברים שהחוכמה מספקת לחיי אושר מלאים, אין נכס גדול מן הידידות ...................................אפיקורוס, המסע אחר האושר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 15 2014, 12:21 PM
|
||||
![]() And like that... He's gone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה! עודכן ![]() -------------------- אור • 18 • מסדר מרלין • אחראי עדכונים וידיעות לשעבר ![]() ".I don't believe in God, but I'm afraid of him" .Well, I believe in God, and the only thing that scares me is Keyser Soze --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 12 2014, 07:43 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זקוקים לאנשים שינהלו את מערכת הפאנפיקים?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 13 2014, 02:00 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זקוקים למנהלים בפורום טלוויזיה וקולנוע?
-------------------- .Inbal ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 13 2014, 03:33 PM
|
||
![]() בשבילך, אלף פעם ויותר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר לעדכן את רשימת הפורומים הפנויים לניהול? יש מנהלת לפורום מד''פ :)
-------------------- תם - תכף 16 - הנהלת הפורומים - לפעמים יוצא לי לכתוב ![]() מתוך הדברים שהחוכמה מספקת לחיי אושר מלאים, אין נכס גדול מן הידידות ...................................אפיקורוס, המסע אחר האושר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 14 2014, 08:13 AM
|
||||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא כרגע, התפקיד מאוייש על ידי איילת :)).
לפורום טו"ק יש מנהלת ואין צורך במנהלים נוספים לפורום הספציפי הזה :))
כן, אני כבר מעדכנת :)). -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 15 2014, 09:22 PM
|
||
![]() חבורה סודית מאוד שאוהבת במבה ובה סופר פוטר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יותר ממעוניינת לחזור ולנהל מחדש את פורום מ"ת. הבעיה היא שהמ"תים שנרשמתי אליהם עדיין לא התחילו והמ"ת שלי הוא עדיין בשלב ההרשמה ויש עוד שני משתמשים שאני שומרת להם. אם הם לא יגיבו בזמן הקרוב אתחיל את המשחק בלעדיהם, אבל זה יהיה חבל. >:
השאלה היא, שבמקרה כזה, מה אני יכולה לעשות כדי לקבל אפשרות לנהל אותו מחדש? אני ארשם לעוד מ"תים שנפתחים, אבל עדיין לא התחיל שום מ"ת. ): -------------------- Call Me Beep Me If You Wanna Reach Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() היי, קוראים לי יארדן, אני בת 17 ויש לי כינוי וחתימה משותפים עם הבלשית שאני אוהבת הכי הכי. קפצתי לבקר. שביעסטית בימים, שביעסטית בלילות, לשביעיזם אין סוף, בלעכס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2014, 07:09 PM
|
||||||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בשביל לנהל את פורום מ"ת, את צריכה לפתוח שני מ"תים. תפתחי מ"ת נוסף וחכי שלפחות מ"ת אחד יתחיל, תגיבי בו קצת ואז תפתחי בקשת ניהול. אנחנו ניקח בחשבון שאין מנהל פורום ולכן אין הרבה מ"תים והם לא פעילים במיוחד. בהצלחה! ![]()
הייתה אי הבנה בקשר לפורום טו"ק, אנחנו זקוקים לעוד מנהל/ת פורום :) -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ 19 ♣ ![]() "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 26 2014, 09:14 PM
|
||||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה אומר? -------------------- בילי ג'ו ♦ Bass ![]() ![]() WRITES A SONG ABOUT 21 GUNS NEVER SHOT A GUN BEFORE .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 26 2014, 09:18 PM
|
||||||
הפורום הזה הוא פורום בקשות ניהול. רק בפורום הזה אפשר לפתוח בקשות ניהול, בקשת הניהול צריכה להיות באשכול חדש :)). -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 26 2014, 09:36 PM
|
||||||||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההה שמה אפשר לשים את הקישור שישימו לב כאילו?? איזה מגנוב שאין שם אף קישור XDD -------------------- בילי ג'ו ♦ Bass ![]() ![]() WRITES A SONG ABOUT 21 GUNS NEVER SHOT A GUN BEFORE .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 27 2014, 12:04 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עניין אותי לדעת, בחוקי בקשת הניהול צריך לקשר לשבעה אשכולות מושקעים, כלומר בפורום סס"ש צריך לפתוח שבעה סיפורים או שירים?
-------------------- .Inbal ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2014, 12:44 AM
|
||||
![]() pepole are STUPID ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, אבל אם פתחת שם אשכולות אחרים כמו סיקורים או משחקי פורום זה גם בסדר. -------------------- ^ איילת ^ 25.11 ^ מ.פורום פאנפיקים + א. המערכת בדימוס ^ Not Your Business לשעבר ^ PJO ^ ~ אל תדחה למחר - מה שאפשר לדחות למחרתיים ~ When you feel my heat Look into my eyes It's where my demons hide It's where my demons hide Don't get too close It's dark inside It's where my demons hide It's where my demons hide פרשתי, אני מניחה. תודה לכולם על תקופה נהדרת. מצטערת על העזיבה הפתאומית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 27 2014, 07:36 AM
|
||||||||||
לא, אין צורך לשים קישור. בפורום הזה - פורום בקשות ניהול, לפתוח אשכול חדש עם בקשת הניהול שלך ![]() -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | כיסא פנוי | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס טיול לגאורגיה עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2018 - 2007 |