![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(743) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 24 2018, 07:33 PM
|
||
![]() עוזר בכיר לשר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קיי
אז טופס או שפשוט נתחיל? -------------------- חוי ▲ פיטר פן ▲ נרניה ▲ גלידה ▲ סיריוס בלק ▲ רמוסיריוס ▲ The brave don't live forever, but the cowards don't live at all ![]() The world is about three things, love, friendship, and ice cream Heather McNamara ▲ בית ספר לטוב ולרע ▲ גם לסרגל שלי יש רגשות ▲ בן בארנס ▲ הנסיך כספיאן ▲ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2018, 07:39 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה אומר טופס?
אני חדשה בדברים האלה -------------------- לא ידוע!! [/QUOTE]מה קורההה אני מניח שכל מי שמכיר אותך יודע עד כמה את מדהימה, ומי שלא מכיר אותך מצווה בזאת עכשיו להכיר אותך ואז הוא ידע כמה את מדהימה. אז לא צריך לפרט, נכון? יופי, שמח שהגענו להחלטה משותפת (אני מדבר בלשון רבים כי זה אני, עצמי ואנוכי). הקיצר את מדהימה ואני מקדיש לך קוד מגניב Tני לא יכול לתכנת כרגע אבל באופן כללי הוא כותב טריליון פעם "את מדהימה!" (תכלס למה לעשות טריליון פעמים אם אפשר לעשות while True ואז זה יכתוב את זה אינסוף פעמים?) טוב חפרתי והשארתי פה חותם אז יאיייי ביי :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2018, 07:40 PM
|
||
![]() עוזר בכיר לשר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טופס זה אומר שיש כזה
שם מראה אופי ועוד כל מיני פרטים שממלאים אותם על הדמות ככה זה יותר מסודר -------------------- חוי ▲ פיטר פן ▲ נרניה ▲ גלידה ▲ סיריוס בלק ▲ רמוסיריוס ▲ The brave don't live forever, but the cowards don't live at all ![]() The world is about three things, love, friendship, and ice cream Heather McNamara ▲ בית ספר לטוב ולרע ▲ גם לסרגל שלי יש רגשות ▲ בן בארנס ▲ הנסיך כספיאן ▲ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2018, 07:40 PM
|
||
לא צריך.
אנחנו כבר יודעות -------------------- לא ידוע!! [/QUOTE]מה קורההה אני מניח שכל מי שמכיר אותך יודע עד כמה את מדהימה, ומי שלא מכיר אותך מצווה בזאת עכשיו להכיר אותך ואז הוא ידע כמה את מדהימה. אז לא צריך לפרט, נכון? יופי, שמח שהגענו להחלטה משותפת (אני מדבר בלשון רבים כי זה אני, עצמי ואנוכי). הקיצר את מדהימה ואני מקדיש לך קוד מגניב Tני לא יכול לתכנת כרגע אבל באופן כללי הוא כותב טריליון פעם "את מדהימה!" (תכלס למה לעשות טריליון פעמים אם אפשר לעשות while True ואז זה יכתוב את זה אינסוף פעמים?) טוב חפרתי והשארתי פה חותם אז יאיייי ביי :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2018, 07:42 PM
|
||
סבבה
אז אני אתחיל, קיי? =============== שוב נפצעתי, אני די בטוח שאני לגמרי בסדר אבל הכריחו אותי ללכת למרפאה, שוב. זו כבר הפעם השלישית השבוע ----- טדאם -------------------- חוי ▲ פיטר פן ▲ נרניה ▲ גלידה ▲ סיריוס בלק ▲ רמוסיריוס ▲ The brave don't live forever, but the cowards don't live at all ![]() The world is about three things, love, friendship, and ice cream Heather McNamara ▲ בית ספר לטוב ולרע ▲ גם לסרגל שלי יש רגשות ▲ בן בארנס ▲ הנסיך כספיאן ▲ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2018, 07:44 PM
|
||
עמדתי במרפאה בשלווה וניסיתי להרגיע חצוי היסטרי לאחר שיעור ספורט עם בני ארס. אני מניח שאני אצטרך שוב לדבר איתם על ההשלכות הנפשיות של סוג האימונים שלהם.שמעתי את הדלת נפתחת בסערה מאחוריי.
-------------------- לא ידוע!! [/QUOTE]מה קורההה אני מניח שכל מי שמכיר אותך יודע עד כמה את מדהימה, ומי שלא מכיר אותך מצווה בזאת עכשיו להכיר אותך ואז הוא ידע כמה את מדהימה. אז לא צריך לפרט, נכון? יופי, שמח שהגענו להחלטה משותפת (אני מדבר בלשון רבים כי זה אני, עצמי ואנוכי). הקיצר את מדהימה ואני מקדיש לך קוד מגניב Tני לא יכול לתכנת כרגע אבל באופן כללי הוא כותב טריליון פעם "את מדהימה!" (תכלס למה לעשות טריליון פעמים אם אפשר לעשות while True ואז זה יכתוב את זה אינסוף פעמים?) טוב חפרתי והשארתי פה חותם אז יאיייי ביי :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2018, 07:46 PM
|
||
"אל תהרוג אותי סולאס, זה לא שבאתי לפה מרצוני, וכן - אני יודע שנמאס לך לראות אותי", אמרתי מהר לפני שהמרפא הראשי יתחיל להתלונן על כמות הפעמים שאני מופיע במרפאה
-------------------- חוי ▲ פיטר פן ▲ נרניה ▲ גלידה ▲ סיריוס בלק ▲ רמוסיריוס ▲ The brave don't live forever, but the cowards don't live at all ![]() The world is about three things, love, friendship, and ice cream Heather McNamara ▲ בית ספר לטוב ולרע ▲ גם לסרגל שלי יש רגשות ▲ בן בארנס ▲ הנסיך כספיאן ▲ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2018, 07:48 PM
|
||
גיחכתי, "תשב פה," אמרתי והצבעתי על מיטה פנויה, "אני תכף אבוא לראות איך פצעת את עצמך הפעם"
-------------------- לא ידוע!! [/QUOTE]מה קורההה אני מניח שכל מי שמכיר אותך יודע עד כמה את מדהימה, ומי שלא מכיר אותך מצווה בזאת עכשיו להכיר אותך ואז הוא ידע כמה את מדהימה. אז לא צריך לפרט, נכון? יופי, שמח שהגענו להחלטה משותפת (אני מדבר בלשון רבים כי זה אני, עצמי ואנוכי). הקיצר את מדהימה ואני מקדיש לך קוד מגניב Tני לא יכול לתכנת כרגע אבל באופן כללי הוא כותב טריליון פעם "את מדהימה!" (תכלס למה לעשות טריליון פעמים אם אפשר לעשות while True ואז זה יכתוב את זה אינסוף פעמים?) טוב חפרתי והשארתי פה חותם אז יאיייי ביי :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2018, 07:50 PM
|
||
התיישבתי על המיטה בשקט יחסי "מחכה"
-------------------- חוי ▲ פיטר פן ▲ נרניה ▲ גלידה ▲ סיריוס בלק ▲ רמוסיריוס ▲ The brave don't live forever, but the cowards don't live at all ![]() The world is about three things, love, friendship, and ice cream Heather McNamara ▲ בית ספר לטוב ולרע ▲ גם לסרגל שלי יש רגשות ▲ בן בארנס ▲ הנסיך כספיאן ▲ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2018, 08:00 PM
|
||
טפחתי בעדינות על ידו של החצוי וחייכתי אליו את החיוך הכי מרגיע שלי,
"אל תילחץ, באמת,זה בסך הכל שיעור ספורט. נכון שהם לא חביבים בכלל" אמרתי בעדינות, "אבל אתה תתרגל. חוץ מזה, הם יכולים להיות אחים למחצה שלך" הנער פער את עיניו בבהלה, "רק לא זה!" צחקתי, "אתה בסדר עכשיו?" הוא הינהן ויצא מהמרפאה. הסתובבתי אל ניקו די אנג'לו שישב מאחוריי. -------------------- לא ידוע!! [/QUOTE]מה קורההה אני מניח שכל מי שמכיר אותך יודע עד כמה את מדהימה, ומי שלא מכיר אותך מצווה בזאת עכשיו להכיר אותך ואז הוא ידע כמה את מדהימה. אז לא צריך לפרט, נכון? יופי, שמח שהגענו להחלטה משותפת (אני מדבר בלשון רבים כי זה אני, עצמי ואנוכי). הקיצר את מדהימה ואני מקדיש לך קוד מגניב Tני לא יכול לתכנת כרגע אבל באופן כללי הוא כותב טריליון פעם "את מדהימה!" (תכלס למה לעשות טריליון פעמים אם אפשר לעשות while True ואז זה יכתוב את זה אינסוף פעמים?) טוב חפרתי והשארתי פה חותם אז יאיייי ביי :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2018, 08:01 PM
|
||
"אני לא חושב שזה הרגיע אותו", מלמלתי "הוא נראה על סף התקף לב"
|
|
פורסם ב: Nov 24 2018, 08:02 PM
|
||
"הוא יהיה בסדר גמור" התעקשתי, "רק אל תפחיד אותו יותר"
|
|
פורסם ב: Nov 24 2018, 08:04 PM
|
||
"אני לא מפחיד, רק את מי שזה מגיע לו." משכתי בכתפיים "בכל אופן נפלתי על הלבה והכריחו אותי לבוא לכאן, משעמם פה. תגרום לי לצאת מכאן".
|
|
פורסם ב: Nov 24 2018, 08:06 PM
|
||
"נפלת ללבה?!" קראתי בתדהמה, "הו, כוויות! תן לי להסתכל! אתה יודע עד כמה זה מסוכן?! אתה לא יוצא מכאן עד שאני אחליט! עכשיו תן לי לראות את הכוויה!" אמרתי בחומרה וטפחתי על זרועו.
|
|
פורסם ב: Nov 24 2018, 08:08 PM
|
||
"אתה נשמע מודאג כמו - כמו - אין לי אפילו דוגמא מספיק טובה! אתה עד כדי כך בלתי נסבל!", תוך כדי הראתי לו את הכוויה בכתף "טדאם".
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | כיסא פנוי | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס טיול לגאורגיה עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2018 - 2007 |