האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור שחקנית - הת'ר גרהאם, סקרנו אותי - שלב שני
פורסם ב: Jul 13 2014, 13:41 PM
צטט הודעה

Fire Burns Brighter In The Darkness

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 12391
מגדר:female
משתמש מספר: 47995
חפצי המשתמש: צפה

הת'ר גראהם | Heather Graham
User Posted Image
שם מלא: הת'ר גראהם | Heather Graham
תאריך לידה: 29.1.1970
מקום לידה: מילווקי, ויסקונסין
שנות פעילות: 1988 עד הווה.

מידע: הת'ר גראהם היא שחקנית קולנוע וטלוויזיה ודוגמנית אמריקאית, הידועה בעיקר בזכות הופעתה בסרטי הקולנוע "לילות בוגי", "אוסטין פאוורס: המרגל שתקע אותי" ו"ממעמקי הגיהנום".
הת'ר גראהם נולדה במילווקי שבויסקונסין, למשפחה אירית. אחותה הגדולה היא גם כן שחקנית - איימי גראהם.
היא הופיעה לראשונה ב-1988 בסרט הקומדיה "רישיון לנהוג". לאחר שסיימה את לימודיה, גראהם שלחה מועמדות ללמוד ב"אוניברסיטת קליפורניה בלוס אנג'לס", ולמדה שם חלק אנגלית במשך שנתיים.
שמה היא הכירה את השחקן ג'יימס וודס אשר ניהלה איתו קשר רומנטי, לאחר שנתיים היא החליטה להפסיק את לימודיה באוניברסיטה כדי להקדיש למשחק את כל זמנה, למרות התנגדות הוריה. לאחר מכן היא עברה להוליווד, שם היא עבדה בעבודות שונות בזמן שהיא מבססת את עצמה בתור שחקנית.
הופעתה הראשונה בטלוויזיה הייתה בסרט "Mrs. Soffel", הסרט השני שהיא הופיעה בו היה "תלמיד מחליף". ב-1991 היא שיחקה בסידרת הטלוויזיה "טווין פיקס". פריצת הקריירה שלה הייתה כאשר היא שיחקה בסרט "לילות בוגי" בתפקיד "נערת הרולר", ושם היא נראית בסצנות עירום והייתה מועמדת לכמה פרסים על תפקידה בסרט. ב-1999 היא שיחקה בסרט "אוסטין פאוורס: המרגל שתקע אותי" בתפקיד "פליסיטי שאגוול", ובאותה שנה גם הופיעה בקליפ של לני קרביץ "American Woman".
ב-2001 שיחקה גראהם בסרטים "ממעמקי הגיהנום" ו"הרוג אותי ברכות", ובנוסף היא גם שיחקה בכמה סרטים עצמאיים כמו: "הגורו". באותה שנה גראהם דורגה על ידי "פיפל (מגזין)" במצעד "100 האנשים הכי יפים בהוליווד" ודורגה ב-Top 50. גראהם הופיעה בתפקיד אורח בסדרות "סקס והעיר הגדולה" ,"סקראבס" וב"משפחה בהפרעה". ב-2005 גראהם הפכה לדוגמנית של "Garnier", ב-2003 שיחקה בסרט "סדנה לעצבים", וב-2006 היא שיחקה בסדרה הקומית "Emily's Reasons Why Not". וב-2009 שיחקה בסרט המצליח "בדרך לחתונה עוצרים בווגאס".
המידע הועתק מוויקיפדיה.

פילמוגרפיה (קולנוע):
"רישיון לנהוג" (1988)
"דראגסטור קאובוי" (1989)
"אני מת עלייך" (1990)
"בקצב החופש" (1991)
"טווין פיקס: אש הולכת איתי" (1992)
"גם לבוקרות יש רגעים קודרים" (1993)
"קשר בכל מחיר" (1993)
"סקס או אהבה" (1996)
"לילות בוגי" (1997)
"צעקה 2" (1997)
"אבודים בחלל" (1998)
"אוסטין פאוורס: המרגל שתקע אותי" (1999)
"שחק אותה סטאר" (1999)
"מטורפת מאהבה" (2000)
"נכון שזה לא נכון" (2001)
"מדרכות ניו יורק" (2001)
"ממעמקי הגיהנום" (2001)
"הורג אותי ברכות" (2002)
"הגורו" (2002)
"הופ ספרינגס" (2003)
"תינוקה של סמנתה" (2004)
"כלה להשגה" (2005)
"מארי" (2005)
"בובי" (2006)
"אחי, אני והיא" (2006)
"אבודים במנהטן" (2007)
"המרוץ להריון" (2008)
"סקס בדייט הראשון" (2008)
"תינוק בדרך" (2009)
"בדרך לחתונה עוצרים בווגאס" (2009)
"הנגאובר 3: חוזרים לווגאס" (2013)
"בכל מחיר" (2013)

פילמוגרפיה (טלוויזיה):
"טווין פיקס" (1991)
"משפחה בהפרעה" (2004)
"סקראבס" (9 פרקים, 2004-2005)

תמונות:
User Posted Image
User Posted Image
User Posted Image
User Posted Image
User Posted Image

דעה אישית:
שמעתי על השחקנית הזאת (לא כל כך הרבה, את האמת), אבל הפעם הראשונה שיצא לי להכיר אותה היא בסרט "אבודים ממנהטן", כך שביקורת זאת תהיה רק לגבי הסרט הזה.
אני חייבת להודות שלמרות שלא אהבתי את הדמות שהיא שיחקה, הצלחתי להתחבר לצורת המשחק שלה והערכתי אותה על כך. למרות שבחלקים רבים מהסרט אמרתי לעצמי "וואו, איזה דמות מוזרה, אני לא אוהבת אותה", מצאתי את עצמי מנסה להבין את הרגשות של הדמות, רק בזכות המשחק הנהדר של הת'ר.
כשחיפשתי מידע עליה בשביל סיקור זה, ראיתי שיש לה רשימה ארוכה של סרטים. זה הפתיע אותי, כי לי אישית לא היה מושג שהיא מפורסמת כל כך ומשחקת בסרטים כה רבים, וזה בגלל ששמעתי את השם שלה רק פעמים אחדות.
מכל הסרטים שלה ראיתי רק את "אבודים ממנהטן", כמו שכבר הזכרתי. יכול להיות שראיתי סרטים נוספים שלה, אבל אם כן, אני לא זוכרת את המשחק שלה (או את הסרט עצמו, אני רואה יותר מדי סרטים).
אם היו שואלים אותי אם אני רוצה לראות עוד סרטים שלה, הייתי עונה כן. אני חושבת שהמשחק שלה ב"אבודים ממנהטן" הוכיח לי את זה, וראו את הדומננטיות שהיא מראה עם הדמות שלה. (כי ביננו, גם אם התסריט כתוב מצויין אבל השחקן לא טוב, אין רגש בסרט)
אז בשביל לסיים את הסיקור הזה, אני רוצה להמליץ לכולם לראות סרט שלה, לפחות אחד. ובנתיים אני אלך לחפש סרט נוסף שלה לראות. :>

--------------------
25.7 # פוטרהאדית # הפלפאפית # האנגרית מושבעת # ניצולת אשמת הכוכבים # לוקינג פור אלסקה # מפוצלת # אוטאקואית # גיימרית # צמחונית # מוזיקה זה החיים # תולעת ספרים # טאמבלרית # פנימיסטית # כותבת 8 שנים
User Posted Image User Posted Image
Want a sugar cube? They're supposed to be for the horses, but who cares? They've got years to eat sugar, whereas you and I... well, if we see something sweet we better grab it quick.
Tumblr

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jul 13 2014, 13:47 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 9833
משתמש מספר: 35445

סיקור ממש יפה! לרגע חשבתי שהיא שיחקה ב"ילדות רעות" אבל בילבלתי אותה עם מישהי אחרת. אני לא מכירה אותה אבל אני אלך לראות את הסרט שלה!

--------------------

.Inbal

User Posted ImageUser Posted Image

---------
פורסם ב: Jul 13 2014, 13:50 PM
צטט הודעה

Some Infinities Are Bigger Than Other Infinities

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 31888
משתמש מספר: 45079

סיקור נהדר! :)
כל הכבוד על ההשקעה ^^
אני אישית לא מכירה את השחקנית הנ"ל, אך השם שלה מוכר לי מאוד.
אני מניחה שהיא מוכרת לי מ"שחק אותה סטאר", ששם היא שיחקה נהדר, אך לא הצלחתי להתחבר למשחק שלה כל כך.

--------------------
FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars
User Posted Image User Posted Image
❆ ❆ ❆

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025