![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 11 2015, 16:33 PM
|
||
![]() ?Aren't Ordinary People Adorable ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפציעה המצערת של ג'וני דפ פירסום בימים אלו ממש, באוסטרליה, מתקיימים הצילומים לסרט "שודדי הקאריביים 5: המתים לא מדברים", בהם משחק לא אחר מהשחקן המהולל- ג'וני דפ! תאונה מצערת שקרתה בזמן שהותו של דפ בעיר של הצילומים גרמה לו להפצע בידו, ולכן יעבור ניתוח בלוס אנג'לס, וינוח כמה ימים בביתו. לפי דיבריהם של המפיקים, הפציעה של דפ לא אמורה לפגוע בצילומים של הסרט, ובעוד שדפ לא נמצא בצילומים, מצלמים סצנות שבהם לא יופיע. ג'וני דפ לא יהיה על הסט שבועיים לפחות, ולאחר מכן הוא אמור לחזור להמשך הצילומים. למאמר המלא בוואלה! סלבס לחצו כאן. אז מה אתם חושבים? האם אתם שמחים שהסרט בכל מקרה לא מתעכב, כמו שנעשה כבר בעבר? איך הגבתם למשמע הפציעה של דפ? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2015, 16:36 PM
|
||
![]() רבות הדרכים לאהוב אותך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומייגאד!
יואו, איזה באסה... אני לא יודע, משום-מה זה נראה לי כאילו ההפקה של הסרט בכלל לא מתעניינת בג'ונוצ'קה >< אוי! אומייגאד. -------------------- פעם הייתי פה ![]() (לפעמים אני פה גם עכשיו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2015, 21:32 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה?
לא שמעתי על זה אפילו אני אוהבת את ג'וני, מסכנצ'יק לפחות הוא לא מעכב את הצילומים של הסרט. -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 12 2015, 22:21 PM
|
||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש אוהבת אותו כשחקן, למרות שאני לא מתה על שודדי הקריביים כסרט בפני עצמו.
נקווה רק שירגיש טוב -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |