![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 2 2015, 13:32 PM
|
||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() סיקור סדרה|| Girl Meets World O שם הסדרה במקור: Girl Meets World O ז'אנר: סיטקום O נוצר על-ידי: מייקל ג'ייקובס ואפריל קלי O שחקנים: Riley Matthews, Maya Hart, Cory Matthews O שפה: אנגלית O שנת יציאה: 2014, 27 ביוני O מס' עונות: 1 O זמן הקרנה: 23 דקות לפרק O ערוץ שידור: דיסני (82 בהוט ו - 89 ביס) O תקציר: הסדרה עוקבת אחרי קורי וטופנגה (ההורים), ריילי וחברתה הטובה ביותר מאיה, אחיה הצעיר של ריילי - אוגי, לוקאס, ופארקל בניווט החיים כאשר הם מתחילים את כיתה ז'. סט הסדרה נמצא בניו - יורק סיטי, אחרי שטופנגה וקורי עברו לשם בסיום הסדרה "Boy Meets World". (משמע סדרה זו היא סדרה בת, חדשה) O דמויות: ![]() Riley Matthews ביתם של קורי וטופנגה, אחותו הגדולה של אוגי, מאוהבת בלוקאס. אופטימית מאוד, שמחה ואוהבת את העולם. ![]() Maya Hart חברתה הטובה ביותר של ריילי. ההפך הכמעט גמור מריילי. פסימית לרוב, מוותרת ומתייאשת בקלות. ![]() Cory Matthews אביהם של ריילי ואוגי, בעלה של טופנגה. מורה להיסטוריה בבית הספר שבו לומדים ריילי וחביריה. ![]() Topanga Lawrence-Matthews אשתו של קורי, אמא לאוגי וריילי. עורכת דין במקצועה. ![]() Farkle חבריהם של לוקאס, מאיה וריילי, מאוהב בריילי (כנראה), מתחבב על חבריו. כאשר הוא פוגש את מאיה וריילי הוא אומר: "Ladys", והן עונות לו בשמו. כאשר הוא עושה משהו 'רשמי', בסיומו הוא אומר: "Thanks, I'm Farkle." כאשר דבר רשמי קורה בכיתה, יש לו לוחית קטנה עם השם שלו עליה אשר מונחת על השולחן כהיצג בפני כולם. ![]() Lucas מגיע מטקסס לכיתה בה לומדים מאיה, ריילי ופארקל, מאיה אוהבת להתעלל בו כמובן בצחוק. ![]() Augi בנם הצעיר של טופנגה וקורי, חבר של אווה (דמות משנית). קליפ שיר הפתיחה המלא: https://www.youtube.com/watch?v=95E9WUtZREw O חוות דעת אישית: ואוו. זו סדרה מדהימה. היא מתארת את המציאות של ילדים בגיל ההתבגרות (רובם), את ההתמודדות הסבירה של ההורים עם הדברים, את החיים. הסדרה הזו מלמדת כל כך הרבה, על איך צריך ונכון לרוב להסתכל על החיים. בצורה אופטימית, מצחיקה ויפה. כי העולם יפה, וזה מה שהסדרה מנסה (ומצליחה) להעביר. רוב השחקנים הם בני נוער בעצמם, מה שעוזר להעביר את המסר בצורה חזקה וברורה הרבה יותר, וניתן להתחבר אליה בקלות. אני מקווה שתהנו ממנה, כי אני לא יכולה להעביר בכל פעם שאני רואה אותה מתחילה. גם אם ראיתי את הפרק מיליוני פעמים, אני עדיין אשב ואראה אותו, כדי לזכור שוב מה היה ומה למדתי מהפרק ההוא, ואיך להמשיך להסתכל על החיים, כי זה מה שהסדרה הזו נותנת. להמשיך קדימה, ליהנות, כי החיים עוד לפנינו, לא משנה הגיל. אפילו להתאהב. מקווה שתיהנו ומליצה בחום ![]() -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2015, 15:47 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל, כל הכבוד על הסיקור.
רציתי רק לכתוב שהסיקור כתוב בצורה נהדרת, אלי היית יכולה להוסיף את שמות השחקנים לשמות הדמויות ותמונות של כל אחד מהם, אבל בכלליות הסיקור טוב מאוד. עשית לי חשק לראות את הסדרה. זהו, אין לי מה להוסיף :) -------------------- Chloe ♣I've a gun♣Lucifer's partner♣
![]() ![]() כינוי משותף עם...השטן ? I don't know what your deal is, but you make me a better detective --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2015, 16:01 PM
|
||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התמונות... אני אערוך, זה רעיון באמת טוב.
ערכתי, תודה. ♥ תודה רבה, ומקווה שתיהני מהצפייה ![]() -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2015, 21:27 PM
|
||
![]() ?Aren't Ordinary People Adorable ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור מקסים ומושקע.
מתווסף ללינקייה ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2015, 21:44 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נתחיל עם זה שזה סיקור באמת נהדר, על סדרת הבת שמעתי ויצא לי לראות פרק אחד.
את הסדרה המקורית שמעתי כעת בפעם הראשונה, נשמע סדרה חביבה, סיקור נהדר כל הכבוד :) -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2015, 14:57 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל - אני מתה על הסדרה הזאת. הסיקור מעולה, רק משהו אחד הפריע לי.
אולי כדאי לכתוב את שמחות השחקנים ואת מי הם משחקים. -------------------- My name's Ari and I'm not really here anymore ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2015, 15:16 PM
|
||
תודה, אבל לא צריך. מפורט למטה :)
גם בסיקורים אחרים לא עשיתי כך בהתחלה, אלא רק בהמשך. :) -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2015, 13:14 PM
|
||
![]() You are about to recieve a LOGICAL ASS KICKING ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בישראל הסדרה נקראת "העולם של ריילי"
וזה סיקור באמת מושקע -------------------- !!DONT SHIT ON YOUR DREAMS Purple ∞ Professor ∞ Gloomverse ∞ 11.06.2002 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2015, 18:18 PM
|
||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נשמעת סדרה נחמדה, אני פחות מתחברת לסדרות מהסוג הזה אבל עשית לי חשק לראות.
כל הכבוד על הסיקור! ![]() -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |