0 חרמשים |
|
פורסם ב: Jul 21 2015, 13:36 PM
|
||
בלי גסויות. |
קובץ מתכונים || לביבות אפויות אז בגלל שאתם.. איך לומר? לא הכי גאונים, החלטתי לעזור לכם ולתת דוגמא למתכונים דיאטטיים. קחו למשל לביבות. מי לא אוהב לביבות בחנוכה? (שאלה רטורית מתוקים שלי) אז הנה לכם, תוכלו לאכול לביבות, אפילו לא בחנוכה, ובכל זאת לא להשמין. סקרנים? קדימה למטבח. לביבות תפוחי אדמה אפויות - 14 לביבות מצרכים: 3 תפוחי אדמה בינוניים 2 בצלים קצוצים 100 ג' פטריות קצוצות (חצי פוסה) 2 ביצים 1/3 כוס פירורי לחם + כף נוספת אבקת מרק מל''פ (מלח, פלפל) הכנה: להרתיח מים, להמליח, להכניס את תפוחי האדמה, לבשל עד שהם רכים, למעוך אותם. לטגן את הבצל והפטריות. לערבב את כל המצרכים + מחית תפוחי אדמה + בצל ופטריות. ליצור קציצות ולשטח אותן. להניח את הקציצות על נייר אפייה מושמן. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. בסביבות 25 דקות, להפוך באמצע, 10 - 15 דקות לצד או עד שמזהיב. לביבות ירק אפויות - מצרכים: 2 קישואים 2 גזרים בצל קצוץ מטוגן 2 ביצים 5 כפות פירורי לחם כפית גדושה שום כתוש אבקת מרק מל''פ (מלח פלפל) הכנה: לגרד את הירקות. לערבב את כל המצרכים. להכין תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן. ליצור לביבות, להדק היטב, לסחוט, להוציא נוזלים. לסדר אותן בתבנית. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, 15 דקות כל צד, או עד שמזהיב - משחים מעט. לביבות תרד אפויות - מצרכים: חבילת תרד בצל גדול קצוץ מטוגן 1/3 כוס פתיתי גבינה צהובה חצי כוס פירורי לחם 2 ביצים אבקת מרק מל''פ (מלח, פלפל) מטבל שמנת: שמנת חמוצה או גבינה דלת שומן עירית קצוצה שום כתוש מל''פ (מלח, פלפל) הכנה: לחלוט את התרד כ2 דקות, לקצוץ, לערבב את כל המצרכים כולל התרד. ליצור לביבות, להדק היטב, להוציא נוזלים. לרפד תבנית בנייר אפייה משומן. לסדר את הלביבות. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 30 דקות בתנור, אחרי 15 דקות להפוך לצד השני. לערבב את מצרכי המטבל, להגיש ליד הלביבות. קציצות לביבות ירק אפויות - 17 קציצות ירק מצרכים: חבילת שמיר חבילת פטרוזיליה בטטה רכה 2 ביצים 2 בצלים קצוצים מטוגנים חצי כוס פירורי לחם 2 שיני שום מגוררות אבקת מרק מל''פ (מלח, פלפל) מטבל שמנת: שמנת חמוצה או גבינה דלת שומן עירית קצוצה כפית גדושה שום כתוש מל''פ (מלח, פלפל) הכנה: לקצוץ את הירוקים, לערבב את כל המצרכים, לתבל. ליצור לביבות. להכין תבנית עם נייר אפייה משומן, לסדר את הלביבות, להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. בסביבות 30 דקות, 15 דקות כל צד או עד שמזהיב משחים. לערבב את מצטרכי המטבל ולהגיש עם הלביבות. לביבות כרובית אפויות - 17 לביבות מצרכים: כרובית מפורקת לפרחים 2 גזרים מגורדים בצל קצוץ ומטוגן ביצה חצי כוס פירורי לחם אבקת מרק מל''פ (מלח, פלפל) הכנה: לחלוט את הכרובית עד שהיא רכה, לסנן ולמעוך. לערבב את כל המצרכים. להכין תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן. ליצור לביבות, לסדר בתבנית, להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, שמזהיב - משחים להפוך לצד השני. קציצות טונה אפויות - 12 קציצות מצרכים: קופסת טונה מפוררת 2 בצלים קצוצים מטוגנים ביצה 2 כפות קטשופ כף דבש 5 כפות גדושות פירורי לחם אבקת מרק מל''פ (מלח, פלפל) הכנה: לחמם תנור בחום בינוני, להכין תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן, לערבב את כל המצרכים, ליצור קציצות, לשטח אותן, להניח את הקציצות על נייר האפייה, 20 דקות בתנור, להפוך את הקציצות אחרי 10 דקות, הקציצות מזהיבות - משחימות מעט. תודה לכל המתכונים לניקי ב. לדעתי אני אישית אוהבת רק את הלביבות תפוחי אדמה וקציצות טונה, ואני אפילו לא אוהבת טונה. אבל זה הטעם שלי והמון אנשים שאני מכירה אוהבים את שאר הלביבות, אני לא אוהבת אותן גם מטוגנות אז זה לא קשור. כמעט אין הבדל בטעם בין מטוגנות לאפויות, זה הרבה פחות שמן, זה טעים ומומלץ. במקום לייסר את עצמכם שאכלתם לביבה אחת קטנה ומטוגנת, תוכלו לאכול כמה לביבות אפויות ולא להשמין. אני ממליצה לכם לנסות ולגלות בעצמכם. בתיאבון! -------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2015, 14:53 PM
|
||
קוסם מתחיל |
לול
אני אפתיע את אמא שלי ואכין לה שבוע מלא לביבות תודה על המתכונים! -------------------- יוֹרוּצ'וֹ ~ כל מני דברים מוזרים Pan cake --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2015, 15:24 PM
|
||
קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת |
עשיתי פעם לביביות
יצא נורא XD אבל אולי אעשה שוב! תודה שאת דואגת לדיאטה שלנו אש;) כל הכבוד על המתכונים D: -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 24 2015, 10:56 AM
|
||
בוגר הוגוורטס |
כל הכבוד על המתכונים!!התמונות ממש יפות!!
ומזל שזה כמעט בלי שמן...אני מכיר מתכון דומה של קציצות הירק, ואמא שלי מכינה את זה כל שבת.. -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2015, 23:58 PM
|
||
סוהרסן |
וואו, זה מלא השקעה בלביבות...
אני צריך לשמור את המתכונים פה באיזשהו מקום עד חנוכה!!! אמא שלי ממש תאהב את זה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2024 - 2007 |