0 חרמשים |
|
פורסם ב: Jul 22 2015, 21:10 PM
|
||
בוגר הוגוורטס |
מוס שוקולד ב-3 שכבות
חומרים: לבסיס: •300 גרם שוקולד מריר מומס •200 גרם חמאה מומסת •1/2 מיכל ריצ' / שמנת מתוקה •6 ביצים •1/2 כוס סוכר לשכבת המוס האמצעית: •1 מיכל ריצ'/שמנת מתוקה •1 אינסטנט פודינג שוקולד •1 כוס חלב לשכבת הציפוי: •100 גרם שוקולד מריר מומס •1/2 מיכל ריצ'/שמנת מתוקה אופן ההכנה: •מחממים תנור ל-140 מעלות, ומערבבים את כל חומרי הבסיס (חוץ מהביצים והסוכר) •מקציפים את הביצים השלמות ומוסיפים את הסוכר (בהדרגה) •מערבבים את שתי הבלילות ומכניסים לתנור לשעה [מניחים תבנית קטנה עם מים בתחתית התנור בכדי שהעוגה תהיה לחה] •מקציפים את כל מרכיבי השכבה האמצעית לקרם יציב, ומשטחים על הבסיס •מערבבים את כל חומרי שכבת הציפוי ומורחים על העוגה.שמים במקרר המלצה אישית: עוגה ממכרת!! שווה להכין! -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2015, 21:12 PM
|
||
בלי גסויות. |
וואו נראה ממש טעים!
אני מכירה את המוס שוקולד הרגיל והפשוט ואני מתה עליו אבל את זה עוד לא הכרתי. מתחייבת להכין! כל הכבוד ^^ -------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2024 - 2007 |