![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 24 2015, 14:33 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרוזן יוגורט
![]() מצרכים: - ½ עד 1 גביע יוגורט 0% שומן - 1 כוס תותים מנוקים קפואים - 1 בננה קלופה קפואה - 1 כף דבש או אבקת סוכר אופן ההכנה: טוחנים הכול יחד בבלנדר או במעבד מזון, במשך כחצי דקה. טועמים ואם רוצים מתקנים (מוסיפים עוד קצת יוגורט, או עוד קצת דבש…). מגישים בכוסות שקופות ואוכלים מיד. המלצה אישית: פרוזן יוגורט ממש טעים, בלי ג'לטין או דברים כאלה. שווה להכין!! הודעה זו נערכה ע"י נעם מאיר ב Jul 24 2015, 16:02 PM -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 24 2015, 14:34 PM
|
||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הדעה אישית קצרה מדי והתמונה גדולה ותוקעת את העמוד.
בפעם הבאה שזה יקרה איאלץ לנעול את המתכון. -------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 24 2015, 14:50 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר..אני מנסה להקטין אותה,
שאלתי כמה אנשים. -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 24 2015, 16:39 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
המתכון פשוט ואכין בהזדמנות. הדעה האישית קצת קצרה מדי.... אבל כל הכבוד על המתכון.
-------------------- ליה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 26 2015, 00:04 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני בדרך כלל קונה פרוזן יוגורט בחנויות אבל אולי אני אנסה להכין פעם לפי המתכון הזה ואראה איך ייצא לי...
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2015, 18:32 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בדרך כלל קונה את הפרוזן, אבל אני לא יוצאת הרבה מהבית... אנסה להכין, אראה אם זה יהיה אכיל *אני גרועה בדברים כאלה*
בכל מקרה, תודה רבה על המתכון! -------------------- יוֹרוּצ'וֹ ~ כל מני דברים מוזרים ![]() Pan ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2015, 00:02 AM
|
||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף פעם לא שמעתי על פרוזן יוגורט ביתי... אני אנסה להכין!
סיקור יפה, רק כדאי להרחיב את הדעה האישית =) -------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2015, 16:30 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה רבה על המתכון!
פרוזן יוגורט הוא אחד הדברים אהובים עלי;] -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2015, 10:39 AM
|
||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מועתק מפה.
ננעל. -------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |