האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד
מממנים

HPortal מאחל חג פסח שמח וכשר!

 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

 מתכון || פסטה בולונז
פורסם ב: Aug 1 2015, 21:47 PM
צטט הודעה




טו דה לפט טו דה לפט
******

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
הודעות: 7776
חרמשים: 104324
מגדר:female
משתמש מספר: 53296
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 21.07.2015


User Posted Image

שם המאכל:

פסטה בולונז

מצרכים-

-חצי קילו בשר טחון
-חבילת ספגטי מבושל
-3 עגבניות
-חבילת רסק עגבניות קטנה
-כף פפריקה מתוקה
-בצל

אופן ההכנה-

חותכים בצל אחד לקוביות קטנות
מטגנים את הבצל עד להזהבה במעט שמן זית
מוסיפים לבצל את הבשר הטחון ומטגנים תוך כדי פירורו עד שמתקבל גוון עשוי היטב לבשר ושהוא כבר לא אדום.
מוסיפים תבלינים לפי הטעם- מלח, פלפל שחור, פטרוזיליה... (מה שרוצים) ומערבבים היטב.
מוסיפים את העגבניות שחתוכות לקוביות, את הרסק וכוס מים.
מנמיכים את האש ונותנים להתבשל תוך כדי ערבוב עד להתמזגות הטעמים ושנוצר רוטב סמיך. טועמים ומוסיפים תבלינים לפי הצורך.
מערבבים עם הפסטה ומגישים.

המלצה אישית-

אני אוכלת את הפסטה כמעט כל שבוע. יוצא מאוד טעים. ממליצה לנסות להכין!



--------------------
עדי

User Posted Image


---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Aug 1 2015, 22:34 PM
צטט הודעה




בוגר הוגוורטס
*********

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
הודעות: 23760
חרמשים: 1011387
מגדר:male
משתמש מספר: 52922
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 28.06.2015


מת על ספגטי בולונז!!
כל הכבוד על הסיקור!!
אולי אכין בעצמי פעם אחת..


--------------------
נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Aug 1 2015, 23:09 PM
צטט הודעה




סוהרסן
***

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
הודעות: 544
חרמשים: 1914
מגדר:female
משתמש מספר: 53037
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 07.07.2015


ממליצה לטגן את הבצל בשיטה הבאה:
1. כאשר השמן חם להוסיף את הבצל החתוך ולטגן מעט שיזהיב טיפה.
2. להנמיך את האש לאש ממש נמוכה ולבשל את הבצל עם מכסה סגור (חשוב מאוד) איזה 10 דקות או אפילו 20 דקות עד שהבצל נהיה שקוף ורך ולערבב מדי פעם.
3. להגביר את האש ולהמשיך לטגן את הבצל עד שהוא מקורמל ומוזהב.

גם הייתי ממליצה להוסיף שום לרוטב ובזיליקום הוא נורא חשוב, זה ממש מוסיף טעם נהדר.
אפשר גם להוסיף חצי כפית סוכר כדי לאזן את החמיצות של הרוטב עגבניות ואולי קצת תבליו צ'ילי כדי לתת לזה יותר חריפות.
אני דווקא לא ממליצה על פיטרוזיליה כי אם אתם רוצים ללכת על הגירסא האיטלקית עדיף בזיליקום.


--------------------


User Posted Image

מיטל || 21 || ALL TIME LOW || POP PUNK || GAME OF THRONES || אמה ווטסון

"Pull me out of this sinking town I'm dying to live something's gotta give"

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

 


מממנים


  ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
93 510 347 105


פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2024 - 2007