האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד
מממנים

HPortal מאחל חג פסח שמח וכשר!

 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

 מתכון || מאפינס ברוקולי וגבינת קשקבל
פורסם ב: Aug 7 2015, 00:03 AM
צטט הודעה




סוהרסן
***

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
הודעות: 544
חרמשים: 1914
מגדר:female
משתמש מספר: 53037
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 07.07.2015


מאפינס ברוקולי וגבינת קשקבל

User Posted Image


המצרכים:

2 ביצים
1 כפית סוכר
3/4 כוס שמן קנולה
1 גביע שמנת חמוצה
1 בצל גדול
5-7 תפרחות ברוקולי עדיף לא קטנות (קפוא או טרי מה שיש)
1/4 1 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
שני שיני שום קצוצות
250 גבינת קשקבל מגוררת
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת

תיבול:

מלח
פלפל שחור
אגוז מוסקט
טימין
אורגנו
צ'ילי גרוס
מעט בזיליקום טרי קצוץ (או קוביה של בזיליקום)

אופן ההכנה:

-חממו תנור ל 170 מעלות

-שמנו היטב תבנית מאפינס של 12 והניחו בצד.

1. לחמם מחבת עם מעט שמן על חום גבוה ולקצוץ בצל לקוביות ולשפוך למחבת כשהשמן חם. תחילה יש לטגן את הבצל 2 דקות על אש גבוהה ואז להנמיך את האש לרמה נמוכה ולסגור את המכסה, הבצל אמור להתבשל ולהפוך להיות חצי שקוף תהליך זה לוקח זמן (10-20 דקות) אז תיעזרו בסבלנות, ערבבו מדי פעם.

2. בינתיים תתחילו לחלוט את הברוקולי במים חמים, להרתיח מים עם מעט מלח להוסיף את הברוקולי איזה 8 דקות בערך או עד שהוא יחסית רך ולא קשה.
להכין קערה גדולה עם מי קרח ואחרי שהברוקולי מוכן ושפכתם את המים הרותחים דרך מסננת, יש להניח מיד את המסננת ביחד עם הברוקולי בתוך הקערה עם מי הקרח כדי לעצור את תהליך הבישול ולאחר מכן לשים את הברוקולי בצד.

כשסיימתם לבשל את הבצל והוא רך וחצי שקוף תוציאו את המכסה ותמשיכו לטגן על אש גוהה עד שהוא משחים מעט ונהיה בגוון זהוב (לא לשרוף!). מיד אחר כך כבו את האש והניחו לבצל להתקרר בצד

3. בתוך קערת מיקסר תקציפו עם בלון להקצפה במהירות גבוהה את הביצים ביחד עם הסוכר וקורט מלח עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
זלפו באיטיות את השמן תוך כדי ערבוב עד שכל השמן נטמע בתערובת. כאשר התערובת חלקה הוסיפו את השמנת החמוצה והמשיכו לערבב.

4. כעת ניתן לעבור לערוב ידני בעזרת מרית או להמשיך עם המיקסר אך להחליף לוו גיטרה (אני ממליצה ערבוב ידני).
ערבבו בעדינות את חצי מכמות הקמח אל התערובת עד שהוא כמעט נטמע ולאחר מכן לערבב בעדינות את השאר עד שכל הקמח התערבב ונטמע ונוצרה תערובת חלקה. הערבוב צריך להיות איטי ורצוי לא לערבב יותר מדי.
הוסיפו את האבקת אפיה והמשיכו לערבב.

5. הוסיפו את הבצל, הברוקולי, את כל התבלינים, והגבינות המגוררות לתערובת ולערבב בעדינות עד שהכל נטמע כמו שצריך בבלילה.

6. לצקת את התערובת אל תוך תבנית המאפינס בצורה שווה ערך בכל אחד מהשקעים, חשוב לא למלא את השקעים עד הסוף.

7. להכניס לתנור ולאפות בערך 17-25 דקות, עד שהמאפינס מספיק תפוח ושחום מעט.
בצעו את בדיקת הקיסם כדי לבדוק עם המאפינס מוכן מבפנים (תוקעים קיסם מעץ במרכז המאפין ואם הוא יוצא חלק ללא גושים סימן שהמאפין מוכן).


הערות:

1. ניתן להחליף את הברוקולי בכל ירק אחר שאתם רוצים, מקישואים ועד בטטה או תירס ואפילו זיתים הכל הולך נהדר!
אם אתם הולכים על בטטה צריך לחתוך אותה לקוביות קטנות ולאפות אותם לפני בתנור כמה זמן שיתרככו אבל לא יותר מדי.

2. את התיבול שימו איך שאתם אוהבים, זה לפי הטעם. תוכלו להסיר חלק מהתבלינים ברשימה ולהוסיף אחרים. אני אישית הייתי כן ממליצה להשאיר את האגוז מוסקט (לשים קצת), הבזיליקום והשום כי הם נותנים טעם נהדר אבל כל אחד מה שהוא אוהב.


*מתכון שלי שהמצאתי מהראש, לכן כל הזכויות שמורות ובלה בלה בלה

בהצלחה ובתיאבון! (:


--------------------


User Posted Image

מיטל || 21 || ALL TIME LOW || POP PUNK || GAME OF THRONES || אמה ווטסון

"Pull me out of this sinking town I'm dying to live something's gotta give"

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Aug 7 2015, 08:46 AM
צטט הודעה




קוסם מתחיל
****

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
הודעות: 2930
חרמשים: 35418
מגדר:
משתמש מספר: 53278
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 20.07.2015


וואו!
כל בכבוד!
המתכון מפורט ומושקע ונראה מעולה!
רק ממליצה להוסיף דעה אישית....


--------------------

ליה


User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Aug 7 2015, 09:32 AM
צטט הודעה




בוגר הוגוורטס
*********

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
הודעות: 23760
חרמשים: 1011387
מגדר:male
משתמש מספר: 52922
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 28.06.2015


כל הכבוד על המתכון המושקע!!
אני אף פעם לא טעמתי ברוקולי, כי אין אצלנו בבית.
אולי הפעם אנסה לקנות ולהכין,
אבל אם לא אקנה-אעשה עם בטטה.
תודה רבה!!


--------------------
נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Aug 7 2015, 10:34 AM
צטט הודעה




קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת
*******

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
הודעות: 14448
חרמשים: 11907
מגדר:female
משתמש מספר: 48343
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 10.06.2014


וואו את המצאת את זה??
למה לי אין המקוריות הזאת ><

זה נראה טעים מאוד ואולי אנסה את זה בעתיד. כל הכבוד על המתכון:)


--------------------
Freedom

אוראל 20מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר כבר הכרנו? D:

זקן סיני חכם אמר
所以你有谷歌翻譯。 我也是


בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Aug 7 2015, 15:27 PM
צטט הודעה




קוסם מתקדם
******

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
הודעות: 6439
חרמשים: 649
מגדר:female
משתמש מספר: 48748
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 07.07.2014


זנ נראה פשוט מושלם!
מאיפה המתכון? אני מנס לעבור למתכונים בראיים....
המתכון יעבוד גם עם גבינה אחרת [לא קשמבל]? ני פשוט מעט פחות אוהבת קשמבל.....
בכל מקרה, כל הכבוד על הסיקור המושקע! אני אשמח לראות עוד סיקורים על דבים עם ברוקולי;]


--------------------

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Aug 7 2015, 15:27 PM
צטט הודעה




טרול
**

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
הודעות: 250
חרמשים: 370
מגדר:female
משתמש מספר: 53478
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 31.07.2015


באלי גם!!!!!!!!



לא אכלתי מ11

רק עכשיו שמתי לב שאני רעבה טוב ביי אני הולכת לאכול...


--------------------
פרשתי.
ביי ביי פורטל

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Aug 7 2015, 18:42 PM
צטט הודעה




סוהרסן
***

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
הודעות: 544
חרמשים: 1914
מגדר:female
משתמש מספר: 53037
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 07.07.2015


QUOTE (Daughter Of Hades @ Aug 7 2015, 03:59 PM)
זנ נראה פשוט מושלם!
מאיפה המתכון? אני מנס לעבור למתכונים בראיים....
המתכון יעבוד גם עם גבינה אחרת [לא קשמבל]? ני פשוט מעט פחות אוהבת קשמבל.....
בכל מקרה, כל הכבוד על הסיקור המושקע! אני אשמח לראות עוד סיקורים על דבים עם ברוקולי;]

כן בטח אפשר לשנות לכל גבינה אחרת שרוצים כל הקטע במתכון שאפשר לשחק איתו ולשנות מה באלך לשים בפנים.

QUOTE
מאיפה המתכון? אני מנס לעבור למתכונים בראיים....


המתכון הוא משהו שחשבתי עליו בראש מניסיון אישי שלי במטבח
אבל אפשר לחפש באינר

QUOTE
רק ממליצה להוסיף דעה אישית....


לא הוספתי דעה אישית כי מן הסתם שזה יהיה טעים אם החלטתי לעשות לזה סיקור


--------------------


User Posted Image

מיטל || 21 || ALL TIME LOW || POP PUNK || GAME OF THRONES || אמה ווטסון

"Pull me out of this sinking town I'm dying to live something's gotta give"

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Aug 8 2015, 17:51 PM
צטט הודעה




טרול
**

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
הודעות: 344
חרמשים: 4218
מגדר:
משתמש מספר: 53589
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 08.08.2015


לא מת על ברוקולי חח..
תודה על הפרסום בכ"מ


--------------------


[User Posted Image

User Posted Image



---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Aug 9 2015, 16:38 PM
צטט הודעה




סוהרסן
***

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
הודעות: 544
חרמשים: 1914
מגדר:female
משתמש מספר: 53037
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 07.07.2015


QUOTE (מחבר הפאנפיקים @ Aug 8 2015, 06:23 PM)
לא מת על ברוקולי חח..
תודה על הפרסום בכ"מ

כל הקטע במתכון הזה שאתה יכול להחליף את הברוקולי במה שאתה אוהב


--------------------


User Posted Image

מיטל || 21 || ALL TIME LOW || POP PUNK || GAME OF THRONES || אמה ווטסון

"Pull me out of this sinking town I'm dying to live something's gotta give"

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Aug 21 2015, 12:31 PM
צטט הודעה




סוהרסן
***

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
הודעות: 520
חרמשים: 37245
מגדר:male
משתמש מספר: 52756
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 15.06.2015


אני מאוד אוהב מאפינסים כאלה, חבל שאין עוד אנשים שמעלים כאלה מתכונים.

כל הכבוד מתכון מוצלח מאוד.


--------------------
User Posted Image


אין שכל אין דאגות. נדפקנו.


User Posted Image


User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Aug 23 2015, 12:32 PM
צטט הודעה




מוגל


פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
הודעות: 91
חרמשים: 227
מגדר:
משתמש מספר: 53641
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 11.08.2015


וואו נראה כ"כ טעים!
אולי אכין בהזדמנות


--------------------
[center]User Posted Image[/center]

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

 


מממנים


  ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
93 510 347 105


פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2024 - 2007