0 חרמשים |
|
פורסם ב: Aug 7 2015, 00:03 AM
|
||
סוהרסן |
מאפינס ברוקולי וגבינת קשקבל המצרכים: 2 ביצים 1 כפית סוכר 3/4 כוס שמן קנולה 1 גביע שמנת חמוצה 1 בצל גדול 5-7 תפרחות ברוקולי עדיף לא קטנות (קפוא או טרי מה שיש) 1/4 1 כוסות קמח שקית אבקת אפיה שני שיני שום קצוצות 250 גבינת קשקבל מגוררת 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת תיבול: מלח פלפל שחור אגוז מוסקט טימין אורגנו צ'ילי גרוס מעט בזיליקום טרי קצוץ (או קוביה של בזיליקום) אופן ההכנה: -חממו תנור ל 170 מעלות -שמנו היטב תבנית מאפינס של 12 והניחו בצד. 1. לחמם מחבת עם מעט שמן על חום גבוה ולקצוץ בצל לקוביות ולשפוך למחבת כשהשמן חם. תחילה יש לטגן את הבצל 2 דקות על אש גבוהה ואז להנמיך את האש לרמה נמוכה ולסגור את המכסה, הבצל אמור להתבשל ולהפוך להיות חצי שקוף תהליך זה לוקח זמן (10-20 דקות) אז תיעזרו בסבלנות, ערבבו מדי פעם. 2. בינתיים תתחילו לחלוט את הברוקולי במים חמים, להרתיח מים עם מעט מלח להוסיף את הברוקולי איזה 8 דקות בערך או עד שהוא יחסית רך ולא קשה. להכין קערה גדולה עם מי קרח ואחרי שהברוקולי מוכן ושפכתם את המים הרותחים דרך מסננת, יש להניח מיד את המסננת ביחד עם הברוקולי בתוך הקערה עם מי הקרח כדי לעצור את תהליך הבישול ולאחר מכן לשים את הברוקולי בצד. כשסיימתם לבשל את הבצל והוא רך וחצי שקוף תוציאו את המכסה ותמשיכו לטגן על אש גוהה עד שהוא משחים מעט ונהיה בגוון זהוב (לא לשרוף!). מיד אחר כך כבו את האש והניחו לבצל להתקרר בצד 3. בתוך קערת מיקסר תקציפו עם בלון להקצפה במהירות גבוהה את הביצים ביחד עם הסוכר וקורט מלח עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה. זלפו באיטיות את השמן תוך כדי ערבוב עד שכל השמן נטמע בתערובת. כאשר התערובת חלקה הוסיפו את השמנת החמוצה והמשיכו לערבב. 4. כעת ניתן לעבור לערוב ידני בעזרת מרית או להמשיך עם המיקסר אך להחליף לוו גיטרה (אני ממליצה ערבוב ידני). ערבבו בעדינות את חצי מכמות הקמח אל התערובת עד שהוא כמעט נטמע ולאחר מכן לערבב בעדינות את השאר עד שכל הקמח התערבב ונטמע ונוצרה תערובת חלקה. הערבוב צריך להיות איטי ורצוי לא לערבב יותר מדי. הוסיפו את האבקת אפיה והמשיכו לערבב. 5. הוסיפו את הבצל, הברוקולי, את כל התבלינים, והגבינות המגוררות לתערובת ולערבב בעדינות עד שהכל נטמע כמו שצריך בבלילה. 6. לצקת את התערובת אל תוך תבנית המאפינס בצורה שווה ערך בכל אחד מהשקעים, חשוב לא למלא את השקעים עד הסוף. 7. להכניס לתנור ולאפות בערך 17-25 דקות, עד שהמאפינס מספיק תפוח ושחום מעט. בצעו את בדיקת הקיסם כדי לבדוק עם המאפינס מוכן מבפנים (תוקעים קיסם מעץ במרכז המאפין ואם הוא יוצא חלק ללא גושים סימן שהמאפין מוכן). הערות: 1. ניתן להחליף את הברוקולי בכל ירק אחר שאתם רוצים, מקישואים ועד בטטה או תירס ואפילו זיתים הכל הולך נהדר! אם אתם הולכים על בטטה צריך לחתוך אותה לקוביות קטנות ולאפות אותם לפני בתנור כמה זמן שיתרככו אבל לא יותר מדי. 2. את התיבול שימו איך שאתם אוהבים, זה לפי הטעם. תוכלו להסיר חלק מהתבלינים ברשימה ולהוסיף אחרים. אני אישית הייתי כן ממליצה להשאיר את האגוז מוסקט (לשים קצת), הבזיליקום והשום כי הם נותנים טעם נהדר אבל כל אחד מה שהוא אוהב. *מתכון שלי שהמצאתי מהראש, לכן כל הזכויות שמורות ובלה בלה בלה בהצלחה ובתיאבון! (: -------------------- מיטל || 21 || ALL TIME LOW || POP PUNK || GAME OF THRONES || אמה ווטסון "Pull me out of this sinking town I'm dying to live something's gotta give" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2015, 08:46 AM
|
||
קוסם מתחיל |
וואו!
כל בכבוד! המתכון מפורט ומושקע ונראה מעולה! רק ממליצה להוסיף דעה אישית.... -------------------- ליה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2015, 09:32 AM
|
||
בוגר הוגוורטס |
כל הכבוד על המתכון המושקע!!
אני אף פעם לא טעמתי ברוקולי, כי אין אצלנו בבית. אולי הפעם אנסה לקנות ולהכין, אבל אם לא אקנה-אעשה עם בטטה. תודה רבה!! -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2015, 10:34 AM
|
||
קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת |
וואו את המצאת את זה??
למה לי אין המקוריות הזאת >< זה נראה טעים מאוד ואולי אנסה את זה בעתיד. כל הכבוד על המתכון:) -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2015, 15:27 PM
|
||
קוסם מתקדם |
זנ נראה פשוט מושלם!
מאיפה המתכון? אני מנס לעבור למתכונים בראיים.... המתכון יעבוד גם עם גבינה אחרת [לא קשמבל]? ני פשוט מעט פחות אוהבת קשמבל..... בכל מקרה, כל הכבוד על הסיקור המושקע! אני אשמח לראות עוד סיקורים על דבים עם ברוקולי;] -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2015, 15:27 PM
|
||
טרול |
באלי גם!!!!!!!!
לא אכלתי מ11 רק עכשיו שמתי לב שאני רעבה טוב ביי אני הולכת לאכול... -------------------- פרשתי. ביי ביי פורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2015, 18:42 PM
|
||||||||
סוהרסן |
כן בטח אפשר לשנות לכל גבינה אחרת שרוצים כל הקטע במתכון שאפשר לשחק איתו ולשנות מה באלך לשים בפנים.
המתכון הוא משהו שחשבתי עליו בראש מניסיון אישי שלי במטבח אבל אפשר לחפש באינר
לא הוספתי דעה אישית כי מן הסתם שזה יהיה טעים אם החלטתי לעשות לזה סיקור -------------------- מיטל || 21 || ALL TIME LOW || POP PUNK || GAME OF THRONES || אמה ווטסון "Pull me out of this sinking town I'm dying to live something's gotta give" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 8 2015, 17:51 PM
|
||
טרול |
לא מת על ברוקולי חח..
תודה על הפרסום בכ"מ -------------------- [ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2015, 16:38 PM
|
||||
סוהרסן |
כל הקטע במתכון הזה שאתה יכול להחליף את הברוקולי במה שאתה אוהב -------------------- מיטל || 21 || ALL TIME LOW || POP PUNK || GAME OF THRONES || אמה ווטסון "Pull me out of this sinking town I'm dying to live something's gotta give" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 21 2015, 12:31 PM
|
||
סוהרסן |
אני מאוד אוהב מאפינסים כאלה, חבל שאין עוד אנשים שמעלים כאלה מתכונים.
כל הכבוד מתכון מוצלח מאוד. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 23 2015, 12:32 PM
|
||
מוגל |
וואו נראה כ"כ טעים!
אולי אכין בהזדמנות -------------------- [center][/center]
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2024 - 2007 |