האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

אינסוף || סטנלי, אשמת הכוכבים כי אני בפילס
פורסם ב: Sep 18 2015, 00:59 AM
צטט הודעה

...So dark. So dark. So dark

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 20376
מגדר:
משתמש מספר: 35402
חפצי המשתמש: צפה

שם הפאנפיק: אינסוף
שם הכותב: סטנלי, סבא טוביה
דירוג: PG-13
פאנדום: אשמת הכוכבים
שיפ: הייזל/גאס
ז'אנר: בעיקר אנגסט אבל יש פה גם קצת רומאנס
ויתור זכויות: ג'ון גרין
אין תארים כי הוא ג'ון גרין ומצד אחד הוא גאון ומצד שני הוא חרא ומצד שלישי הוא מדהים ואין מילים לתאר אותו
אישור ביטוא עצמי כי אני בטא וזה~
מוקדש לג'אז שבכינו ביחד על אשמת הכוכבים בח"מ גריפין ושהיא נתנה לי השראה לכתוב את זה והמשפט ההוא שלה
אה, כן וזה מכיל מוות ודיבורים על סרטן וכל זה והכל מנקודת מבטו מסופר ע"י אייזק אה כן וספוילרים לאשמת וזה
ועוד הערה - אני כותב אוגוסטוס כי התרגלתי ולא אוגאסטוס או מה שזה לא יהיה אז בבקשה אל תעירו לי על זה וזה אמור להיות שפת טינאייג'רס כזה

_ _ _ _ _ _

זה קרה בערך שנה אחרי המקרה עם אוגוסטוס. כולנו היינו בדיכאון ממושך מאז. הוא השפיע על כולנו ברמה כזאת שחיים בלעדיו נראו כמו משהו אבסורדי ובלתי-אפשרי. עדיין נפגשתי עם הייזל מדי פעם. המצב הנפשי שלה התדרדר מאז, ולפי מה שהיא סיפרה לי גם המצב הפיזי. אני, לעומתה, נקי מסרטן פיזית - אבל הסרטן של האבדה של אוגוסטוס צילק אותי לכל החיים. חשבתי על זה והגעתי למסקנה שאם אותי זה צילק ככה, אני לא רוצה לחשוב מה קרה להייזל.
יצא לנו ללכת לקבוצת התמיכה מדי פעם. בחודשיים הראשונים למותו של אוגוסטוס פטריק אפילו הקדיש כמה דקות לזכרו בכל מפגש. כאילו שכמה דקות יספיקו. לפעמים מצטרפים אנשים חדשים לקבוצת התמיכה, כאלה שלא הכירו את האיש והאגדה - אוגוסטוס ווטרס. הם תמיד שואלים עליו, מנסים להבין מי הוא היה ולמה הוא היה כל-כך מדהים.
האנשים היחידים שיודעים את התשובה הם הייזל ואני. אה, כן, וגם ההורים והמשפחה של גאס, מן הסתם.
אז כמו שאמרתי, המצב של הייזל החמיר. כשהיא לא הייתה בקבוצת התמיכה או איתי היא פשוט הסתגרה בחדר שלה. אמא שלה סיפרה לי שמדי פעם יצא לה להיכנס פנימה ולראות את הייזל פשוט בוהה בקיר. יושבת כמו כדור על המיטה שלה ופשוט בוהה.
ההורים שלה ממש דאגו לה, אז היא התחילה לראות פסיכולוגית מדי פעם. היא לא ממש סיפרה לי עליה הרבה, אבל לפי מה שהבנתי היא לא עוזרת לה בכלום. אני מתכוון, איך אפשר?
אף פעם לא הייתי מאמין גדול, עד כמה שזה לא נראה ככה. נראה. הרשו לי לגחך לרגע. בכל מקרה, אף פעם לא היייתי מאמין גדול, ולכן אף פעם לא האמנתי במיוחד בגן עדן או בגיהנום - אבל אם יש משהו אחד שאני בטוח בו, זה שאוגוסטוס צופה בכולנו מהמקום שלו בגן עדן, מחזיק סיגרייה בין השיניים שלו ומחייך ממחשבות על הייזל.
קראתי שפעם שכדי לראות קשת צריך להתמודד עם הגשם קודם, (קרדיט לג'אז 3>) והאמת שאני מסכים עם זה. כדי להגיע לדברים הטובים בחיים אתה צריך לסבול, אתה צריך להתמודד, אתה צריך לשרוד.
כולנו שורדים. אפילו אוגוסטוס היה שורד. אבל כמו ב-"הישרדות", הלפיד תמיד נכבה למישהו והוא הולך הביתה. הפעם הבית של אוגוסטוס היה בשמיים, מעלינו. הקלישאות האלה של מלאך שומר מעולם לא נראו קלישאתיות יותר.
הייזל מתה כמעט שנה אחרי אוגוסטוס. לא רק שהעניין השפיע עליה ברמות מטורפות, המחלה שלה התגברה והיא בילתה זמן רב בבית החולים. אני תמיד ניסיתי לבוא ולהיות שם בשבילה, אבל לא תמיד הכניסו אותי.
אני מתאר לעצמי את המפגש שלהם בגן עדן או מה שזה לא יהיה. בטח היה שם הרבה בכי, בין אם בכי של התרגשות או בכי של עצב. היו שם דיבורים, נשיקות, חיבוקים ומה לא?
אנשים בקבוצת התמיכה מתחילים לרחם עליי עוד יותר. מי לא ירחם על הנער העיוור שאיבד את שני החברים הכי טובים שלו בתוך פחות משנה?
אני לא מאמין גדול בגן עדן או מה שזה לא יהיה, אבל אני מאמין שיום אחד, אולי באחד הגלגולים הבאים - הייזל וגאס ימצאו סוף סוף את האינסוף שלהם, אפילו אם לא באותה דרך כמו פעם.

_ _ _ _ _ _

אני מצטער אם זה יצא קצת מרוח וחוזר על עצמו אבל זה השעות האלה והייתי חייב לכתוב משהו כדי להרגיע לרגע את הפילס.

ת"ב?

--------------------
אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They
User Posted Image User Posted Image
Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Sep 18 2015, 14:08 PM
צטט הודעה

שר הקסמים

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 38386
מגדר:female
משתמש מספר: 43040

בשבילי? אומייגד ❤
וואו סטואי זה מדהים ומושלם ושוב נכנסתי לפילס, גאד!
אתה כותב מדהים ואני מקווה שתמשיך לכתוב להנות מזה כי פשוט וואו, אייזיק(נאט וולף) נשמה בלב <33 אוהבת מלא מלא ותמיד אהיה לפילס איתך ותמשיך לכתוב כי אתה נהדר בזה ❤

--------------------
User Posted Image

ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS
SMILE AND SAY YOUR GOODBYES

Jasmine is the name, you figure out m'a game

Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36
You need a new quote from the bible so here I am
I love you so much <3

---------
פורסם ב: Sep 19 2015, 13:34 PM
צטט הודעה

רק קצת דם לקינוח הדבש

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 102207
מגדר:
משתמש מספר: 37223

זה לא יפה מה שעשית פה
התחלתי לצרוח בהיסטריה מול המחשב ואמא לא הבינה מה קרה לי לעזאזל
אז כן זה מהמם ואתה כותב ממש ממש יפה
וזה ממש סטייל ג'ון גרין ואיך שלדעתי אייזיק היה אומר את זה והכל
וזה פשוט נפלא ואני בפילס
וכן
תמשיך לכתוב אתה כותב מהמם

--------------------

תֹּם, 20, את׌/ה׊א, לא ממש פה, הנה המדף שלי
g
User Posted Image

User Posted Image User Posted Image

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4222 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025