0 חרמשים |
|
פורסם ב: Dec 11 2015, 10:20 AM
|
||
טרול |
סופגנייה שם המאכל: סופגנייה מצרכים: לבצק: -560 גרם של קמח שמרים -4 כפות שמן -3 חלמונים -1/2 כפית שטוחה של מלח -4 כפות סוכר -320 מ"ל של מים פושרים -2 כפות ברנדי -1 כף גרידת לימון -שמן לטגון עמוק למילוי: -ממרח שוקולד\ריבה\ריבת חלב\משהו אחר שתרצו למלא בו את הסופגנייה לקישוט: -אבקת סוכר כלים: -מיקסר -מזלף אופן ההכנה: 1. מניחים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל מרכיבי הבצק, ולשים במהירות בינונית למשך 7 דקות עד שמתקבל בצק חלק. עם הבצק דביק, ניתן להוסיף מעט קמח שמרים. 2. מכסים את הקערה, מניחים אותה במקום חמים, ונותנים לבצק לתפוח עד שהוא מכפיל את נפחו. 3. לאחר שהבצק תפח, מניחים אותו על משטח עבודה מקומח, ועם ידיים מקומחות לשים את הבצק בשביל להוציא ממנו אוויר. 4. מרדדים את הבצק לעלה בעובי 2 ס"מ וקורצים עיגולים בעזרת כוס בקוטר של 5-6 ס"מ. 5. מעבירים את העיגולים למגש מרופד בנייר אפיה, מכסים במגבת ונותנים לבצק לתפוח במשך כחצי שעה. 6. בסיר רחב לטיגון מחממים שמן בגובה של 4 ס"מ לפחות. 7. מכניסים את הסופגניות לשמן החם ומטגנים כ-2 דקות מכל צד עד שהסופגניות מזהיבות. 8. מוציאים את הסופגניות ומניחים אותן על נייר סופג. 9. בעזרת מזלף עם פייה ארוכה ממלאים כל סופגניה במילוי לבחירתכם (אפשר גם לא למלא). 10. מפזרים מעל אבקת סוכר. המלצה אישית: עכשיו חנוכה, וסופגניות עולות דיי הרבה... הצלחתי להוציא 20 סופגניות ביום אחד, ולמלא אותן במה שבא לי. אני חושבת שזה מאוד כיף גם להכין את הסופגניות עצמן, וגם לאכול את הדברים הטעימים שאתם מכינים בעצמכם. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2024 - 2007 |