![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 12 2016, 21:30 PM
|
||||||
![]() ALL FOR THE GAME ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
☁ התחזית - ערפל ☁ אתגר ראשון שלום לכם! זה האתגר הראשון במסגרת 'התחזית' והנושא שלו הוא, כמו שאפשר להבין מהכותרת, ערפל! הנה ההגדרה של ערפל מתוך ויקיפדיה:
כמו שנכתב באשכול ההסבר, בכל שלב עליכם לכתוב פיקצר בכל פאנדום שהוא שמזג האוויר הנתון - במקרה הזה ערפל - הוא מזג האוויר בו מתרחש הפיק ורצוי שגם יהיה חלק משמעותי ממנו. בסוף האתגר יחולקו לכל המשתתפים חרמשים כפי שמפורט בהסבר. את הפיקצרים יש להגיש עד ה20.3 ולקשר לכאן בעזרת הטופס הבא:
בהצלחה! -------------------- מיקה - לשעבר א. עדכונים ומערכת הפאנפיקים - כותבת ומציירת - כאן לפעמים מנהלת הפורום לשנת 2016 - מוזיקת מטאל ורוק - החלקה על הקרח - All For The Game ![]() T"Thank you," he finally said. He couldn't say he meant thanks for all of it: the keys, the trust, the honesty and the kisses. Hopefully Andrew would figure it out eventually. "You were amazing."g Nora Sakavic, The King's Men - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 12 2016, 22:13 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם: מטר (גשם)
כינוי: הדוויג הינשופית הפאנפיק שלי: (הדמות - לונה לבאגוד) ערפל. איזו מילה קודרת. ערפל. גם מצב הרוח שלי מעורפל - אני לא יודעת מה אני מרגישה. ממש כמו הערפל. אני לא רואה כלום דרך החלון. זה מעציב אותי. כי מי יודע כמה שנורקוקים פכוסי קרן מסתובבים בחוץ עכשיו? ובכלל. קשה לי בלי קרני אור. אולי מצב הרוח שלי קודר - ממש כמו הערפל. אני משתדלת להשאר מחוייכת. לונה לבאגוד השמחה והמאושרת שלא אכפת לה מה חושבים עליה. אבל... אולי הערפל לא כזה גרוע? פתאום - אולי בגלל הערפל, אני מרגישה שפתאום כן אכפת לי מה חושבים עליי. אפילו בעייני עצמי אני מוזרה פתאום. אני מכניסה את המשקפלציים לתיק. גם את השרשרת פקקי בירצפת והעגילים בתיק. אני אוספת את השיער כרגיל. כמו כולם. אני מסתכלת שוב בערפל. אולי עכשיו אני ארגיש שנוח לי איתו. אבל... לא. נראה לי שהוא אוהב אותי כמו שהייתי קודם. הערפל. אני מפזרת שיער, עונדת את העגילים ואת השרשרת, ולוקחת את המשקפלציים לידיי. ושוב אני לא מרוצה. אולי יש בערפל נרגולים? אני לא יודעת מה הסיבה לערפול שלי. לתחושה אין לי מושג מה אני צריכה להיות. אני מגששת את דרכי למצוא את מי שאני בתוך ערפל. אבל ערפל אחר. ערפל שיש בתוכי. ערפל של האישיות שלי. וזה עושה אותי קודרת. כי אני מכירה את עצמי שאני אמנם מוזרה - אבל מוזרה וטוב לי ככה. אוף, אולי כדאי, רק בנתיים, להפסיק לחשוב. לתת למוח לנוח, לשם שינוי. לתת למוח לנוח? זה לא מי שאני. אולי כל זה בגלל הערפל. הערות/הארות/פנקייקים: אני מקווה שזאת הכוונה... בכל מקרה... פנקייקים!!!! -------------------- אני לא אוכל להתחבר הרבה זמן בגלל תקופת מבחנים (עצוב)
אשוב בקרוב ^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 14 2016, 07:59 AM
|
||
![]() ALL FOR THE GAME ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מצטערת שלא הייתי ברורה, הפאנפיק שלך כן מתייחס לערפל בצורה שהאתגר מבקש, אבל הכוונה הייתה שצריך לפרסם אותו בפורום ולשים כאן קישור לאשכול. אל תשכחי להעביר בטא ולתייג נכון.
מטר, לא הגשת שוב ולכן ההגשה שלך לא נחשבת. אני מאוכזבת מחוסר ההשתתפות, מקווה שתהיה יותר באתגר הבא. אפשר לנעול. הודעה זו נערכה ע"י Knocking on Heavens Door ב Mar 21 2016, 19:07 PM -------------------- מיקה - לשעבר א. עדכונים ומערכת הפאנפיקים - כותבת ומציירת - כאן לפעמים מנהלת הפורום לשנת 2016 - מוזיקת מטאל ורוק - החלקה על הקרח - All For The Game ![]() T"Thank you," he finally said. He couldn't say he meant thanks for all of it: the keys, the trust, the honesty and the kisses. Hopefully Andrew would figure it out eventually. "You were amazing."g Nora Sakavic, The King's Men - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2016, 21:55 PM
|
||
![]() אם זהו רק תרגיל זה אכן תרגיל מוצלח ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעל.
-------------------- עמית - א. עדכונים וידיעות ומנהלת האתר בדימוס - אנושית - מאושרת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |