![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 13 2016, 12:14 PM
|
||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() בוצע על ידי: גיא ויהל ז'אנר: רוק אלטרנטיבי שנת יציאה: 2015 מילים: אלו רק המחשבות שבי אפשר לחיות פה במקומי אני לא נשאר בך אלו רק המסקנות שלי אולי העיר הזו לא בשבילי אני לא נרגע בה רואה שאת כבר לא רואה כמו סוס דוהר בלי כוונה אני לא עוצר מנסה להתעורר מהגגות אפשר היה לראות חלומות של אנשים הולכים נעלמים בתוך שמיים בוערים ראיתי מהומות דברים שאני לא רוצה לזכור ראיתי ילדים שאין להם לאן לחזור אין להם לאן לחזור נשמות עומדות עכשיו בתור מחכות שרק ידליקו אור כי הכל חשוך בך וכולנו שוכחים לזכור שיש לנו עוד זמן לבחור אני לא נשאר בך מחפש רגעים שלא יהיו תמונות העולם הזה הפסיק לחיות אני עוד ער אומר ולא אומר מהגגות אפשר היה לראות חלומות של אנשים הולכים נעלמים בתוך שמיים בוערים ראיתי מהומות דברים שאני לא רוצה לזכור ראיתי ילדים שאין להם לאן לחזור אין להם לאן לחזור דעתי: אם תהיתם מה השיר האהוב עליי - זה. אין מילים בכלל. אני יכולה לשמוע את השיר הזה פעם אחרי פעם (ואני גם עושה את זה, זה השיר הכי מושמע אצלי בפלייליסט) ואף פעם לא נמאס לי. זה מין שיר מצב רוח שלי, אני לא יכולה להסביר את זה אבל הוא פשוט מרומם אותי כשאני שומעת אותו. הוא מעודד אותי. הוא נותן לי תקווה. יש משפט בשיר - "העולם הזה הפסיק לחיות". אני כל כך מחוברת למשפט הזה ואוהבת אותו, אני מרגישה כמה זה נכון. כל פעם שאני שומעת את השיר אני פשוט מרגישה כאילו הוא נכתב בשבילי וגיא ויהל שרים אותו רק לי. שיר מדהים מכל בחינה. -------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 13 2016, 15:53 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השיר הראשון שלהם ששמעתי, במקרה יו-טיוב הקפיץ לי בצד שמאל את השירים שלהם ושמיים בוערים היה אחד מהשירים שהיו לדעת האלגוריתם של יו-טיוב "מומלצים" עבורי. זה קרה לפחות 10 פעמים עד שהשתכנעתי והחלטתי לשמוע את השיר הזה, אחד השירים הטובים שלהם! בהחלט עשה ועדיין עושה רושם שהם צמד נפלא.
כל הכבוד על הסיקור, הוספתי ללינקייה ![]() -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |