האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד
מממנים

HPortal מאחל חג פסח שמח וכשר!

 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

 מתכון||עוגת שוקולד עם מקרונים ופררו, מתוך בייק אוף
פורסם ב: Jul 1 2016, 17:22 PM
צטט הודעה




מוגל


פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
הודעות: 30
חרמשים: 1986
מגדר:female
משתמש מספר: 57887
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 25.06.2016


עוגת שוקולד עם מקרונים ופררו
מתוך בייק אוף ישראל



מצרכים:


לבסיס העוגה -

*225 גרם חמאה
*240 מ"ל שמן
*480 מ"ל מים
*18 גרם קפה נמס עלית
*150 גרם קקאו
*300 גרם שוקולד מריר
*750 גרם סוכר
*180 גרם ביצה
*QS תמצית וניל
*525 גרם קמח
*18 גרם אבקת אפייה
*240 מ"ל שמנת חמוצה

לגאנש -

*500 גרם שוקולד לבן
*500 גרם שמנת מתוקה
*500 גרם שוקולד מריר
*500 גרם שמנת מתוקה

למקרונים -
*180 גרם אבקת סוכר
*150 גרם אבקת שקדים
*145 גרם חלבונים
*135 גרם סוכר
*1 גרם מלח
*QS צבע מאכל סגול
*QS צבע מאכל צהוב

למליות המקרונים -
*180 גרם שמנת מתוקה (מלית ראשונה)
*70 גרם מחית פירות יער (מלית ראשונה)
*350 גרם שוקולד לבן (מלית ראשונה)
*43 גרם שמנת מתוקה (מלית שנייה)
*45 גרם מחית פסיפלורה (מלית שנייה)
*200 גרם שוקולד לבן (מלית שנייה)

לפררו -
*700 גרם שקדים מולבנים פרוסים למקלות
*1 קילו שוקולד חלב

אופן ההכנה:


1. לבסיס העוגה -
מחממים תנור ל-150 מעלות. מחממים בסיר חמאה, שמן, מים, קפה וקקאו תוך כדי ערבוב עד לרתיחה. מסירים מהאש ומוסיפים שוקולד וסוכר. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.

2. לבסיס העוגה -
מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומערבבים, מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים, מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים. מעבירים לרינגים ואופים עד להתייצבות.

3. לגנאש -
מרתיחים את השמנות ויוצקים על השוקולד. מחכים דקה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

4. למקרונים -
טוחנים במעבד מזון את הסוכר ואבקת השקדים לתערובת אחידה. במיקסר בלון מקציפים חלבונים, סוכר ומלח. תוך כדי היווצרות קצף מוסיפים את צבע המאכל. מחברים בין שתי התערובות, "מפילים" את המסה עד לקבלת המרקם הרצוי, מזלפים ואופים.

5. למילוי המקרונים -
מרתיחים את המחית עם השמנת. שופכים על השוקולד, מאחדים ומקררים היטב.

6. לפררו -
מטמפררים את השוקולד, מערבבים עם השקדים ויוצרים תלוליות אחידות.

7. מרכיבים את העוגה ומגישים

User Posted Image

דעה אישית:


אמא שלי השקיעה והכינה את העוגה ליום הולדת של אח שלי, ובאמת שיצא מדהים. אמנם כישורי הבישול שלה הם לא כמו של המתמודדים בבייק אוף, וזה לא יצא אחד לאחד - זה עדיין היה מאוד טעים.
באמת - וואו אחד גדול.
מומלץ בחום!

שימו לב - העוגה חלבית.
תודה ליוני ניסים וגל מרדכי מבייק אוף, שהכינו את העוגה הזאת.
תודה ל-Mako שהעלו את המתכון.


--------------------
Roni


User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Jul 3 2016, 14:39 PM
צטט הודעה




קוסם מצטיין
*******

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
הודעות: 12064
חרמשים: 16397
מגדר:female
משתמש מספר: 54053
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 07.09.2015


מתכון מעולה, נראה מפתה מאוד closedeyes.gif
כתבת את זה בעצמך, או שהשתמשת באתר של בייק אוף?


--------------------

שחר - מנהלת פורום ספרים - טבעונית - אשמת הכוכבים - משחקי הרעב - אליסיה קארה - חסרת חיים - בפרישה


---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

 


מממנים


  ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
93 510 347 105


פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2024 - 2007