![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 5 2016, 12:44 PM
|
||
![]() ALL FOR THE GAME ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המלצה על פאנפיק זוהי מלחמה - This Means War ![]() 🏆 שם הפאנפיק: - זוהי מלחמה, This Means War 🏆 קישור לפאנפיק: כאן 🏆 שם המתרגמת: המשתמשת Forever And More 🏆 פאנדום ותקופת התרחשות: פאנדום הארי פוטר, תקופת הספרים 🏆 אורך הפאנפיק: 8 פרקים, נמצא בתרגום 🏆 דירוג: R 🏆 ז'אנר: רומאנס, הומור 🏆 דמויות ראשיות: הארי, ג'יני, הרמיוני, רון 🏆 שיפ מרכזי: הארי/ג'יני 🏆 שיפים משניים: הרמיוני/רון, פרד/אנג'לינה, ג'ורג'/קייטי, פרסי/פנלופה, צ'ארלי/טונקס, סיריוס/OFC, ביל/פלר 🏆 שפה: עברית, במקור באנגלית 🏆 פאנפיק מקורי: כאן תקציר הפאנפיק הבנים לבית משפחת וויזלי גורמים לדין להיפרד מג'יני. היא נשבעת לנקום בהם בצורה שלה הם לא ציפו. ❞"תכננתי לעשות את זה בסוף שנת הלימודים, אך אתם הכרחתם אותי להקדים את תוכניותיי. יהיה לי חבר בקרוב, אחי היקר. אני אמצא ארונות לנשק אותו בתוכם. אפילו אתן לו בשמחה לגלות מה יש מתחת לגלימתי ולא יהיה דבר שתוכל לעשות בנוגע לזה. אך זו רק ההתחלה. זה ימשיך בכך שאנחנו, כוונתי חברי החדש ואני, נתחיל לנקום בך, ואז בתאומים, ואז פרסי, צ`ארלי, ולבסוף ביל. כל אחד ואחד מכם ישלם." המכשפה לא צעקה, לא צרחה, רק הסתכלה לתוך עיניו של רון באמונה עצמית פראית. "אף אחד לא יצא איתך," אמר רון בשביעות רצון. "כבר הודענו שכל מי שיעז, ישא בכל הזעם של שישתנו. אולי אני עצמי לא מאוד מאיים, אבל האחרים כן, כל הבנים יודעים את זה." ג`יני הביטה מבט עמוק לתוך עיני אחיה, וחייכה באיטיות. "תכננתי את זה זמן רב, הרבה יותר משאתם יכולים לדמיין." ❝ דעה אישית וואו. הפאנפיק הזה פשוט מדהים. נתקלתי בו במקרה לפני יותר משנה ומאוד התבאסתי כשלא מצאתי תרגום גמור. ואז לפני כמה ימים ראיתי שהמתרגמת פה פרסמה פרק נוסף, וממש שמחתי שהנה אולי יצא לי לסיים לקרוא את הפאנפיק (אני לא ממש מסתדרת עם אנגלית). והנה אני פה כותבת את ההמלצה כדי שתדעו כמה הפאנפיק הזה נפלא ותלכו להגיב למתרגמת כדי שהיא לא תנטוש את התרגום. אבל רגע, חכו פה שנייה - עדיין לא אמרתי למה אני כל כך אוהבת את הפאנפיק הזה. טוב, מאיפה להתחיל? הוא הומוריסטי (מלחמת מתיחותתת) וקליל ופשוט כיף לקרוא אותו, אמנם הדברים נהדרים קצת יותר מידי (לפחות בפרקים הראשונים) ולהארי יש קצת יותר מידי כוח, אבל הפיק משעשע וחמוד ובאמת שכיף לקרוא אותו. מה שעוד נפלא בפאנפיק הוא שהכותבת הכניסה עומק נוסף לעולם הקסום, בדמות ק-מיילים - שיטת התכתבות קסומה ומשעשעת להפליא. בכללי, בפאנפיק יש התייחסות לקסם בצורה מעניינת מאוד. מה שעוד אהבתי זה היחס לארבעת הבתים בהוגוורטס, אני מאוד אוהבת את הגישה שבה הוא מוצג בפאנפיק. זהו, אני אפסיק לחפור לכם. לכו תקראו את התרגום של הפאנפיק המדהים הזה ותגיבו עליו כי המתרגמת עושה עבודה נפלאה. -------------------- מיקה - לשעבר א. עדכונים ומערכת הפאנפיקים - כותבת ומציירת - כאן לפעמים מנהלת הפורום לשנת 2016 - מוזיקת מטאל ורוק - החלקה על הקרח - All For The Game ![]() T"Thank you," he finally said. He couldn't say he meant thanks for all of it: the keys, the trust, the honesty and the kisses. Hopefully Andrew would figure it out eventually. "You were amazing."g Nora Sakavic, The King's Men - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2016, 13:45 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה על ההמלצה, נראה פאנפיק מעולה ואני אקרא אותו בלי נדר :)
-------------------- "וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב, וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו, כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם. וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים, וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת, לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה." מעכשיו אני משתדלת לאהוב אתכם, לא משנה מי אתם - שמאלנים, ימניים, חילונים, דתיים, חרדים, צמחונים, טבעונים, אוכלי בשר, הומופובים, סטרייטים, חברי הקהילה הגאה, נשים, גברים, פמיניסטים, שוביניסטים, ערסים או פרחות. כי כולנו עם אחד ♥ לא פה ב23-27.8 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2016, 00:14 AM
|
||
![]() Baby, I wanna live FOREVER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש משמח לקרוא, תודה(:
אגב, אם מישהו רוצה לעזור בתרגום זה יהיה מעולה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |