![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 11 2016, 15:18 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
סיקור להקה five Seconds of Summer ![]() שם הלהקה: 5 Seconds of Summer ז'אנר: פופ, רוק, פאוור פופ, פאנק רוק, פאנק פופ מיקום: סידני, אוסטרליה שנות פעילות: 2011 - היום מידע כללי: 5 Seconds of Summer היא להקת פופ אוסטרלית בת ארבעה חברים שהוקמה בשנת 2011 בסידני. הלהקה הוקמה ב2011 כאשר לוק המינגס, קאלום הוד ומייקל קליפורד שלמדו באותו בית ספר תיכון, התחילו לפרסם קטעי וידאו של עצמם, עושים חיקויים לשירים מפורסמים ביוטיוב. בדצמבר 2011 הצטרף אליהם המתופף אשטון אירווין. הרבה חברות מוזיקה גדולות התעניינו בלהקה. בסוף, הלהקה חתמה על חוזה הקלטות עם Sony ATV Music Publishing. אירועים משמעותיים שקרו ללהקה: ♪ ב14 בפברואר 2013 הוכרז כי הלהקה תצטרף לסיבוב ההופעות "Take Me Home Tour" של להקת ואן דיירקשן. הלהקה הצטרפה לוואן דיירקשן להופעות בבריטניה, ארצות הברית, אוסטרליה וניו זילנד, בהן 7 הופעות בעיר המוצא של הלהקה - סידני. בתקופה זו החלה הלהקה לצבור פופולריות ולהיות מוכרת לציבור הרחב. ♪ ב5 בפברואר 2014 הוציאה הלהקה את סינגל הבכורה שלהם, "She Looks So Perfect" (הסיקור הבא שלי יהיה על השיר הזה). בתוך יומיים, הגיע השיר למיקום הגבוה ביותר ב-39 מדינות, ביניהן ארגנטינה, אוסטרליה, ברזיל, ספרד, מלזיה, ניו זילנד ובריטניה. ♪ ב19 בפברואר 2016, הלהקה יצאה לסיבוב הופעות עולמי הנקרא "Sounds Live Feels Live" על שם האלבום האחרון שלהם. הם יופיעו באוסטרליה, ארצות הברית, ארצות אירופה, ובכל רחבי העולם. הרכב הלהקה: לוק המינגס - לוק המינגס נולד ב16 ביולי 1996 לליז ואנדרו המינגס בסידני, אוסטרליה עם שני אחים גדולים. לוק המינגס מנגן בגיטרה ושר בלהקה. מייקל קליפורד (מייקל גורדון קליפורד) - מייקל קליפורד נולד ב20 לנומבר 1995 לקארן ודריל קליפורד בסידני,אוסטרליה. מייקל קליפורד מנגן בגיטרה ושר בלהקה. קאלום הוד (קאלום תומאס הוד) - קאלום הוד נולד ב25 בינואר 1996 לג'וי ודייויד הוד בסידני, אוסטרליה. קאלום הוד מנגן בגיטרת בס ושר בלהקה. אשטון אירווין (אשטון פלטשר אירווין) - אשטון אירווין נולד ב7 ביולי 1994 לאן מארי אירווין בהורנסבי, אוסטרליה. אביו עזב אותם כשהיה בן שנתיים. 5 Seconds of Summer - ויקיפדיה שירים: she looks so perfect amnesia don't stop jet black heart good girls she's kinda hot !hey everybody heartbreak girl what i like about you voodoo doll beside you long way home try hard wherever you are end up here out of my limit permanent vacation kiss me kiss me English love affair everything i didn’t say broken home disconnected heartache on the big screen never be wrapped around your finger close as strangers waste the night social casualty safety pin catch fire just saying the only reason שירים מומלצים: She Looks So Perfect English Love Affair End Up Here Mrs All American Daylight אלבומים: 5 Seconds Of Summer Sounds Good Feels Good חוות דעת אישית: אני מאוד אוהב את הלהקה הזאת. הם מנגנים מוסיקת פופ, ואני מאוד אוהב לשמוע מוסיקת פופ. יש להם שירים טובים ולכול אחד מהם יש קול יפה מאוד. הם גם מנגנים מאוד יפה והקליפים שלהם מאוד מושקעיים. ממליץ בחום לשמוע את שיריהם ששמתי תחת הכותרת "שירים ממולצים". מקווה שנהינתם ![]() זה הסיקור להקה הראשון שלי, אשמח לת"ב אם משהו לא בסדר או אם יש משהו לשיפור. תודה ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2016, 16:48 PM
|
||
![]() מוגל |
#פייבסוס_פאם_שליטה!
וואו, פייבסוס היא אחת הלהקות האהובות עליי!! אני אוהבת במיוחד את מייקל. ואת לוק. ואת אשטון. ואת קאלוםם ![]() אבל פייבסוס הם רוק, פופ ופאנק רוק בזכות מייקל. הכי אהבתי את האלבום הראשון והשיר האהוב עליי הוא Never Be למרות שלאחרונה אני שומעת הרבה את English love affair... לחברה שלי יש את לייבסוס!!!ואני די מקנאה בה... יצאתי מוזרה, אבל כל הכבוד חחח ביי -------------------- LARRY IS REAL!! ![]() 5 Seconds Of Summer ![]() ♥ bellatrix lestrange ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2016, 17:07 PM
|
||
תודה :)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2016, 17:45 PM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על הסיקור! מתווסף ללינקייה
![]() חוות הדעת יכולה להיות מפורטת יותר, אבל גם ככה היא בסדר. הייתי מעדיפה אם היית כותב בעצמך, אבל העיקר שיש קרדיט :) בקיצור, סיקור מצוין- כל הכבוד! -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2016, 17:49 PM
|
||
תודה :)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |