האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור אלבום || Hitorijime
פורסם ב: Oct 4 2016, 16:33 PM
צטט הודעה

Blink, and the years fall away like leaves

פרטי משתמש
קבוצה: אחראית תוכן
חרמשים: 94521455
מגדר:female
משתמש מספר: 57621
חפצי המשתמש: צפה

User Posted Image
שם האלבום: היטוריג'ימה \ וואטאשי גא אובאסאן ני נאטה מו (Monopoly / Even If I Become a Middle-Aged Woman) - בתרגום חופשי, "מונופולי \ אפילו אם אני הופכת לאישה מבוגרת". ביפנית - 独り占め / 私がオバさんになっても. חייבת לאמר שביוטיוב הרישמי שלהן תירגמו את היטוריג'ימה ל"שומרת הכל לעצמי".
להקה מבצעת: טסובאקי פאקטורי (Tsubaki Factory) - קאמיליה פאקטורי, בתרגום לאנגלית.
תאריך יציאה: 6.8.16
ז'אנר: ג'ייפופ, פופ יפני.

מידע כללי:
הסינגל "היטוריג'ימה \ וואטאשי גא אובאסאן ני נאטה מו" הוא האינדי סינגל (כלומר, הבנות עדיין תחת קטגוריית טרייניז למרות שיצא להן משהו כלהקה) השלישי והאחרון (!) של הלהקה טסובאקי פאקטורי, שהוקמו באפריל 2015. הסינגל נמכר בפעם הראשונה והיחידה בקונצרטים של הקיץ של חברת התקליטים שתחתיה הן חתומות - קונצרט הקיץ של הלו פרוג'קט, 2015.

זהו הסינגל האינדי האחרון של הלהקה כיוון שבספמטבר האחרון הודיעו כי הן יעשו את הדיביוט הרישמי שלהן בינואר 2017 (ויעזבו את הטרייניז), ובנוסף לכך, זהו הסינגל האחרון של הלהקה בהרכב של שש ממבריות - לא מזמן הוסיפו להן שלוש ממבריות חדשות, דור שני. בנוסף לכך, זהו הסינגל דיוידי הראשון של הלהקה.

שירי הסינגל:

היטוריג'ימה, קאבר של הבנות לזמרת מוריטאקה צ'יסאטו. זו הפעם השניה שהן עושות קאבר לשיר שלה - הקאבר הראשון שלהן היה לשיר 17סאי שלה.

וואטאשי גא אובאסאן ני נאטה מו. זה גם שיר קאבר, לשיר של היוניט "פאברי" שכללה את הממברית לשעבר של מורנינג מוסומה סאיאשי ריהו (שעדיין תחת הלו! פרוג'קט, החברה שלהן) והממברית וואדה איאקה מהלהקה אנג'רום.

בנוסף לכך לשני השירים יש גירסאות אוף ווקאל שאני לא מוצאת כרגע, ובגירסאת הדיוידי של האלבום ניתן למצוא את הקליפים.

דעה אישית:
טוב, זו בהחלט דרך לסכם את השנה ומשהו של טסובאקי פאקטורי כילדות מסכנות שמתעלמים בהם. זה התחיל משם סינגלים שלא הביאו להן יותר מידי אהבה, זה המשיך עם עוד קצת דברים שלא הביאו להם יותר מידי אהבה (כי אם החברה לא אוהבת אותם מי כן אוהב אותם) ובסופו של דבר הגיע הסינגל הזה - שזו התקדמות, במובן מסוים. אני מתכוונת, הם השקיעו ועשו קליפים של ממש. הייתי מתייחסת לעובדה ששני השירים בסינגל הזה (התקדמנו, זה כבר לא שיר אחד) הם קאברים...אבל השירים טובים, אז על מה יש לדבר?
היטוריג'ימה, כמו הרבה שירים כפי שאני שמה לב, לא אהבתי בהתחלה. חשבתי שהוא לא הסגנון שלהן. אני מתכוונת...הוא לא היה הסגנון שלהן. הסגנון של טסובאקי כבר "נקבע" מבחינתי עם סאישון ועם סאקיהוקורה, ככה שפתאום להביא לי משהו כזה....נא, לא אהבתי את זה יותר מידי. לא ידעתי גם שזה קאבר, יש לאמר, לקח לי זמן לגלות את זה. סירבתי לשמוע את השיר הזה גם כשיצאה הגירסא המלאה שלו, ואני אל זוכרת איך הגעתי לשמוע אותו - אבל בשניה שנתתי לו עוד הזדמנות אהבתי אותו. הוא שיר נהדר, אומנם יותר בסגנון "יפני" מהשירים הקודמים שלהם, אבל נא לא לשכוח שזה קאבר. זה שיר מעולה, והדבר שאולי קצת עיצבן אותי פה...העובדה שיש בנות שלא ממש שמעתי? בת אחת מסוימת, אם לדייק. אבל מה לעשות, כבר אמרתי שיש בנות טובות ובנות פחות טובות. זה ככה בכל להקה. ואני מניחה שבשלב מסוים הם היו צריכים להפסיק עם החלוקה ההוגנת יחסית ולהתחיל לחלק לפי היכולות.
השיר השני...טוב, אותו אני מכירה. הייתי שומעת אותו הרבה כי מאד אהבתי את שילוב הקולות של הבנות ששרו את השיר המקורי. התגובה הראשונה שלי הייתה "למה צריך לעשות לזה קאבר בכלל?" ובמשך הרבה זמן חשבתי שזה מיותר, אבל בסופו של דבר נתתי לשיר הזה הזדמנות וגם הוא גבר עליי. הגירסא שלהן לא פחות מוצלחת מהגירסא המקורית, וזה למרות שאני מאד אוהבת את הגירסא המקורית. כל עניין המקהלה והכל...אני מתכוונת, הקטע הזה באמצע שפתאום שומעים מעין מקהלה שרה? אני עדיין חושבת שזה קצת מוזר, אבל זה לא הורס את השיר יותר מידי.
לסיכום, סינגל מעולה, ואחלה דרך לסגור את השנה ומשהו של התעלמות הזאת שהן חוו. ממליצה מאד.

בונוס:
User Posted Image
התמונה של הקידומים.

--------------------
חלי - 23 - את\היא - אחראית תוכן - א. שנה"ל, הנהלת הפורומים והאתר לשעבר - My Logic

User Posted ImageUser Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Oct 9 2016, 18:24 PM
צטט הודעה

בלי גסויות.

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 7349
מגדר:female
משתמש מספר: 51632
חפצי המשתמש: צפה

כל הכבוד על הסיקור, ממש מושקע והדעה האישית שלך מאוד מפורטת. אני אישית לא מכירה את האלבום אבל אני לא ממש דוגמה לכלום ואני בטוחה שיש הרבה שאוהבים אותו. מתווסף ללינקייה ^^

--------------------
בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח,
הייתי חלק מהנוף
היום אני אורח.

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025