![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 17 2016, 17:53 PM
|
||
![]() ALL FOR THE GAME ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המלצה על פאנפיק Black Birds ![]() ⚓ שם הפאנפיק: Black Birds ⚓ שם הכותבת: נעמי, קוראת הספרים ⚓ פאנדום ותקופת התרחשות: הארי פוטר, תקופת הקונדסאים ⚓ דמויות ראשיות: בלטריקס, אנדרומדה, נרקיסה, רגולוס וסיריוס ⚓ שיפ: אנדרומדה/טד, נרקיסה/OFC ⚓ אורך הפאנפיק: נכון לעכשיו, 6 פרקים ⚓ ז'אנר: אנגסט, רומאנס, הרפתקאות ⚓ שפה: עברית ⚓ דירוג: G תקציר במשך מאות שנים שימש חוף סלאזאר ממלכתם של טהורי הדם. לרקע המלחמה המתגבשת חוזרת משפחת בלק אל טירתה העתיקה. ‶ מתחת לחפצים הללו היה אוסף של תצלומים, מתנועעים קלות. היא זיהתה מיד את תוכנן. בני אצולה. נערים ונערות. חופי ים פרושים וטירות מרהיבות. קסיופיאה בלק המתה הנידה את ראשה לעברה בתוך קירות טירת האמרלד. טד טונקס, צוחק בין העצים. ונערה כחולת עיניים, מניעה את שרביטה בדייקנות ומשלחת אל נרקיסה חיוך יודע. קולות הקרב נמוגו מאחוריה בעודה שוקעת בזכרונות מן הקיץ האחרון ההוא.‶ דעה אישית וול, באופן כללי אני אוהבת פאנפיקים על האחיות בלק (כלומר בלטריקס, נרקיסה ואנדרומדה כשהן היו צעירות), הסיפור שלהן לדעתי מאוד מעניין. ויחד עם סיריוס ורגולוס זה עוד יותר מעניין. הפאנפיק הזה מתמקד במשפחות טהורות הדם, שהגישה שלהן לקסם מקסימה בעיניי. וכמובן, אתם כנראה כבר יודעים שאני אוהבת את סגנון הכתיבה של נעמי. השילוב של כל הדברים האלה הופך את הפאנפיק הזה למקסים ומיוחד, ואני מאוד אוהבת אותו. אני אוהבת את התיאורים של האופי של הדמויות ואת הרעיון המקורי והמקסים של חוף סלאזאר (שנשמע קסום במיוחד מהתיאורים של נעמי). בקיצור, מומלץ מאוד (אז לכו לקרוא, להגיב ולחכות יחד איתי לפרק הבא). -------------------- מיקה - לשעבר א. עדכונים ומערכת הפאנפיקים - כותבת ומציירת - כאן לפעמים מנהלת הפורום לשנת 2016 - מוזיקת מטאל ורוק - החלקה על הקרח - All For The Game ![]() T"Thank you," he finally said. He couldn't say he meant thanks for all of it: the keys, the trust, the honesty and the kisses. Hopefully Andrew would figure it out eventually. "You were amazing."g Nora Sakavic, The King's Men - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |