האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

דיון \ איסור דייטים
פורסם ב: Nov 7 2016, 15:41 PM
צטט הודעה

Blink, and the years fall away like leaves

פרטי משתמש
קבוצה: אחראית תוכן
חרמשים: 94521455
מגדר:female
משתמש מספר: 57621
חפצי המשתמש: צפה

דיון \ איסור דייטים

שלום לכל משתמשי פורום מוזיקה. אני מניחה שאתם לא מבינים מה הקשר של הנושא הזה לפורום, אבל יש לו קשר שעליו אני מעוניינת לדבר ולעלות לדיון. הנושא הוא, כפי שרשום בכותרת - איסור דייטים. למי שלא יודע, בתעשיות מוזיקה מסוימות (לדוגמא, תעשיית הג'ייפופ והסיפופ) ישנו איסור על האיידוליות לצאת עם אנשים - זו במטרה לשמור על התדמית התמימה והטהורה שלהם, לטענתם.

כעת, אציג לכם מספר מקרים הקשורים לנושא:

User Posted Image
ממש לא מזמן, בתאריך ה2.11.16, נחשף כי הממברית ג'יאנג שאן (Jiang Shan) מהלהקה הסינית SNH48, נתפסה כאשר היא יוצאת עם בחורה, ואם לדייק, עם מעריצה. היא קיבלה עונש על המעשה וכעת אינה חלק מפעילויות הלהקה באופן זמני, ותחזור בעוד שישה חודשים בערך. בנוסף לכך, היא פירסמה התנצלות מאד ארוכה כפי שניתן לראות, שלצערי לא מצאתי תרגום לה ואני לא יודעת סינית אז אני גם לא יכולה לתרגם לכם. ג'יאנג שאן בת 21, והיא חברה בלהקה המדוברת כבר שנה וקצת.

User Posted Image
בשנת 2012, ממברית בשם סאשיהארה רינו (Sashihara Rino) מהלהקה AKB48 הייתה מעורבת בסקנדל אשר התגלה על ידי החבר לשעבר שלה, שאיתו יצאה בשנת 2008-2009, בשנה הראשונה שלה להיותה ממברית בלהקה. בנוסף לכך פורסמו תמונות ודברים נוספים שהחבר שלה פירסם, בטענה שהמצולמת היא סאשיהארה. בתקופה שבה קרו הדברים היא הייתה בת 16 בערך, ובתקופה בה הסקנדל נחשף הייתה בת 19. היא התנצלה, וה"עונש" שלה היה לעבור ללהקה הכי חדשה של החברה שלהם באותה תקופה - HKT48. לא צירפתי תמונות כי זה לא ראוי כל כך, אבל התמונה למעלה היא מההתנצלות שלה. הסקנדל נחשף ב"איחור" של 4 שנים בערך, ומאז שכל הסיפור נגמר סאשיהארה הפכה להיות הממברית הכי פופולרית בכל הלהקה כולה, שמונה כמעל ל300 בנות.

User Posted Image
אני מניחה שזהו הסיפור הכי מוכר בערך, כיוון שהוא התפרסם כל כך שהוא אף הגיע לחדשות כאן בישראל. הבחורה בתמונה היא מינאגישי מינאמי (Minegishi Minami), ממברית בלהקה AKB48 שהייתה מעורבת בסקנדל בשנת 2013, בו ראו אותה יוצאת מבית של בחור לאחר ששהתה איתו בלילה. בתור אחת מהממבריות המקוריות של הלהקה וחברת הלהקה כ7-8 שנים באותה התקופה, מינאגישי לקחה את ההתנצלות באופן רציני מאד וגילחה את ראשה כדי להביע את החרטה שלה על מה שקרה. מינאגישי הורדה לקנקיוסיי (טרייניז) של הלהקה כעונש על המעשה, וכיום היא שוב ממברית מן המניין והממברית האחרונה שנשארה מן הדור הראשון של הלהקה. חשוב לי לציין! עד היום אני רואה אנשים שמאמינים שהחברה הכריחה אותה לעשות את המעשה, וחשוב לי לאמר שהיא עשתה זאת על דעת עצמה ללא שום הכרחה מצד החברה. העונש שהיא קיבלה מהחברה היה ההורדה לטרייניז, לא גילוח הראש.

User Posted Image
בשנת 2005, הממברית של הלהקה ק-יוט מוראקאמי מאגומי (Murakami Megumi), באותו זמן בת 14, נצפתה כאשר היא מסתובבת עם אדם שככל הנראה היה החבר שלה. ממש מעט זמן לאחר שהעניין התפרץ היא עזבה את הלהקה שלה ללא שום טקס סיום וללא עזיבה מסודרת, וכמו כן עזבה גם את החברה שתחתיה הייתה חתומה.

אני חושבת שהבהרתי את הנושא בצורה טובה עם המקרים האלה. וכעת, זה הזמן לשאלות לדיון -
❤ מה דעתכם על כל עניין איסור הדייטים?
❤ בתור מסתכלים מהצד (כלומר, לא מעריצים. אני לדוגמא מעריצה, ולכן אני מניחה שאני רואה את הדברים בצורה שונה), האם ה"עונשים" שקיבלו אותם בנות נראים לכם הוגנים? האם הם בכלל היו אמורות לקבל עונש?
❤ האם ידועים לכם מקרים נוספים, לא בהכרח מהלהקות שציינתי את שמן, בהן אדם בתחום המוזיקה קיבל עונש על כל שיצא עם אדם אחר ו"נתפס"?
❤ בהקשר של הסקנדל של סאשיהארה רינו, האחד שהתפרסם באיחור של 4 שנים. האם נראה לכם הוגן להתייחס לדבר כעכשווי כאשר עברו מספר שנים מאז שהוא קרה?
❤ בהקשר לגילוח ראשה של מינאגישי מינאמי - האם זה נראה לכם נכון לקחת את ההתנצלות לכיוון כל כך קיצוני? האם המעשה שלה היה עד כדי כך חמור שהוא מצדיק את גילוח כל ראשה?
❤ אילו אתם הייתם חלק מלהקה בה יש איסור דייטים, האם אתם חושבים שבאמת הייתם מצליחים לשמור על החוק? חשוב לציין שרוב הבנות באותן להקות מתחילות בלהקות בגיל 12, ועוזבות אותן כשהן בנות 20+. האם זה הגיוני לא להתנסות באהבה כלל כל השנים האלו?
❤ בעיקרון זה בונוס, אבל אם מישהו רוצה. במקרה הראשון ציינתי סיטואציה של ממברית מלהקה שיצאה עם מעריצה, בחורה. סין (ובכללי, המזרח הרחוק) היא מדינה דיי סגורה בכל התחום המדובר, ואני אישית דאגתי שהיא תקבל עונש יותר "חמור" כיוון שמדובר בבחור ולא בבחורה. בסוף נראה שלא כך הדבר, ולי אישית רווח מאד. מה דעתכם על המקרה?
❤ בונוס נוסף. במידה ואתם חושבים שכל עניין איסור הדייטים הוא נכון, האם נראה לכם הגיוני שאחת נאלצה לעזוב את הלהקה שלה בזמן שאחרת נאלצה לעבור להקה או לקחת הפסקה מפעילויות הלהקה? מה הם ה"מדדים" לעונשים המדוברים, ולמה צריך להתייחס יותר ברצינות?

דיון פורה ומהנה!

--------------------
חלי - 23 - את\היא - אחראית תוכן - א. שנה"ל, הנהלת הפורומים והאתר לשעבר - My Logic

User Posted ImageUser Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Nov 8 2016, 16:42 PM
צטט הודעה

Mischief Managed

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 5451
מגדר:female
משתמש מספר: 43538
חפצי המשתמש: צפה

❤ מה דעתכם על כל עניין איסור הדייטים? חברות תקליטים שמתעקשות לשמור על התדמית של הלהקות שהן עובדות איתן זה לא משהו חדש - אפילו בתקופה שבה הביטלס היו פופולאריים, חברת ההקלטות דרשה מהם להסתיר את החברות או הנשים שלהם כדי לשמור על תדמית הרווק האטרקטיבי, שמשכה המון נערות. אבל יש הבדל עצום בין לדרוש מאנשים להסתיר דברים מסויימים (מוזר, חייבת להודות, אבל עוד סביר) לבין ממש להתערב להם בחיים, לאסור עליהם להיות חלק ממערכת יחסים ובעצם להתייחס אליהם כמו לרכוש. ברגע שחתמת - אתה הרכוש שלנו.
אז דעתי היא שזה פסיכי.
❤ בתור מסתכלים מהצד (כלומר, לא מעריצים. אני לדוגמא מעריצה, ולכן אני מניחה שאני רואה את הדברים בצורה שונה), האם ה"עונשים" שקיבלו אותם בנות נראים לכם הוגנים? האם הם בכלל היו אמורות לקבל עונש? קצת מוזר לי שחברות תקליטים מענישות אנשים שחתומים אצלן. הם לא אמורים להיות בייביסיטר של האמנים, הם אמורים להקליט ולהפיץ את החומרים שלהם. הפרת את החוזה? ביי ביי. כועסים עליך בגלל משהו שלא מצויין בחוזה? עצוב מאוד, הם לא יכולים להיפטר ממך בכזו קלות.
❤ האם ידועים לכם מקרים נוספים, לא בהכרח מהלהקות שציינתי את שמן, בהן אדם בתחום המוזיקה קיבל עונש על כל שיצא עם אדם אחר ו"נתפס"? המקרה היחיד שבו שמעתי שביקשו מלהקה להסתיר שיש להם חיים רומנטיים היה המקרה של הביטלס שציינתי קודם, ואני לא חושבת שמישהו נתפס או שהיו עונשים.
❤ בהקשר של הסקנדל של סאשיהארה רינו, האחד שהתפרסם באיחור של 4 שנים. האם נראה לכם הוגן להתייחס לדבר כעכשווי כאשר עברו מספר שנים מאז שהוא קרה? זו כבר שאלה כללית, שפחות נוגעת לנושא הספציפי הזה... וזה תלוי. כי אם באמת מדובר במשהו כמו הסקנדל הזה, שבו בתכלס היא לא פגעה באף אחד, לדעתי אין טעם להתייחס לזה. אבל בדברים יותר קיצוניים, כמו הקלטת של דונלד טראמפ לדוגמה, זה שהיא הוקלטה לפני 11 שנים לא הופך אותה לפחות פוגענית ומזעזעת.
❤ בהקשר לגילוח ראשה של מינאגישי מינאמי - האם זה נראה לכם נכון לקחת את ההתנצלות לכיוון כל כך קיצוני? האם המעשה שלה היה עד כדי כך חמור שהוא מצדיק את גילוח כל ראשה? לא. אני גם לא מבינה על מה היא הייתה צריכה להתנצל בכלל. אם כתוב בחוזה שלה שאסור לה לצאת עם אנשים - היא ידעה את זה כשהיא חתמה עליו, ומותר לחברת התקליטים להעיף אותה כי היא הפרה את החוזה. אם זה לא כתוב בחוזה, היא הייתה בסדר לגמרי. ככה או ככה - על מה ההתנצלות בדיוק? בפני מי?
❤ אילו אתם הייתם חלק מלהקה בה יש איסור דייטים, האם אתם חושבים שבאמת הייתם מצליחים לשמור על החוק? חשוב לציין שרוב הבנות באותן להקות מתחילות בלהקות בגיל 12, ועוזבות אותן כשהן בנות 20+. האם זה הגיוני לא להתנסות באהבה כלל כל השנים האלו? לא הייתי נכנסת ללהקה כזו. גם כי דייטים ואהבה זה חלק גדול בחיים שלא הייתי רוצה לוותר עליו, וגם כי בסופו של דבר אלו החיים שלי ואני לא אתן לשום חברת תקליטים להתייחס אליי כמו לרכוש.

--------------------
עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים

User Posted Image

I solemnly swear that I am up to no good

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025