![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 28 2016, 18:51 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור ספר | הנסיך הקטן ![]() שם הספר: הנסיך הקטן, Le Petit Prince שם הסופר: אנטואן דה סנט אכזופרי שנת ההוצאה: 1943 גוף ההוצאה: Gallimard שפת מקור: צרפתית תקציר העלילה: הספר מתעסק בטייס הנוחת באמצע מרכז סהרה, ושם הוא פוגש את הנסיך הקטן. הנסיך הקטן מספר לו על הכוכב שלו, על מסעותיו בין הכוכבים השונים ועל הגעתו לכדור הארץ. בין לבין משולבות סיטואציות מצחיקות שקרו לנסיך הקטן, כמו למשל המפגשים עם מדליק הפנסים והשיכור. חוות הדעת שלי: זה ספר כל כך מדהים. מדהים מדהים מדהים. מעבר לסיפור, שהוא דווקא יחסית פשוט ומתאים לילדים, יש בספר גם הרבה מסרים עמוקים וחזקים מאוד. ההשוואה של כל האנשים בכוכבים השונים אלינו, כל הציטוטים המדהימים. ובצורה יותר מדוייקת... הנסיך עצמו. הוא מברר את מה שמפריע לו. הוא דואג לכולם (וכן, גם לשושנה שעלולה להיאכל על ידי הכבשה!). אני חושבת שכולנו צריכים לשאוף להיות קצת נסיכים קטנים. אין בספר הזה מתח, או דרמה מפתיעה, ולמרות זאת אני חושבת שכולכם תיהנו ממנו. סרט: בעקבות הספר יצא גם סרט, לפניכם הטריילר: שיר: וגם שיר נורא נחמד התפרסם בעקבותיו: -------------------- שחר - מנהלת פורום ספרים - טבעונית - אשמת הכוכבים - משחקי הרעב - אליסיה קארה - חסרת חיים - בפרישה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2016, 17:27 PM
|
||
ספר מדהים, נתחיל בזה, ספר מדהים ללא ספק!
תקציר העלילה די דל, היית יכולה לפרט יותר על הדמויות העלילה וכו'... חוץ מזה לא הפריע לי משהו! קבלי ח"ח! -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2016, 18:26 PM
|
||
תודה רבה
![]() -------------------- שחר - מנהלת פורום ספרים - טבעונית - אשמת הכוכבים - משחקי הרעב - אליסיה קארה - חסרת חיים - בפרישה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2022, 22:43 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתי את הספר, הוא טוב! אני ממש אוהבת אותו!
יצא גם סרט? ושיר?! לא ידעתי! -------------------- Today is life, Tomorrow will never come
אז גל זאת אני ואני זאת גל. החתימה הקודמת שלי הייתה מוזרההה, ונמאס לי ממנה! אז, אמ, שלחו ינשוף...? ואני אוסיף קישור, אבל אני כותבת. והקישור המדהים שעבורו התכנסנו כאן היום: אני כותבת אז... מה קורה? ומילי תשלחי לי ינשוףףףףףףף אני מתגעגעת אלייךךךך אה, ומסתבר שאני מתחילה לדבר לעצמי בחתימות כמו מוזרה, או יותר נכון - כמו מי שאני!!! גלvכל יום פהvמחכה לינשופיםvיוצרת חתימות נוראיות!!! קדימה! תצטרפו! זאת הקבוצה הכי טובה בעולם, וחסרים לנו אנשים! קדימה! בבקשה תצטרפו! אני מתחננת! זאת משפחה ממש מגניבה של אנימה! בבקשההה!!!! משתנה לפי מצב רוח. תמונות תופסות הרבה מקום. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2022, 13:28 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתי אותו, ספר ממש יפה.
הסיקור יצא טוב אבל הרגיש לי ריק מדי, אולי כדאי שתוסיפי דברים ושתאריכי את התקציר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 24 2022, 01:22 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ספר ממש מדהים ומרגש.
לדעתי היית יכולה לפרט עליו טיפה יותר... אבל לאנורא --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 3 2022, 17:57 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נשמע מעניין!!
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 5 2022, 22:34 PM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחמד והכל שחזרו הטרמפולינות, ובכל זאת ההקפצה הזאת מוגזמת.
שוב אבקש ממך, לונה100, לקרוא את החוקים הגלובאליים ולא להספים. הפרה נוספת תלווה באזהרה. ננעל. -------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |