![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 18 2017, 18:32 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוואן בלנצ'ארד || Rowan Blanchard ![]() שם מלא: רוואן אלינור בלנצ'ארד, Rowan elinor Blanchard תאריך לידה: 14 באוקטובר 2001 מקום לידה: לוס אנג'לס, קליפורניה, ארה"ב שנות פעילות: 2010 - עכשיו מידע כללי רוואן בלנצ'ארד נולדה ב14 באוקטובר 2001 להוריה אליזבת' ומאר בלנצ'ארד, מורים ליוגה, סבא שלה מצד אבא היגר לאמריקה מהמזרח התיכון ומשפחתה של סבתא שלה מצד היא מאנגליה, דנמרק ושבדיה. בלנצ'ארד היא האחות הבכורה, ויש לה שני אחים בשם כרמן ושיין. רוואן בלנצ'ארד פעילה חברתית בנושאים כמו פמיניזם וזכויות אדם. בסדרת ציוצים בטוויטר לפני כשנה, היא ציינה שלמרות שיצאה רק עם בנים בעברה היא פתוחה לכל המגדרים ומגדירה את עצמה כקוויר. היא התחילה לשחק ב2010, כששיחקה את קאיטלין בסדרה "Dance-A-Lot-Robot" כשהייתה רק בת 9, ומאז לא הפסיקה. היא מוכרת בעיקר בשל גילום דמותה של רבקה ווליסון בסרט "ספיי קידס 4: כל הזמן שבעולם" שיצא ב19 באוגוסט 2011, דמותה של ריילי בסדרה "העולם של ריילי" שיצאה ב27 יוני 2014 ודמותה של קליאו בסרט "שקוף שזאת אחותי" שיצא ב9 אוקטובר 2015, כמה ימים לפני יום הולדתה ה14. פילמוגרפיה סרטים 2010 - "תוכנית גיבוי" (הבת של מונה) 2011 - "Little in Common" (רקוול פצ'כו) 2011 - "ספיי קידס 4: כל הזמן שבעולם" (רבקה ווילסון) 2015 - "שקוף שזאת אחותי" (קליאו) 2018 - "קמט בזמן", בצילומים סדרות 2010 - "Dance-A-Lot-Robot" (קאיטלין, דמות משנית) 2014-2017 - "העולם של ריילי"(ריילי מתיוס, דמות ראשית) 2015 - "תמיד ביחד" (ריילי מתיוס, תפקיד אורח) דעה אישית אז נחשפתי לרוואן בפעם הראשונה כשהתחלתי לראות את הסדרה "העולם של ריילי", וגיליתי שחקנית מדהימה. היא שחקנית ממש טובה, ואני תמיד אוהב את הדמויות שלה, מלהקים אותה תמיד לדמויות מדהימות שמתאימות לה ממש. הדמות האהובה עלי שהיא שיחקה היא ריילי מה"עולם של ריילי", אני ממש אוהב את הסדרה הזאת כמו שאפשר לראות (ברצינות, אני חופר על זה כל כך שזה עצוב). לא ראיתי המון סרטים שלה, אבל לאחר שעקבתי אחרי סדרה שבה שיחקה תפקיד ראשי, אני לחלוטין יכול להגיד שהיא שחקנית מעולה. ובלי קשר למשחק שלה היא מדהימה - היא פועלת למען זכויות אדם בכללי, וזכויות נשים והקהילה הגאה בפרט. תמונות, סרטונים וגיפים ![]() ![]() ![]() ![]() סרטון של רוואן נואמת לאחר השבעת טראמפ. (למקרה שהסרטון לא יעבוד) טריילר ל"שקוף שזאת אחותי" (ללמקרה שהסרטון לא יעבוד) -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2017, 20:23 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו כל הכבוד על הסיקור המושלם הזה! פירטת הכל והוספת תמונות אומייגאד, ח"ח <:
רוואןןןן אני מת עליה ♥ היא היצור הכי חמוד ביקום אוקיי אני מצטער אני ממש מתרגש לראות את הסיקור הזה XD תמשיך לסקר, אני אשמח לראות עוד סיקורים שלך. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2017, 14:14 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על הסיקור! פירטת על השחקנית כראוי והוספת תמונות וסרטונים שזה מצוין. שים לב שכדי לקשר סרטון יוטיוב כך שיוכלו לראות את הסרטון בפורטל, יש ללחוץ מתחת לסרטון על "שתף", להעתיק את הכתובות המופיעה ולהכניס את החלק המסומן בין שתי התגיות של יוטיוב: htps://youtu.be/izhO7krm7Ls.
כמו כן, הסתבר לי שאני מכירה אותה כשכתבת שהיא שיחקה בספיי קידס, כך שאני יודעת שהיא שחקנית מעולה עם המון כישרון. סיקור מעולה! נוסף ללינקייה ![]() -------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |