![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 2 2017, 16:33 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
🍯 פו הדוב חוגג 90! 🍯 ![]() הדוב הקטן, האהוב והשמנמן שלנו הגיע כבר לגיל 90! מי היה מאמין?! ביום שלישי (28.2.17) פו הדוב, הדוב האהוב שלנו, חגג יום הולדת 90! את פו הדוב אתם בוודאי מכירים מהילדות, או מהסדרה האהובה או מהספרים. הדמות של פו נוצרה על ידי הסופר הבריטי אלן אלכסנדר מילר, ב14 באוקטובר 1926 שכתב ספר לילדים הנקרא "Winnie-the-Pooh", או בעברית: ויני הפו או פו הדוב. את פו ![]() אני לא יודעת אם ידעתם, אבל מאפיין מאוד חשוב של פו הוא כד הדבש שהוא אוהב. בבית של פו, יש המון המון כדי דבש. המאכל האהוב על פו הוא דבש, והוא יעשה את כל הדברים הכי מוזרים כדי לאכול דבש. כמו כן, פו הוא חברותי מאוד ואוהב להיות בחברת אנשים (או חיות?), נאמן, מצחיק, אבל אפשר להגיד שגם קצת קצת דביל (כן כן, תכעסו עליי). יש לו המון משפטים אהובים וחשובים, שלא היינו מצפים מדמות כזו להגיד, משפטים שיכולים לעזור לנו ביום יום, כמו למשל: "לפעמים הדברים הקטנים ביותר ממלאים הכי הרבה מקום בלב", "אתם לא מסוגלים לתפוס כמה זה נפלא לא לעשות כלום. סתם ללכת ככה הלאה, להקשיב לכל הרחשים, ולא להתרגש משום דבר", "'אנחנו נהיה חברים טובים לעולמי עד, נכון פו?' שאל חזרזיר. 'אפילו יותר' ענה פו.", "'כשאתה מתעורר בבוקר, פו, מה הדבר הראשון שאתה אומר לעצמך?' שאל חזרזיר. 'מה יש לארוחת בוקר. ומה אתה שואל את עצמך חזרזיר?' שאל פו. 'אני אומר, אני תוהה - איזה דבר מלהיב הולך לקרות היום' אמר חזרזיר. 'זה אותו הדבר' ענה פו", "הנהרות יודעים: לא צריך למהר. בסוף הם יגיעו לשם - איך שלא יהיה", "אנשים אומרים שכלום הוא בלתי אפשרי, אבל אני עושה כלום כל הזמן!", "הרבה יותר נחמד להיות בשניים" , ועוד המון ציטוטים! אז, מה שנשאר לאחל זה המון המון מזל טוב לפו שלנו! אני מאוד אוהבת את פו וגדלתי עליו עם סדרה מקסימה שהייתי רואה כל הזמן! איפה זנבו של איה? ויאמי יאמי יאמי ומה אתם מאחלים לפו שלנו? ![]() -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2017, 19:56 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על העדכון! סיפרת לנו המון אודות פורום הדוב עם תמונות וסרטונים. אהבתי במיוחד את אימוג'י הדבש ;)
פו הוא דמות מקסימה בעיני, גם עם כל החסרונות שלו. אני זוכרת את הספרים שהיו לי בילדות שלו וכמובן את הסדרה המצוירת. היה לי ולאחי שולחן של פו הדב ואפילו פאזל שלו. וחברה שלי הייתה המעריצה הכי גדולה שלו עם המון חפצים- זו ג'ורי למי שלא מכיר. היה מאוחר יותר גם סדרה של אנימציה ממוחשבת בשם "אני, טיגר ופו" למי שזוכר. ובכן, עדכון מקסים לדמות נפלאה :) -------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2017, 19:58 PM
|
||||
![]() Blink, and the years fall away like leaves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו אמר שאני לא המעריצה הכי גדולה יותר? קייפופ וג'ייפופ זה כלום ליד פו! 3> בכל מקרה, חבל לי שאני לא הספקתי לפרסם את העידכון הזה XD כפי שצויין אני בעלת אובססיה קלה (קשה) לפו הדוב והתפאנגירלתי לגמרי כשראיתי שפירסמו עליו בפורום תודה על העידכון, ורק מציינת, אני אוהבת את פו הדוב ויש לי יום הולדת החודש....XD -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 5 2017, 08:42 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה רבה לכן 3>
באמת אין על פו הדוב ^^ -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |