![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 8 2017, 20:31 PM
|
||
![]() I'll keep my eyes down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את נושמת
עוד נשימה אחת וגם היא קשה קצת כאילו את שואפת עשן. את ממלמלת עוד מילה אחת וגם היא קשה קצת כאילו את מנסה לבקש את ידה. את עוצמת את העיניים וגם זה קשה כי את פתאום לא רואה בשביל מה? את נושכת את השפתיים וגם זה קשה כי הטעם של הדם לא עוזב. את לוקחת את הסכין ביד וגם זה קשה כי הלב אומר כן והראש אומר לא ואפילו את לא יודעת מי חזק יותר. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2017, 20:35 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי זה מהמם
אין לי כל כך הערות, את הצלחת להעביר את מה שחשבת בצורה נהדרת ולדעתי זה כל מה שצריך במקרה כזה. מה שכן, ה"על הר" קצת פחות התאים לי משום מה, לדעתי את יכולה להפוך את זה לקצת יותר משמעותי (סוף של בית ראשון, זה די משמעותי) אם היית משתמשת במילה אחרת. אהבתי את המבנה ואת העובדה שהבית האחרון מתמצת את הרעיון. זה היה פואטי להפליא ואת כותבת מהמם תמשיכי לכתוב אני רוצה לקרוא דברים שאת כותבת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2017, 20:36 PM
|
||
![]() I'll keep my eyes down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני מרגישה שהבית הראשון היה קצת עקום
כתבתי אותו ראשון, אז אני מניחה שעוד לא ממש ראיתי את הכיוון שזה הולך עליו. אני אחשוב על משהו, נראה. אני בדרך כלל לא עוברת על דברים שלי, אבל צריך לנסות להשתפר, לא? תודה על הת"ב 3> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2017, 20:37 PM
|
||
![]() ?Aren't Ordinary People Adorable ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המחשבה עמוקה בטירוף והמבנה עצמו של השיר פשוט מדהים. הירידה בשורות גורמת לך להרגיש את הרגשות של המדבר ממש בכבדות וזה מדהים. כאילו איכשהו את מעבירה את הרגשות שלך אל הקורא באיזו דרך טלפתית.
זה מהמם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2017, 20:48 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השיר מדהים ממש. הצלחת להעביר את המחשבות שלך ממש ממש טוב ואת הרגשות והכל וזה היה לא ממש ברור אבל אולי זו אחת הסיבות שאני ממש ממש אהבתי את זה. ירידות השורה הוסיפו המון לדעתי ונתנו ממש תחושה כזאת קשה והשינוי שעשית בבית הראשון ממש הוסיף לדעתי ובקיצור אין לי מה להעיר. אהבתי מאוד את הסוף ואת ההתייחסות ללב ולראש ואת סימני הפיסוק בסוף כל בית. בקיצור, זה מהמם ואני מחכה לקרוא עוד שירים שלך.
-------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |