![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 9 2017, 18:41 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד! מצאתם את הג'אז
Little Mix ![]() שם הלהקה: ליטל מיקס\ Little Mix\ עירבוב קטן חברות הלהקה: פרי אדוארדס, ג'סי נלסון, לי-אן פינוק ג'ייד ת'ירוול מיקום הלהקה: אנגליה, הממלכה המאוחדת ז'אנר הלהקה: פופ, היפ-הופ, R&B שנות פעילות: 2012-הווה מקים הלהקה: סיימון קאוול מיספר אלבומים: 4 (DNA 2012, Salute 2013, Get Weird 2015, Glory Days 2016) מידע כללי: הלקה הורכבה במהלך התוכנית X פאקטור הבריטית, וזכתה בה במקום הראשון. במהלך התוכנית השתתפו בה כל בנות הלהקה, בניפרד, בשלב השני הן ניפסלו וחוברו ללהקה. הן הלהקה הראשונה שזכתה במקום ראשון בתוכנית הזאת, לפניהן זכו רק זמרים בודדים, אבל שנה אחת לפניהן התחרו הלהקה וואן דיירקשן שזכו במקום השלישי. ב-2011 הוציאו הבנות את סינגל הניצחון שלהן, שהיה קאבר לשיר של דמיאן רייס. ב-2012, שנה לאחר זכייתן, הוציאו את אלבומן הראשון DNA, ואת סינגל הבכורה מתוכו, Wings. אלבומן השני, Salute, גרף קצת פחות הצלחה, בעיקר שני הסינגלים הראשונים, שהמעריצים ממש לא היו מרוצים מהם. אלבומן השלישי, Get Weird, שהצליח מאוד, והגיע למקום 13 במצעד בילבורד 200. בנובמבר 2016 הוציאו את אלבומן האחרון עד עכשיו, Glory Days, הגיע למקום הראשון במיצעד האלבומים הבריטיים וגרף ללהקה הצלחה ענקית. בפברואר 2017 זכו הבנות בפרס המוזיקה הבריטית. חברות הלהקה: פרי אדוארדס ![]() (Perrie Louise Edwards) שם מלא: פרי לואיז אדוארדס תאריך לידה: 10 ביולי, 1993 מקום לידה: דרום שילדס, טיין וור, אנגליה\בריטניה, הממלכה המאוחדת. ג'סי נלסון ![]() שם מלא: ג'סי לואיז נלסון (Jesy Louise Nelson) תאריך לידה: 14 ביוני, 1991 מקום לידה: רומפורד, לונדון, אנגליה\בריטניה, הממלכה המאוחדת. לי-אן פינוק ![]() שם מלא: לי-אן פינוק (Leigh-Anne Pinnock) תאריך לידה: 4 באוקטובר, 1991 מקום לידה: היי וויקום, באקינגהמשייר, אנגליה\בריטניה, הממלכה המאוחדת. ג'ייד ת'ירוול ![]() שם מלא: ג'ייד אמיליה ת'ירוול (Jade Amelia Thirlwall) תאריך לידה: 26 בדצמבר, 1992 מקום לידה: דרום שילדס, טיין וור, אנגליה\בריטניה, הממלכה המאוחדת. דיסכוגרפיה: DNA ![]() Wings DNA Change your life Always be together Stereo soldier Prented it's OK Turn your face We are who we are How ya doin'? Red planet Going nowhere Madhouse Love drunk Make you believe Case closer We are young Salute ![]() Salute Move me Little me Nothing feels like you Towers Competition These four walls About the boy Boy Good enough Mr. Loverboy A different beat See me now The just don't know you Stand down Get Weird ![]() Black magiC Love me like you Weird people Secret love song Hair Grown I love you OMG Lightning A.D.I.D.A.S. Love me or leave me The end I won't Secret love song part II Clued up The begining Glory Days ![]() Shout out to my ex Touch F.U Oops You gotta not Down & Dirty Power Your love Nobody like you No more sad songs Private show Nothing else matter Beep beep Freak שירים מומלצים: Hair Black Magic Love Me Like You Shout Out To My Ex Touch You Gotta Not Down & Dirty דעתי האישית: וואו. ליטל מיקס. דבר ראשון, הייתי ממש מופתעת כשראיתי שעדיין לא סיקרו אותן. הן לגמרי להקת הבנות הכי מדהימה שאני מכירה. כשהכרתי אותן, זה היה פעם, לפני כמה חודשים, ששמעתי שירים של לא יודעת מה ביוטיוב, ואז שמעתי שיר חדש, שאולי שמעתי אותו פעם פעמים ברדיו אבל לא יותר מזה, ומיד התאהבתי בו ובלהקה ששרה אותו. זה היה שאט אוט טו מיי אקס. הן להקה ממש מדהימה ומהממת, ואני ממש ממש ממש ממליצה לשמוע אותן, הן שרות ממש ממש יפה. אין פלא שהן ניצחו מקום ראשון באקס פאקטור. קיצר תשמעו אותן. הן מדהימות. תמונות\גיפים לסיום: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- she/her ◦ 18 ◦ one direction ◦ marvel ◦ food ◦ BLACK LIVES MATTER ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2017, 09:09 AM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור נהדר :) מפורט ומעוצב יפה, הגיפים בסוף מוסיפים המון. הרקע שכתבת מסכם את ההיסטוריה שלהן בלי להשמיט המון מידע אבל לא באופן מפורט מדי שקשה לקרוא וחוות הדעת ללא ספק עושה חשק להקשיב ללהקה. תמשיכי לסקר!
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2017, 17:22 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליטל מיקססססססססססססס יפות שלי 3>
וג'רי ♥ המקבילות של קמרן ♥ יש לי חולשה נוראית לפופ זבל וליטל מיקס פשוט משלימות את פיפת' הרמוני ואת וואן דיירקשן ואין מילים לתאר את הכישרון שלהן. הן מהממות ואני ממש שמח לראות את הסיקור הזה, כל הכבוד, הוא ממש מושקע ^^ -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |