האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור הופעה || קווין ואדם למברט בפארק הירקון
פורסם ב: Mar 12 2017, 13:53 PM
צטט הודעה

Mischief Managed

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 5451
מגדר:female
משתמש מספר: 43538
חפצי המשתמש: צפה

User Posted Image

אמן: Queen + Adam Lambert
תאריך: 12.9.2016
הרכב: אדם למברט, בריאן מיי, רוג'ר טיילור, רופוס טייגר טיילור, ספייק אדני, ניל פיירקלאו
אורך ההופעה: כשעתיים

מידע כללי
ההופעה התקיימה כחלק מסיבוב הופעות אירופאי של קווין ואדם למברט, שהתמקד בעיקר בפסטיבלים שונים. זו הייתה ההופעה הראשונה של קווין בישראל, מאז הקמתם ב-1971.
לפי דיווחי המפיקים, נמכרו כ-60,000 כרטיסים להופעה. לפני המופע הראשי עלו שני מופעי חימום - אחד של ארקדי דוכין ואחד של לינה מחול. ההופעה נפתחה במחרוזת קצרה של השירים הכבדים יותר של הלהקה, שכללה ביצוע ל-Keep Yourself Alive - שבוצע לראשונה על במה מאז 2012. השיר Dragon Attack בוצע בהמשך ההופעה בפעם הראשונה בסיבוב ההופעות הזה.
במהלך השיר Crazy Little Thing Called Love, מסכי הענק כבו. התקלה תוקנה תוך מספר דקות וההופעה המשיכה כרגיל, כשעל המסכים הופיעו מדי פעם קטעים מוקלטים של סולן הלהקה המקורי, פרדי מרקורי.

רשימת שירים
1. Seven Seas of Rhye
2. Keep Yourself Alive
3. Hammer to Fall
4. Stone Cold Crazy
5. Fat Bottomed Girls
6. Don't Stop Me Now
7. Killer Queen
8. Somebody to Love
9. Love of My Life
10. These Are the Days of Our Lives
[Drum Battle]
11. Under Pressure
12. Crazy Little Thing Called Love
13. Dragon Attack
14. Another One Bi.tes the Dust
15. I Want It All
16. Last Horizon
17. Who Wants to Live Forever
18. The Show Must Go On
19. Tie Your Mother Down
20. I Want to Break Free
21. Bohemian Rhapsody
22. Radio Ga Ga
הדרן
23. We Will Rock You
24. We Are the Champions

חוות דעת אישית
כל מי שמכיר אותי יודע שאני מתה על קווין, ואני מתה על הופעות. זו הייתה הלהקה הראשונה שבאמת אהבתי, אי שם לקראת גיל 12.
להופעה הלכתי עם כמה חברים מהפורטל, שחלקם התחילו לשמוע קווין בעקבות המלצה שלי, אז היו שם הרבה סגירות מעגל נחמדות.
ההופעה התחילה באיחור של רבע שעה, אבל אני באמת חושבת שזה איחור מינורי ולהתלונן עליו יהיה מוגזם. רשימת השירים הייתה מדהימה, אוסף דחוס של כל הלהיטים עם עוד כמה שירים שידועים בתור חביבי המעריצים. לא היה שיר אחד שהרגשתי שהיה שם כדי למלא מקום, וזו הסיבה העיקרית שאני יכולה לסלוח על זה שהם לא ביצעו את The Miracle, Headlong או 39'.
אני חושבת שאין טעם להתעלם מהפיל בחדר - אדם למברט. אני לא אשקר, במשך תקופה ארוכה חשבתי שקווין בלי פרדי לא שווה כלום ואדם למברט סתם יהיה תקוע. בהופעה הזו, אני גיליתי שטעיתי לחלוטין. אדם למברט הוא ממש לא פרדי מרקורי, זה נכון, אבל אני לא חושבת שיש מישהו שיכול להיכנס לנעליים הענקיות האלו טוב יותר ממנו. יש לו קול נהדר, החיבור שלו עם הלהקה מדהים והוא כריזמטי בטירוף. נהניתי מכל רגע שלו על הבמה ומכל ניסיון כושל לדבר עם הקהל בעברית ("אוי ווי זמיר אוי גוועלד איטס הוט היר אין דה דזרט").
האווירה בהופעה הייתה מדהימה. כולם נהנו בטירוף, כולל את הלהקה, כולם קפצו, כולם שרו. הפארק היה מפוצץ בישראלים מגיל חד ספרתי ועד לאנשים שיכולים להיות הסבים שלי, ודווקא במקום כזה שהייתם מצפים לראות את הישראלי המכוער בתפארתו, לא נתקלתי בשום מחווה מכוערת.
ככה או ככה, מדובר במופע מטורף. אני ממליצה בחום לכל מי שאוהב את קווין ובמקרה נתקל בהזדמנות לראות אותם בלייב, לקפוץ על ההזדמנות הזו. נכון, אדם הוא לא פרדי, בריאן ורוג'ר כבר זקנים, ג'ון דיקון לא שם, אבל שום דבר לא ישנה את זה שזו פשוט הופעה של פעם בחיים.

--------------------
עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים

User Posted Image

I solemnly swear that I am up to no good

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025