![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 21 2017, 10:49 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ר"ג פלאסיו ![]() שם: ר"ג פלאסיו - R. J. Palacio תאריך לידה: לא ידוע מקום לידה: ארה"ב ★ מידע ★ ר"ג פלאסיו גרה בניו יורק עם בעלה, שני בניה ושני הכלבים שלהם. במשך הרבה זמן היא עבדה כגרפיקאית ומעצבת כריכות לספרים, וחיכתה לזמן המושלם בחייה בו תתחיל לכתוב. יום אחד הכתה בה ההבנה שהזמן הזה לא יגיע מעצמו - תמיד אפשר לכתוב ספרים! זמן קצר אחר כך התחילה לכתוב את הספר הראשון שלה, "פלא", שהפך לרב מכר עולמי. בהמשך היא כתבה עוד מספר ספרים, אך נכון לעכשיו הם עוד לא תורגמו לעברית. ★ ביבליוגרפיה ★ מבין ספריה של פלאסיו, רק אחד תורגם לעברית - פלא (סיקור). הספר מספר את סיפורו של אוגוסט, ילד בכיתה ה' הסובל מעיוות נדיר בפנים. עד כה אוגוסט למד בחינוך ביתי, אך כעת הוריו רוצים להעביר אותו לבית ספר שנמצא בשכונתם. אוגוסט משוכנע שהוא ילד רגיל לגמרי, אבל האם גם חבריו ומשפחתו יכולים לראות אותו כך? ומה יקרה כשאתם תפגשו את אוגוסט? ★ דרכים ליצירת קשר ★ טוויטר: rjpalacio@ טמבלר: rjpalacio.tumblr.com אימייל: rjpalaciowebmail@gmail.com מכתבים: Random House 1745 Broadway NY NY 10019 אתר: http://rjpalacio.com האשטאג: thewonderofwonder, #choosekind# ★ חוות דעת אישית ★ אז אומנם קראתי רק ספר אחד של ר"ג פלאסיו, אבל... וואו. וואו וואו וואו. הכתיבה שלה קולחת ונקראת בלי שמרגישים איך הזמן עובר. נקודות המבט שבהן מוצג הסיפור מעניינות ומראות לנו שהחיים הם לא רק שחור ולבן (...קיימים עוד לפחות 50 גוונים של אפור XD). הרעיון של הסיפור פשוט מרגש, ואין מי שלא יתאהב מיד בכתיבה שלה. היא לא מנסה ליצור לנו עולמות דמיוניים ומלאים בקסם - היא מספרת לנו על הדברים האמיתיים שקורים במציאות. וזה מעניין לא פחות. בקיצור, אם עוד לא יצא לכם לקרוא את פלא - רוצו מיד לספרייה! ![]() -------------------- שחר - מנהלת פורום ספרים - טבעונית - אשמת הכוכבים - משחקי הרעב - אליסיה קארה - חסרת חיים - בפרישה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2017, 16:49 PM
|
||
![]() stuck in her daydream ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל, סיקור מושקע ואסתטי, כל הכבוד!
הדרכים לייצירת קשר זה בהחלט סעיף שמוסיף לסיקור והופך אותו למעניין יותר, אהבתי! בביבליוגרפיה הייתי בכל זאת שמה את הספרים שלה באנגלית שלא תורגמו, אבל גם מה שכתבת הוא מציין. אה וזה לא יפה שאת הורסת לי את התחרות ומקשרת לפלא, הסיקור נעלם :( נוסף ללינקיה ^^ -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 23 2017, 22:05 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור קצר וקולע, מה שנקרא (;
אני נורא מסכימה עם מה שכתבת בדעה האישית. אני עכשיו קוראת באנגלית ספין-אוף של פלא, "Auggie&me", ואני יכולה לומר לך שהכתיבה המעולה שלה זו לא הצלחה חד-פעמית עם פלא, אלא גם בספרים אחרים. בכל מקרה, סיקור מקסים, כל הכבוד (: -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |