![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 5 2017, 14:43 PM
|
||
![]() I'll keep my eyes down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ♪ שם האלבום: 不協和音 (באנגלית: Fukyouwaon; פירוש: דיסוננס/חוסר הרמוניה בין צלילים). ♪ מבצעי האלבום: 欅坂46 (באנגלית: Keyakizaka46; בעברית: קייאקיזאקה46). ♪ מספר שירים באלבום: 7. ♪ תאריך יציאה:05.04.2017. ♪ ז'אנר: ג'ייפופ, פופ-רוק. ♪ חברת הפקה: Sony Music Japan. ♪ רקע פו-קיו-וא-און הוא הסינגל הרביעי של להקת הבנות היפנית קייאקיזאקה46. בדומה לסינגלים הקודמים של הלהקה, גם הוא מכיל שיר טייטל ראשי אחד ומספר קליפים לשירים נוספים. הסינגל שוחרר בחמש גרסאות - גרסאות מוגבלות A, B, C ו-D (שמכילות CD ובנוסף די-וי-די, בנוסף ל"גרסת תיאטרון" שלא מכילה את די-וי-די. בדומה למה שנהוג בסינגלים של קייאקיזאקה, לכל חברת להקה יש קליפ משל עצמה, למעשה סרטון של כארבע דקות עם תוכן שעליו הן מחליטות. ♪ שירים ♪ שם השיר: 不協和音/Fukyouwaon/דיסוננס ♪ ליין-אפ: אישימורי ניג'יקה, אימאיזומי יואי, אואמורה רינה, אוזקי ריקה, אודה נאנה, קויקה מינאמי, קובאיאשי יואי, סאטו סיורי, סאיטו פויוקה, שידה מאנאקה, סוגאי יווקה, סוזומוטו מיו, נאגאסאווה נאנאקו, האבו מיזוהו, האראדה אאוי, היראטה יורינה, מוריה אקאנה, יונטאני נאנאמי, וואטאנאבה ריקה, וואטאנאבה ריסה, נאגאהאמה נארו. ♪ מלחין: BUGBEAR. ♪ מילים: קישור ♪ דעה אישית: פו-קיו-וא-און הוא אחד השירים הטובים באלבום לדעתי. הוא אמנם לא הטייטל הכי מוצלח של קייאקי לדעתי, אבל הוא ממש לא רע. לקח לי כמה שמיעות לאהוב אותו, אבל הקליפ שלו מהמם והוא שיר נהדר והפזמון שלו טוב במיוחד לדעתי. היראטה כרגיל מדהימה ממש, אבל מה עוד אפשר לצפות ממנה. העובדה שהן נשארות עם הקונספט היותר "לוחמני" ממש יפה בעיניי. ♪ שם השיר: W-KEYAKIZAKAの詩/W-Keyakizaka no Uta/השיר של שתי הקייאקיזאקות. ♪ ליין-אפ: אישימורי ניג'יקה, אימאיזומי יואי, אואמורה רינה, אוזקי ריקה, אודה נאנה, קויקה מינאמי, קובאיאשי יואי, סאטו סיורי, סאיטו פויוקה, שידה מאנאקה, סוגאי יווקה, סוזומוטו מיו, נאגאסאווה נאנאקו, האבו מיזוהו, האראדה אאוי, היראטה יורינה, מוריה אקאנה, יונטאני נאנאמי, וואטאנאבה ריקה, וואטאנאבה ריסה, נאגאהאמה נארו, איגוצ'י מאו, אושיו סארינה, קאקיזאקי ממי, קאגאיאמה יווקה, קאטו שיהו, סאיטו קיוקו, סאסאקי קומי, סאסאקי מיריי, טאקאסה מאנה, טאקאמוטו איאקה, היגאשימורה מיי. ♪ מלחין: מאססאקו ג'וניה, יאסוטאקה אישיו. ♪ מילים: קישור ♪ דעה אישית: השיר לא מדהים, אבל הוא נחמד. אני אוהבת אותו, אני לא רואה את עצמי שמה דווקא אותו על לופ כל היום, אבל מצד שני אני גם לא רואה את עצמי מעבירה אותו קדימה ומתעלמת ממנו. הוא שיר מקסים, והקליפ אפילו יותר מקסים. העובדה שהוא כל הזמן רחוק גורמת לי להיות קצת עצובה כי זה היה יכול להיות קליפ מדהים עם מלא הזדמנויות לדאבל-קייאקיזאקה מומנטס, אבל לא נורא. ♪ שם השיר: 微笑みが悲しい/Hohoemi ga Kanashii/החיוך עצוב. ♪ ליין-אפ: נאגאהאמה נארו, היראטה יורינה. ♪ מלחין: פוג'ינו טאקאפומי. ♪ מילים: קישור ♪ דעה אישית: אני. אוהבת. את. טצ'ינארו. בעיקרון מובן לי למה אין לו קליפ, אבל מצד שני ליואיצ'אנזו יש אבלー לא משנה, הפואנטה היא שהשיר מקסים ואני שמחה ממש שיש שירים של טצ'ינארו. הקולות שלהן משתלבים ביחד, ולמרות שאף אחת מהן לא הזמרת הכי חזקה של הלהקה, אני אוהבת את השיר. הוא יותר "איידולי" מרוב השירים של קייאקיזאקה, אבל זה לא הופך אותו לפחות מוצלח לטעמי. ♪ שם השיר: Tuning/כיוון. ♪ ליין-אפ: קובאיאשי יואי, אימאיזומי יואי. ♪ מלחין: וואטאנאבה סאטושי. ♪ מילים: קישור ♪ דעה אישית: למרות שניסיתי לשמוע אותו כבר כמה פעמים טובות, אני לא מצליחה להשאר איתו הרבה זמן. הוא לא חזק, לא חזק בכלל. בעיקר ביחס לשירים המדהימים ממש שהיו להן בסינגלים הקודמים - ככה שזה היה די מאכזב מהבחינה הזו. אבל הן ווקאליות טובות ממש ככה שהוא נעים לאוזן, אני מניחה. יש לו פוטנציאל לדעתי, וכן שמעתי הרבה אנשים אומרים שהם אוהבים דווקא אותו. ♪ שם השיר: 割れたスマホ/Wareta Smartphone/טלפון מנופץ. ♪ ליין-אפ: שידה מאנאקה, סוגאי יווקה, מוריה אקאנה, וואטאנאבה ריקה, וואטאנאבה ריסה. ♪ מלחין: GRAVITY. ♪ מילים: קישור ♪ דעה אישית: מכירים את המילה "פוטנציאל מבוזבז"? אז זה השיר הזה. ההגדרה המלונית. אני אוהבת את שידה, אני אוהבת את סוגאי ואני אוהבת את אאוזורה טו מרי באופן כללי, אני אוהבת את השיר הזה - אבל השיר נשמע כל כך רע. השירה שלהן נשמעת כאילו הן שרות לתוך חצוצרות, ואני יודעת שאני מתרגלת לזה עם כל שמיעה, אבל זה היה יכול להיות השיר הכי טוב באלבום. באמת שכן, אבל הן שרות אותו ככה שזה נשמע לא משהו בכלל :\ ♪ שם השיר: 僕たちは付き合ってる/Bokutachi wa Tsukiatteru/אנחנו יוצאים. ♪ ליין-אפ: נאגאהאמה נארו, איגוצ'י מאו, אושיו סארינה, קאקיזאקי ממי, קאגאיאמה יווקה, קאטו שיהו, סאיטו קיוקו, סאסאקי קומי, סאסאקי מיריי, טאקאסה מאנה, טאקאמוטו איאקה, היגאשימורה מיי. ♪ מלחין: Yo-Hey. ♪ מילים: קישור ♪ דעה אישית: היראגאנה הן הטופ של קייאקיזאקה, באמת שכן. הן כל כך טובות ומקבלות כל כך מעט צומת לב מזה מעציב אותי נורא. השיר נהדר, אז אני שמחה בשבילן בקטע הזה. הן לא הכי חזקות ווקאליות אבל הן נשמעות יותר טוב מאאוזורה טו מרי, ככה שאני די מרוצה. בכל אופן, השיר יפה ממש לדעתי והקליפ מקסים ♪ שם השיר: エキセントリック/Eccentric/יוצא דופן. ♪ ליין-אפ: אישימורי ניג'יקה, אימאיזומי יואי, אואמורה רינה, אוזקי ריקה, אודה נאנה, קויקה מינאמי, קובאיאשי יואי, סאטו סיורי, סאיטו פויוקה, שידה מאנאקה, סוגאי יווקה, סוזומוטו מיו, נאגאסאווה נאנאקו, האבו מיזוהו, האראדה אאוי, היראטה יורינה, מוריה אקאנה, יונטאני נאנאמי, וואטאנאבה ריקה, וואטאנאבה ריסה, נאגאהאמה נארו. ♪ מלחין: NAZCA. ♪ מילים: קישור ♪ דעה אישית: לקייאקיזאקה יש כישרון מיוחד לשים את השירים הכי טובים שלהן בגרסת תיאטרון - משמע בלי קליפ. אותו דבר קרה עם קימי גא אינאי, ועכשיו זה. והן גם טובות ממש בלהפוך שירים עם מילים מדוברות לממש טובים. אני אוהבת את אקסנטריק. ממש. ממש. הוא די מה שהופך את האלבום למנצח מבחינתי. הוא כל כך טוב. יש בו כמה חלקים שנשמעים פחות טוב לדעתי אבל הוא נהדר ממש ממש לדעתי. והוא יפהפה ואני אוהבת את המילים שלו. ♪ דעה אישית כפי שאפשר להבין מהדעה האישית על כל שיר, זה לא האלבום האהוב עליי של קייאקיזאקה. אמנם מדובר באלבום טוב, אבל הוא לא טוב-ברמה-של-קייאקיזאקה. ציפיתי להיות, אם להיות כנה. אבל, אבל הוא כל כך טוב ביחס לרוב המוזיקה שאני שומעת, והמילים שלו מדהימות ואני אוהבת אותו עד מאד למרות כל הדברים הפחות טובים. אפילו ווארטה סמארטפון, שדי קטלתי אותו על הווקאל שלו, הוא עדיין נהדר ואני אוהבת אותו כי המוזיקה שלו כל כך ממכרת והקולות מתחילים להשמע יפה בצורה מוזרה אחרי כמה שמיעות. בקיצור, קייאקיזאקה עשו את זה שוב. ♪ גיפים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♪ Fukyouwaon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♪ Wareta Smartphone ![]() ![]() ![]() ![]() ♪ Tuning -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 6 2017, 12:53 PM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נהדר כרגיל ומפורט בטירוף. אשכרה פירטת על כל שיר בנפרד, זה ממש מרשים. מתווסף ללינקייה
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |