![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 14 2017, 14:11 PM
|
||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני הלכתי ולא חזרתי
למקום שבו נולדתי וגיליתי המון דברים יש לי שלושה אחים יש לי תאום ואחד גדול ואח קטן שמת כשנפל לבור האח הגדול נרצח וחיו היו בתוך פח התאום רץ לארץ אחרת ונרצח על ידי אישה מתועבת ובמילא אותו שנאו ורגשית אותו רצחו גיליתי את הכל ולא בכיתי לא הרגשתי קרבה ולא כעסתי הרגשתי אפס אכפתיות כלפיהם ונשארתי מאחוריהם אז אני היחיד שנשאר בחיים בזמן שכל אחיי מתאבדים אתם תוהים למה אני לא מתאבד כי אני לא חלש כמוהם אה וקוראים לי רד. ------------------------------- לא מנוקד אני שם לב, ת"ב? -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |