![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 17 2017, 10:39 AM
|
||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תומר ילד חסר ביטחון
עם שיער שטני נעים ועיניים שחורות הוא פשוט שונא הכל ויש לו בעיות לגדול תומר הוא ביישן מאוד הוא תמיד מפחד מעוד ועוד בריונים נוראים שמחכים אותו להעליב והלב שלו לא כל כך יציב תומר הוא פראייר אבל טוב לב אכפת לו מאנשים שהוא אותם אוהב תומר הוא ילד ממש ממש רגיש העלבה אחת תמעך אותו כמו פטיש ראיין הוא בעל שיער שחור קצר וקוצני לא אכפת לו מה אומרים והוא ילד קיצוני מדוכא כל הזמן וחושב שכולם נגדו לא אוהב אותם ולא אוהבים אותו ראיין הוא לא פתי וממש לא פטתי לא אכפת לו מה הוא עושה אף אחד ממטר לא רואה ראיין הוא דכאוני ותמיד עצבני ראיין עומד על שלו ומקלל כל מילה שניה שלו היא "לעזאזל" ראיין הוא גבוה עם משקפיים שחורות הוא עושה מה שבא לו וגם מקלל מורות ראיין אוהב לעשות מה שהוא רוצה לשיר, לרקוד, לכתוב כל הזמן וזה ראיין הוא פסימי קיצוני אבל השאלה שלי היא מי מביניהם אני? -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 17 2017, 11:28 AM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה שיר מקסים, תיארת בצורה ממש טובה את הניגודים בין תומר לראיין ואת הבלבול שלך לגבי מי אתה. מבחינת החרוזים - רוב החרוזים היו ממש טובים, וגם אם לא הכל ממש זרם לי הרוב כן וזה היה טוב. אני אגיד לך באופן אישי - אני חושבת שאני הייתי מעדיפה את תומר, נשמע כמו ילד יותר חברותי ואני חושבת שאני הייתי יכולה להתחבר איתו יותר. ההבדלים הכל כך גדולים נתנו לי כמו דימוי כזה של מסיכה - זה מרגיש לי כאילו 'ראיין' הוא מסיכה כזאת שנועדה להגן על 'תומר' מפני העולם ומפני עצמו, מסיכה שלפי התיאור של 'תומר' נשמע מאוד הגיוני שהוא יפתח. בכל מקרה, אני חושבת שהשאלה היא לא מי אתה - אלא מי אתה רוצה להיות? זה תלוי רק בך ואתה זה שיכול לבחור, ותזכור שזה לא או זה או זה - אתה יכול לשלב ולקחת מכל 'זהות' את התכונות שאתה מעדיף לעצמך. אתה זה שמכיר את עצמך הכי טוב, ואני סומכת עליך שתצליח לפתור את הבלבול שלך. ועכשיו משהו קטן לגבי השיר עצמו:
'רוצה' ו'וזה' לא בדיוק מתחרז, אני ממליצה לך לנסות להחליף את ה'וזה' למילה שתתחרז. בכל מקרה, בהצלחה ואני מחכה לקרוא עוד שירים שלך. -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 17 2017, 14:35 PM
|
||||||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה לילי(= אני באמת בדילמה ובחיים לא חשבתי שראיין הוא כמו מסכה לתומר, אבל אולי את צודקת שיצרתי את ראיין בשביל הגנה, אבל ההגנה הזו היא איכשהו רק פה, ראיין לא מגן על תומר בעולם האמיתי אז אני עדיין לא מבין את התפקיד שלו(זה מוזר אני יודע)... -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |