![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 14 2017, 18:02 PM
|
||||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לך סיבה בל? // פעילות "אוף, לעבוד זה מבאס," אמרה בל ונאנחה. "ואני נהנית להיות קנקן תה?" שאלה הקנקן בציניות. "הייתי מעדיפה להתחלף איתך," השיבה לה בל. "היית מעדיפה להיות קנקן תה מדבר שיפחיד ילדים קטנים? לא נראה לי," השיבה הקנקן. אני הייתי משרתת צנועה לנסיך יפה תואר, ובגלל מכשפה איומה הפכתי לקנקן מדבר. ובל, הנסיכה יפת התואר הזו, אומרת לי שהייתה מעדיפה להתחלף איתי! שטויות! אני בטוחה שהיא לא הייתה רוצה להשתמש ביד שלה בתור ידית אחיזה או באף שלה בתור פיית הקנקן ששופכת את התה, ממש לא. אני רוצה להראות לה את טעותה, ולכן הייתי שמחה אם תעזרו לי להראות לבל היפה כמה שהיא טועה! בסדר? הכנתי טופס מראש בעזרת הפה שלי (בתור קנקן זה כמעט בלתי אפשרי), אז אשמח אם תמלאו אותו ואראה לבל את הטעות שלה!
על עזרתכם אתן לכם 3 פ"מים נוצצים ומלאים בתה. בל נתנה לי לתת לה סיבות עד ל18.5 בהצלחה! -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 14 2017, 18:17 PM
|
||
![]() Only know you love her when you let her go ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:שלי כינוי:shely12 הסיבה שבל לא תרצה להיות קנקן(לפחות 2 שורות בלי אנטרים!): כשהתה חם גם לך חם ואפילו רותח וחוץ מזה כששופכים את התה מטלטלים אותך. כששוטפים אותך מכניסים אליך ידיים ואין לך רגליים וידיים הארות/הערות/בל תצרח כשיחממו אותה: -------------------- ☆שלי☆ משועממת☆מחפשת שירשורים באופן קבוע☆ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2017, 09:16 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:רעות
כינוי:בצד הסיבה שבל לא תרצה להיות קנקן:קודם כל, לא יהיה לה חופש תנועה. היא לא תוכל לזוז מתי שהיא רוצה, והיא תוכל לזוז רק כשיחליטו להזיז אותה, אבל בדרך כלל מטים קנקני תה, ואז תהיה לה סחרחורת. חוץ מזה, אם הקנקן הייתה פעם במצב של בל ועכשיו היא מצטערת שהיא קנקן, זה אומר שכבר עדיף להיות משרתת. הארות/הערות/בל תצרח כשיחממו אותה:אם יחממו אותה בכלל... -------------------- רעות :) הייתי פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2017, 21:19 PM
|
||
![]() מלאכית הרפתקאנית עם שיער צבעוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[שם- דיימונד [כינוי-דיימונד הסיבה שבל לא תרצה להיות קנקן(לפחות 2 שורות בלי אנטרים!):בל לא תוכל לעשות מה שבא לה לעשות באותו רגע כמו להתקלח או לרקוד .היא לא תוכל גם להתלבש כיוון שלקנקן אין רגליים וגם לא ידיים ובקושי יש לו גוף אז היא לא תוכל לשים שמלה או חולצה קצרה עם גינס ובוודאי שלא תוכל לשים נעליים . הארות/הערות/בל תצרח כשיחממו אותה: -------------------- אז שלום לחתימה של דיימונד😁
דיימונד היא מאוד מוכשרת ושמאוד עצבנית דרך אגב על כל הפורטל ,בעיקר על ההנהלה של הפורטל ושחושבת אולי לפרוש מהאתר לנצח . ( 😊) הכרתי אותה בחדר המחיצות. עוד משהו שאפשר לראות שם (בעצם כאן) ובסוף גיפ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2017, 15:56 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
CODE שם: :) אנני כינוי: הסיבה שבל לא תרצה להיות קנקן(לפחות 2 שורות בלי אנטרים!): כי אז היא עדיין תצטרך לשרת, היא לא תוכל לעשות את מה שהיא אוהבת, היא תהיה כלואה בתוך עצמה, היא לא תוכל ללכת ממקום למקום.... הארות/הערות/בל תצרח כשיחממו אותה: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2017, 16:03 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם:זיו כינוי:חה"מ הסיבה שבל לא תרצה להיות קנקן(לפחות 2 שורות בלי אנטרים!):אם ישפכו אל תוך החור שלה מים וירתיחו זה ממש לא יהיה נעים, וגם כשתה ישפך היא תרגיש כאילו מים יוצאים לה מהאף(וזה לא טוב) הארות/הערות/בל תצרח כשיחממו אותה:(: -------------------- היי אני זיו ואריאנה גרנדה היא סגידה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2017, 16:31 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: אביב
כינוי: בצד הסיבה שבל לא תרצה להיות קנקן(לפחות 2 שורות בלי אנטרים!): בגלל שמחממים את הקומקום ואז נהיה ממש חם, רותח, חוץ מזה שבל תפסיק להיות כל כך יפה. היא לא תוכל להתלבש, לא יהיה לה חופש מרחב, היא תהיה צפופה עם עוד כוסות ודברים, יכנס לה סבון לפה. הארות/הערות/בל תצרח כשיחממו אותה: -------------------- פרשתי:)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2017, 23:48 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: אבי
כינוי: אבי שפירא הסיבה שבל לא תרצה להיות קנקן(לפחות 2 שורות בלי אנטרים!): מכיוון שאם את בעצם קנקן תה בלבד כל המטרה שלך בחיים זה לשמור על התה למזוג אותו שיהיה קרוב לשולחן (אה ולהפחיד ילדים שלא יודעים שאת קנקן תה מדבר) אבל בכל אופן אם תהיי בל את תהיי כל כך הרבה יותר ותוכלי לעשות הרבה יותר דברים ויהיו לך הרבה יותר מטרות בחיים וזה עדיף, לא? הארות/הערות/בל תצרח כשיחממו אותה: -------------------- זה אבי ✨ חיבוק לתמר ✨ בעצם גם לסיוון ✨ זקנינו ✨ ✨ אליס קסומה וגלידה ✨ אלכס חזרה כדי להיות בפרישה✨ ![]() אבי.. אבי.. אבי.. אתה משתמש קסום קסום אז כולכם ללכת ולהכיר אבי, כיכי אמרתי. ו ואוהבת3>✨ "כל אחד הוא חיה. תמצאו את עצמכם."- תקשיבו לאבי אנשים, דברי גאון. אנשים קסומים העולם מחזיק לכם אצבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2017, 00:10 AM
|
||
![]() Just like fire ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:אמילי
כינוי:צופה בכוכבים הסיבה שבל לא תרצה להיות קנקן(לפחות 2 שורות בלי אנטרים!): בל נורא אוהבת חופש ועצמאות- ובתור קנקן תה היא לא יכולה לעשות שום בחירות בעצמה ואין לה שום חופש חוץ מחופש הדיבור. מחליטים עלייה, היא לא יכולה לברוח, ואין לה שום דרך לעצמאות. הארות/הערות/בל תצרח כשיחממו אותה: -------------------- אמילי | 17 ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2017, 12:02 PM
|
||
![]() עכשיו ותמיד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעל. פ"מים יתווספו בקרוב
![]() תכף יתפרסמו דברים חדשים בפורום - אל תלכו לשום מקום:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |