![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 3 2017, 15:36 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() שם השיר: יפחותיו של האחד האבוד|The Lost One's Weeping|ロストワンの号哭 מבצעת השיר: קאגאמינה רין|Kagamine Rin שנת יציאה: 2013 ז'אנר: טכנו הלחנה ומילים: Neru רקע השיר השיר יצא ב4/3/2013 וקיבל מאז יותר מ4700000 בNiconico. השיר יצא בתור מחאה על החינוך ביפן, או על חינוך בכלל. לאחר יום אחד, 13 שעות ו22 דקות, מאז שיצא השיר, נכנס להיכל התהילה. מילים Hawatari suu senchi no fushinkan ga Ageku no hate joumyaku o sash ichatte Byoujaku na ai ga tobidasu mon de Les paul sae mo kyouki ni kaete shimaimashita No fiction Suugaku to rika wa suki desu ga Kokugo ga doumo dame de kirai deshita Tadashii no ga dore ka nayande irya Doremo fu seikai to iu ochi deshita Honjitsu no shukudai wa mu koseina boku no koto Kafusoku nai fujiyuunai saikin ni ikite ite Demo doushite bokutachi wa tokidoki ni iya mainichi Kanashi itte iunda sabishii tte iunda Kokuban no kono kanji ga yomemasu ka Ano ko no shinshou wa yomemasu ka Sono kokoro wo kuroku someta no wa Oi dare nanda yo oi dare nanda yo Soroban de kono shiki ga tokemasu ka Ano ko no kubi no wa mo tokemasu ka Bokutachi kono manma de ii ndesu ka Oi dou sunda yo mou dou datte ii ya Itsu made tattatte bokutachi wa Zonzai na saimin ni yotte ite Doushiyou mo nai kurai no kyougou wo Zutto kakumatte itanda Kinou no shukudai wa aikawarazu tokenai ya Kafusoku nai fujiyuu nai saikin ni ikite ite Demo doushite bokutachi no munamoto no katamari wa Kietai tte iunda shinitai tte iunda Kokuban no kono kanji ga yomemasu ka Ano ko no shinshou wa yomemasu ka Sono kokoro wo kuroku someta no wa Oi dare nanda yo oi dare nanda yo Soroban de kono shiki ga tokemasu ka Ano ko no kubi no wa mo tokemasu ka Bokutachi kono manma de iindesu ka Oi dousunda yo oi dousunda yo Menseki hi no koushiki iemasu ka Kodomo no toki no yume wa iemasu ka Sono yume sura dobu ni suteta no wa Oi dare nanda yo mou shittendaro Itsu ni narya otona ni naremasu ka Somosomo otona to wa ittai zentai nan desu ka Donata ni ukagaeba iindesu ka Oi dou sunda yo mou dou datte ii ya תרגום: להב פגיון שעשוי כולו מחוסר אמון סוף סוף מצליח לחצוב פנימה אל תוך העורק גם האהבה החלשה הזו שהופיע פתאום הופכת גם מקל פשוט לנשק קטלני... זה לא בדיוני אני כן אוהב מתמטיקה ומדעים מאחר שאני גרוע בשפה, אני מתעב את המקצוע אבל אם אני ממשיך לתהות איזה מהם הוא נכון אני מרגיש ששתי האפשרויות יהפכו להיות שגויות השיעורים של היום הם עליי, דמות חסרת אישיות שכזו זה מספיק לחלוטין, אני מרוצה, כבר התחלתי לחיות אבל למה זה שאנחנו לפעמים-לא, תמיד טוענים שאנחנו עצובים, טוענים שאנחנו בודדים? האם אתה יכול לקרוא את הסימניות שעל הלוח? האם אתה יכול לקרוא את המחשבות של הילד? מי היה זה שצבע את הלב הזה בשחור? הי, מי זה היה? הי, מי זה היה?! האם אתה יכול לפתור את המשוואה שעל הכלי? האם אתה יכול לשחרר את החבל סביב צווארו של הילד? האם זה בסדר, שכך נישאר? הי, מה אעשה עכשיו? זה לא משנה עוד... לא משנה כמה הזמן חולף, אנחנו הורעלנו תמיד על ידי היפנוזה בחוסר אכפתיות שכזה תמיד התחבאתי בלי שום תקנה מאחורי יהירות שנגרמה מכוח שאבד לי כמו תמיד, אני לא יכול לפתור את השיעורים של אתמול... זה מספיק לחלוטין, אני מרוצה, התחלתי לחיות אבל למה השטן עמוק בתוכינו אומר שאנחנו רוצים להיעלם כבר, שאנחנו רוצים למות? האם אתה יכול לקרוא את הסימניות שעל הלוח? האם אתה יכול לקרוא את המחשבות של הילד? מי היה זה שצבע את הלב הזה בשחור? הי, מי זה היה? הי, מי זה היה?! האם אתה יכול לפתור את המשוואה שעל הכלי? האם אתה יכול לשחרר את החבל סביב צווארו של הילד? האם זה בסדר, שכך נישאר? הי, מה אעשה עכשיו? הי, מה אעשה עכשיו? האם אתה יכול לדקלם את נוסחת היחס של השטח הזה? האם אתה יכול לומר מה היו החלומות שלך שעוד היית ילד? מי היה זה שזרק את החלומות האלה לאשפה, הי, מי זה היה? אך אני כבר יודע... האם אתה יכול לומר מתי כבר תתבגר? מה זו לעזאזל ה"התבגרות" הזו שאתה מדבר עליה, לפני הכל? מי זה שאותו אני אמור לשאול? הי, מה אעשה עכשיו? זה לא משנה עוד... קליפ *בגלל שהקליפים לא עובדים לי אני נותנת קישורים* לייב: https://www.youtube.com/watch?v=k9vBfHaVWLI תרגום: https://www.youtube.com/watch?v=4pkZIkQDx3M דעה אישית אני ממש אוהבת את המילים של השיר ואת המוזיקה, לדעתי גם הקול של רין בהחלט מתאים יותר משאר הקולות בווקאלויד לשיר הזה. אני חושבת שהמסר בשיר הזה הוא דווקא די נכון. ואני חושבת שאפשר למצוא גם מסר לגבי בריונות, אם אתם מנסים להסתכל על השיר ככה. זה לפחות המסר שאני קיבלתי בפעם הראשונה ששמעתי אותו. אני חושבת שבסך הכל זה שיר די חמוד ושהוא יכול להעביר כמה מוסרי השכל לכל מי ששומע אותו. ממליצה לכם לשמוע D: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 5 2017, 12:48 PM
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור מעולה לדעתי, אך כפי שאמרתי קודם, אני פחות מתחברת לצד המוזיקלי [המנגינה והשירה] אבל אני כן מתחברת למילים של השיר [כי זה פאקינ פרפקט].
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 5 2017, 19:33 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה סיקור חביב, אבל יש לי כמה הערות - נתחיל בזה שהרקע על השיר קצר מאוד, הוא בקושי שתי שורות. הדברים האחרים קצת פחות חשובים וקשורים לעיצוב - לסיקור אין כותרת ואני חושב שאם היית ממרכזת אותו זה היה משפר אותו מאוד.
חוץ מזה, אחלה של סיקור -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |