![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 12 2017, 12:36 PM
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() truce // twenty one pilots מידע בסיסי: ✎ ![]() ✎ שם השיר: Truce. ✎ מבצעי השיר: Twenty One Pilots. ✎ לקוח מהאלבום: Vessel. ✎ שנת יציאה: 2013. ✎ ז'אנר: פופ רוק. רקע השיר: כותב השיר הוא טיילר ג'וזף, סולן הלהקה. "זה רק אני והפסנתר, המפיק אתו עבדתי (גרג וולס) ואני דיברנו על צליל הפסנתר וזה בדיוק איך שרצינו שיישמע. האופן שבו תיאר זאת היה פסנתר אשר מתנגן בתאטרון מאחורי מספר וילונות עבים - אני חושב שהשגנו את זה... הפסנתר הרחוק עם השירה המתאימה." טיילר אמר. הוא הוסיף: "זהו שיר מאוד פגיע, צריך להקשיב למילים, אין שום דבר אחר לעשות כדי להסיח את דעתך ממנו ובמילים המסתכמות באלבום, זה מה שעשינו, זה מה שניסיתי לומר - ולסיכום... זאת הסיבה שאנחנו עושים את מה שאנחנו עושים... זו הסיבה שאני כותב מוזיקה... השיר הזה, ממש כאן." אורך השיר הוא כשתי דקות ושבע עשרה שניות. ![]() מילים: Now, the night is coming to an end, Oh The sun will rise, and we will try again. Oh Stay alive, stay alive, for me. You will die, but now your life is free, Take Pride In what is sure To Die. I will fear the night again, Oh I hope I'm not my only friend. Oh Stay alive, stay alive, for me. You will die, but now your life is free, Take Pride In what is sure To Die. קליפ: https://www.youtube.com/watch?v=eCeBNwBUkcI חוות דעת אישית: הכרתי את השיר הזה כשהתמודדתי עם דיכאון כבד וחברה טובה השמיעה לי אותו כדי שאתעודד. השיר קסום, כל מילה בו טווה חוטים היישר אל הלב שלי. השיר מקסים, הקול השקט של טיילר ג'וזף כאילו מורכב לו במיוחד והנגינה ברקע כל כך מעשירה את השיר. הקליפ מתאים ממש לשיר, הוא לא ברור, לא צפוי, לא קונבנציונלי. כשאני במצב רוח פסימי או סתם עצובה, השיר יכול לגרום לי אף לבכות. ![]() -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 12 2017, 15:42 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
סיקור חמוד!
Twenty One Pilots הם להקה מדהימה עם שירים מדהימים והשיר הזה ספציפית הוא אחד האהובים עליי. כדאי לך גם להסיר את הקישור המילולי של השיר בין הlyrics לקליפ, כי זה פשוט מקשר פעמיים וזה די מיותר. -------------------- *דורכת לך על החתימה בגסות*
"אופס" *בורחת* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |