![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 2 2017, 20:49 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-יש אישור מנעם ☀ להעביר את החופש בשלום - שלב שלישי ☀ פעילות רב שלבית אשכול ההסבר והשלב הראשון שלום לכם משתמשים יקרים! לא תאמינו, אבל אני עדיין צריך עזרה! מאוד נהניתי מהמשחקים והרבה פחות חם לי עכשיו, אבל הטלפון שלי לא אצלי ומשעמם לי... אני שוב בבעיה. נו, מה אתה רוצה מאיתנו הפעם? אני רוצה שתעזרו לי ותמליצו לי על אתר שעזר לכם עם השיעמום! כי הרי הטלפון שלי לא אצלי, אבל בשביל זה יש לי גם את המחשב! זה יכול להיות אתר שבו שיחקתם משחקים ואפילו HPortal, איפה שאתם נמצאים כרגע! אני מזכיר לכם - בשביל ההשתתפות תצטרכו לסקר את האתר ולקשר אותו בעזרת הטופס שממש כבר תראו. אוקיי, אבל אנחנו רוצים תגמול על העבודה שלנו! ברור שתקבלו תגמול! כמו בשלבים הקודמים, גם הפעם תקבלו 200 חרמשים ו-4 נקודות בית על ההשתתפות בנוסף לתגמול השווה שתוכלו לקבל באשכול התגמולים של הפורום. ותזכרו, זה לא סתם - כל מי שישתתף בכל השלבים יזכה בבונוס של 300 חרמשים! בשביל להשתתף מלאו את הטופס הבא:
מהרו להשתתף, ובהצלחה! -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2017, 10:07 AM
|
||
![]() I keep it undercover ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: פאף
הסיקור: http://hportal.co.il/index.php?showtopic=137590 איך האתר עזר לי: הא כי הפורטל ונו"ד הערות/הארות/חופש!: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2017, 19:25 PM
|
||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: אורי הפלאש
הסיקור: http://hportal.co.il/index.php?showtopic=137827 איך האתר עזר לי: סיפק לי מידע חשוב ומעניין הערות/הארות/חופש!: -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2017, 23:27 PM
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: אלכס, משחקי וידיאו.
הסיקור: http://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=18&t=137979 איך האתר עזר לי: שיחקתי כל פעם שהיה לי משעמם וניסיתי להביס את אקינטור D: הערות/הארות/חופש!: מיאו ~ -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2017, 22:55 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעל
![]() -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |