![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 17 2017, 10:40 AM
|
||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא ישב לו בחדר, ליד החלון האטום ומלא האבק. הוא צחקק, העיניים שלו היו שטופות דמעות. הדלת נפתחה. "אל תפתח את הדלת, גופה הולכת, גודלת," הוא זימר בצחקוק חלוש. "נלסון, אתה בא איתנו, הביתה," אמר קול נשי שיצא מתוך חריץ הדלת. You seem to replace Your brain with your heart You take things so hard And then you fall apart היא לא משפחה שלי, היא מתה, אני מת, העולם כולו נשרף על ידי הלהבות ואני ניצול מוות מסריח, היא משקרת, זו לשכת הרווחה. הזמן להרוג אותה, "שייף ציפורניך, שלוף ידיך, תקע את הידיים בלב חבריך," זימר בשנית. "די, בוא הביתה, בבקשה," התחננה, "אני אעשה הכל רק תשתה את זה, בבקשה, נסלי". ככה היא הייתה קוראת לי כשהייתי בן 4, היא לא סיפרה את זה לאף אחד. זו באמת היא. You try to explain But before you can start Those cry baby tears Come out of the dark "בגללך, זקנה מטורפת אני ככה! בבית המשוגעים החשוך הזה, בגללך אני ילד משוגע, יצור גוסס," דמעות נזלו לו מהעיניים ולא הפסיקו, "לכי עכשיו או שארצח אותך, כי ממילא הרסת לי את החיים." "תשתה רק את כוס המים הזו, בבקשה," אמרה בתחנונים. Cry baby, cry baby 'Cause you don't fucking care Tears fall to the ground You'll just let them drown נעצתי בה מבט מטורף, אבל חטפתי את הכוס ושתיתי הכל בלגימה אחת ואז הציפורניים שלי והגוף חזר לגודל ולצורה נורמלית. "מה עשית לי?" שאל, קולו השתנה, "תעני לי, איך עשית את זה?! את לא אמא שלי, את-", "-אתה חזרת להיות מה שאתה, בובה על חוטים," צחקה והראתה את פניה, אחותו הבובה. ------------------ סורי, אני יודע שזה ממש קצר ומבלבל אבל זה בכוונה. המילה בובה על חוטים ממש משפיעה עלי אז למה לא. ת"ב? אני יודע שזה ממש ממש ממש ממש מבלבל ובטח תעירו על זה כי אף אחד לא יבין פה >< -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2017, 11:24 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שזה דווקא היה יכול להיות ממש מגניב, אבל זה הרגיש לי מבולבל מדי
אתה מבין, כן היה פה משהו שיכולתי להבין בתור כל הnonsense וזה מעולה כי כל הרעיון בנונסנס זה להבין אותו, אבל זה הרגיש לי קצת יותר מדי מבולבל. הבנתי שזה אמור להיות לא מובן ולהשאיר אותי עם ״??????????״ כל הסונגסטורי, אבל לא קיבלתי אפילו הסבר אחד ובקושי הצלחתי להבין משהו ממה שקרה שם. נראה לי שאם היה במהלך הקטע משהו שרומז על הסוף זה היה מאוד תורם, כי אז הייתי מצליח להבין את זה כמו שצריך. החיבור עם השיר מעולה (וזה גם שיר מעולה בלי קשר) וברגע שראיתי אותו הייתי כזה ״אהא!!!!״ כי, וול, הוא מאוד מתאים למה שכתבת. הרגיש לי כאילו כל השיר היה יכול להיכנס פה והקטע עצמו היה קצר מדי, כי יש בהמשך של השיר כמה דברים שכן היו יכולים להסביר כמה מהדברים פה (היה המון מעבר מגוף שלישי לגוף ראשון והso your tears are mine היה יכול להסביר את זה), אבל פחות קריטי. כתבת שהדמעות נזלו לו מהעיניים, אבל דמעות זולגות ולא נוזלות. בנוסף, בחלק האחרון צריך להיות רווח לפני ה ״- חזרת להיות מה שאתה (...)״ כי מישהו אחר מדבר. סתם הבטא המעצבן שאני תמשיך לכתוב! :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2017, 17:35 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, כמו שתם אמר, החיבור של הקטע כאן עם השיר היה מצוין ובאמת התאים לדעתי, וזה כבר טוב. מה שכן, גם אותי הקטע הזה מאוד בלבל ולא הצלחתי להבין אותו ממש. כן, אני יודעת שאמרת שזה מבלבל והגיוני שלאחרים יהיה קשה להבין וזו בחירה שלך כמובן, אבל אני באופן אישי לא הצלחתי להבין את הקטע בכלל, וזה מאוד הפריע לי כי פשוט לא הצלחתי להבין גם מה ניסית להעביר כאן, שזו די המטרה בקטע הזה, להעביר בו את מה שאתה מרגיש, ככה שאם קשה מדי להבין את זה אז זה די בעייתי לדעתי.
כאן לדוגמא, לא הצלחתי להבין מי הדמות שמזמרת ואיך היא קשורה לקטע, ולא הבנתי את זה גם בהמשך. הייתי שמחה אם היה בסוף חלק שמסביר את זה איכשהו ועושה סדר בדמויות, כי היה גם את המעבר בין הגופים והדמויות קצת התבלגנו לדעתי והיה קשה להבין מי הדמויות בקטע. חוץ זה, היו בפעסוק כמה דברים שהפריעו לי וגם כאן רשמת 'גודלת' במקום 'גדלה'. אני לא רואה טעם ממש להעיר כאן אחד אחד על כל דבר כזה שהפריע לי, אבל באופן כללי אני אגיד שאני ממליצה לך להעביר בטא. לגבי ה'בובה על חוטים' בסוף - הבנתי שזה אמור להיות הרעיון המרכזי בקטע, אבל משום מה זה הרגיש לי לא קשור לשאר הקטע ולא ממש הבנתי מי הפכה לבובה בסוף ואיך זה התקשר לקטע. שוב, אני באמת חושבת שכדאי לך לעבור על הקטע ולהאריך אותו, להעביר בטא ולהוסיף אולי גם שמות לדמויות כדי שיהיה קל יותר להבין, כי אני באמת חושבת שזה יכול להיות קטע מצוין הרבה יותר אם יהיה קל יותר להבין אותו. דבר אחרון, שהיו חסרים לי קצת תיאורים בקטע - אמנם תיאורים של הרגשות כן היו, והם היו ממש טובים, אבל קצת היו לי חסרים תיאורי מראה וגם כאלו של האופי של הדמויות, שיתנו לנו להכיר אותן יותר. בקיצור, הקטע באמת התחבר עם השיר והתאים לו, ואני חושבת שהוא יכול להיות ממש טוב ויפה אם תקשיב להערות ותנסה לתת לנו להבין אותו יותר. אני ממש מצטערת אם פגעתי, באמת לא התכוונתי ואני ממש מחכה לקרוא עוד קטעים שלך - אני יודעת שאתה יכול לכתוב כאלו מצוינים. -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |