האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

חי צומח דומם || תהילה
פורסם ב: Aug 24 2017, 10:15 AM
צטט הודעה

בלי גסויות.

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 7349
מגדר:female
משתמש מספר: 51632
חפצי המשתמש: צפה

*במסגרת האתגר היומי שלי*
האתגר: לכתוב קטע איטי יותר מבדרך כלל עם הרבה תיאורים

ישבנו ארבעתנו על הדשא בפארק. הדשא היה לח מהממטרות של הבוקר והיה לו צבע ירוק וטרי, כאילו זה הרגע נצבע בגווני ירוק תפוח. לבשתי חולצה קצרה בצבע ורוד ותלשתי עשבים מהדשא בהיסח דעת. סוזי, שישבה לידי בגופיה בצבע תכלת, בהתה בפרחים הסגולים בצד השני של הגן, ליד הספסלים. כולנו ידענו שלסוזי יש חיבה מיוחדת לפרחים, והיא פשוט נמשכה אליהם כמו דבורה אל צוף.
ג׳סטין ישב מולי ותלש גם הוא עשבים, זורק אותם על מיי בזמן שהיא מדברת. ”תפסיק!“ היא אמרה לו בעצבנות, מנפנפת בידייה ומסלקת מעליה את העשבים. היא התכופפה מעט אל הדשא ותלשה חופן עשבים, זורקת היישר על סבך התלתלים שלו.
”הי, תפסיקו,“ סוזי קראה, סוף סוף מנתקת את עיניה מהפרחים, ”מסכנים העשבים.“ אילו המשפט הזה היה נאמר על ידי מישהו אחר, הוא היה יכול להיות מצחיק, אבל כשסוזי אמרה אותו היה ברור לכולם שהיא רצינית לגמרי.
”מה דעתכם שנעשה על-האש?“ ג׳סטין שאל, מבודח. הוא אהב לעצבן את סוזי, או בעצם כל אדם אחר.
המשכתי לתלוש את העשבים בלי לשים לב. ”ג׳ס, אם אתה רוצה להמשיך לחיות תעשה טובה ותשתוק,“ אמרתי לו בעייפות, משועממת מהריבים שחוזרים על עצמם.
הוא ביטל אותי בתנועת יד, ממשיך לתלוש עשבים ולזרוק על מיי. ”סוזי לא תעשה לי כלום, בשר זה רצח ורצח זה בשר.“
גלגלתי עיניים. ”משפט מאוד עמוק, אוסיף למחברת הציטוטים שלי,“ אמרתי בגיחוך.
בלי התראה מוקדמת, מיי נשכבה על הדשא הלח והניחה את ידייה מתחת לראשה. אם היה משהו שמיי אהבה זה היה להשתזף, וביום חם כמו זה היא יכלה להפוך תוך כמה שעות לשחומה לגמרי.
ג׳סטין אימץ את הרעיון, הוריד את החולצה ונשכב גם הוא לצידה בעינייך עצומות.
”לא תפספס שום הזדמנות להשוויץ בקוביות שלך, הא?“ מיי צחקה, עדיין שוכבת באותה התנוחה ללא תזוזה.
”אני רוצה לצלם את הפרחים האלו,“ סוזי אמרה לי בנחת, מתעלמת מהשניים ששוכבים לצידנו. היא הצביעה על פרחים לבנים שהסתתרו מאחורי אישה עם עגלה.
הסתכלתי לרגע על מיי וג׳סטין, ממשיכים להציק אחד לשני.
”את יכולה ללכת לצלם,“ אמרתי לה אחרי כמה שניות של חשיבה, ”אני מחכה לך פה.“
סוזי נעמדה ולקחה את המצלמה שלה שנחה על הדשא, והלכה לכיוון הפרחים הלבנים. בנתיים נשכבתי ליד ג׳סטין, בהנחה שלא יזיק גם לי לתפוס קצת צבע.
”תגידי למיי שוירוס זה לא חיה,“ ג׳סטין אמר לי בקטל הקופצני שלו ברגע שנשכבתי לצידו.
”זה לא חיה, זה חי,“ מיי תיקנה אותו בעצבנות.
נדהמתי כמה כוחות יש לשניים האלה. ליטפתי את הדשא עם היד הימנית שלי, משתדלת לא לתלוש אותו כדי לא להכעיס את סוזי. ”וירוס זה וירוס, יש לו קטגוריה משלו,“ עניתי, משועשעת מעצמי.
ג׳סטין פקח את עיניו רק כדי לגלגל אותן. ”גם את צריכה קטגוריה משל עצמך.“
הסתכלתי לרגע על מיי, שהספיקה להירדם בכמה שניות הבודדות שבהן לא דיברה. ”כנראה שמיי בקטגוריית דומם.“
סוזי חזרה, מדלגת אלינו בהתלהבות. ”ולי יש תמונה לקטגוריית צומח!“ היא קראה בשמחה, בטוחה שהתמונה שלה היא הדבר היפה ביותר שצולם לאחרונה.
”נהדר, עכשיו בואו נלך מפה לפני שאני הופכת למרק,“ אמרתי והתיישבתי בחזרה על הדשא, מעיפה מהחולצה שלי את העשבים שנדבקו אליי. סוזי הושיטה לי יד ועזרה לי לקום, בזמן שג׳סטין התיישב והלביש בחזרה את החולצה שלו.
אחרי כמה שניות שבהן ג׳סטין שתק, הוא שאל: ”באיזה קטגורייה זה מרק?“

--------------------
בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח,
הייתי חלק מהנוף
היום אני אורח.

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Aug 24 2017, 11:25 AM
צטט הודעה

רק קצת דם לקינוח הדבש

פרטי משתמש
חרמשים: 102207
מגדר:
משתמש מספר: 37223

עמדת באתגר מעולה, חייב להגיד
האתגר נורא התאים לתומך שום יום כזה שבו כל מה שעושים זה להתעצל בפארק, והעובדה שהוא היה איטי בכלל עוזרת להכניס אותי לאווירה. אין לי הערות על הכתיבה ועל התוכן כי זה הלך לי מאוד חלק והיה לי באמת ממש כיף לקרוא את זה. עם כמה שזה שונה מהסגנון שלך בדרך כלל, שבעיקר מריץ את העלילה קדימה כי יש לך המון עלילה לכתוב, ופה זה היה מאוד רגוע וממש אהבתי את זה. לא שאני לא אוהב את מה שאת כותבת בדרך כלל, כמובן
תמשיכי לכתוב בבקשה את יודעת שממש כיף לי לקרוא את הכל

(דרך אגב וירוס הוא לא חי, הקיום שלו תלוי בקיום של יצור חי אחר. הוא בעצם צריך להתעלק על יצור חי כדי להמשיך להתקיים אחרת הוא ימות אז הוא לא חי)

--------------------

תֹּם, 20, את׌/ה׊א, לא ממש פה, הנה המדף שלי
g
User Posted Image

User Posted Image User Posted Image

---------
פורסם ב: Aug 25 2017, 01:46 AM
צטט הודעה

בוגר הוגוורטס

פרטי משתמש
חרמשים: 62488
מגדר:female
משתמש מספר: 55840

ממש אהבתי את הקטע, הוא מאוד נחמד וחמוד והתיאורים טובים. זה אתגר טוב ואני חושבת שהצלחת לעמוד בו, ואהבתי מאוד את התיאורים של הדשא. נתת לנו גם להכיר את האופי של הדמויות בצורה מצוינת בשביל קטע קצר יחסית. מה שכן, לי באופן אישי הרגיש כאילו תיארת בעיקר את הדברים הקטנים - שזה גם חשוב ומצוין, אבל עדיין היו לי חסרים קצת תיאורים של כל הפארק ושל שאר האנשים שנמצאים בו, וגם תיאורים של המראה של הדמויות, שלא היו בכלל חוץ מהבגדים והשיער של ג'סטין. עוד דבר שטיפה הפריע לי בשלושה משפטים הראשונים, שהזכרת בהם לדעתי קצת יותר מדי צבעים. אני כן חושבת שלפעמים זה יכול להדגיש צבעוניות, אבל במקרה הזה זה לא ממש הרגיש לי ככה, ואני חושבת שעדיף לך להזכיר קצת פחות צבעים בכל כך קצת משפטים.
ג׳סטין אימץ את הרעיון, הוריד את החולצה ונשכב גם הוא לצידה בעינייך עצומות.

יש לך כאן שגיאת הקלדה - רשמת 'בעינייך' במקום 'בעיניים'.
”תגידי למיי שוירוס זה לא חיה,“ ג׳סטין אמר לי בקטל הקופצני שלו ברגע שנשכבתי לצידו.

כאן יש לך עוד שגיאת הקלדה - כתבת 'בקטל' במקום 'בקול'.
אחרי כמה שניות שבהן ג׳סטין שתק, הוא שאל: ”באיזה קטגורייה זה מרק?“

זה סוף ממש חמוד לדעתי, הוא באמת מאוד נחמד. רק הניסוח של המשפט הזה טיפה הפריע לי, ואני חושבת שאולי 'אחרי כמה שניות של שתיקה, ג'סטין שאל: "באיזה קטגוריה זה מרק?' יסתדר כאן יותר.
חוץ מזה, מאוד אהבתי את הדמות של סוזי. היא מיוחדת וממש חמודה לדעתי ובאופן כללי הדמויות נחמדות.
בקיצור, זה באמת קטע יפה ונחמד ומאוד ניהניתי לקרוא אותו, ונחמד לקרוא קטע שלך עם יותר תיאורים מהרגיל. אני לא חושבת אמנם שזה הקטע הכי טוב שלך שיצא לי לקרוא, כי כן יצא לי לקרוא כבר יותר טובים שלך לדעתי, אבל זה עדיין קטע מצוין והתיאורים טובים, ואני אשמח לקרוא עוד קטעים שלך עם הרבה תיאורים. אני ממש מצטערת אם פגעתי וכבר מחכה לקרוא עוד קטעים שלך.

--------------------
קימ/ליליקה
(אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה)
User Posted Image
טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3>
והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה.
וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3>

לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי
אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן
אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר)
אופס אני בורחת💕

User Posted Image

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4222 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025