האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור אמן || נתן גושן
פורסם ב: Aug 30 2017, 19:46 PM
צטט הודעה

בלי גסויות.

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 7349
מגדר:female
משתמש מספר: 51632
חפצי המשתמש: צפה

User Posted Image
נתן גושן

שם מלא: נתן (מטיס) גושן
תאריך לידה: 6 באוגוסט 1986
מקום לידה: לוד, ישראל
ז'אנר: זמר עברי, פופ, רוק קל
שנות פעילות: 2010-הווה
חברת תקליטים: טדי הפקות

מידע כללי

נתן גושן התחיל את הקריירה שלו בתור כותב. הוא כתב לרוני דלומי את הלהיטים "קצת אחרת" ו"כך או כך" ולאחר מכן גם את השיר "עדיין ריק" של לירן דנינו.
השירים הראשונים שנתן גושן הוציא, לאחר שיתוף הפעולה שלו עם סקאזי, היו "כל מה שיש לי" ו"איפה את". השירים זכו להצלחה רבה והגיעו לראש מצעדי הפזמונים, מה שזיכה את נתן גושן בתואר "תגלית השנה". בנובמבר 2011 נתן גושן הוציא את האלבום הראשון שלו, שנקרא על שמו. מאז הוציא עוד שלושה אלבומים.
השיר "Thinking About it (Let it go)‎" של נתן גושן זכה להצלחה ברחבי אירופה.
בנוסף, בשנת 2015 זכה נתן גושן בתואר "איש השנה", על ידי גלגלצ.

דיסקוגרפיה

User Posted Image
נתן גושן (2011)
את כל השירים שבאלבום כתב והלחין גושן והפיק לואי להב. האלבום זכה למעמד של אלבום זהב לאחר שנמכר ביותר מ-20,000 עותקים.
יודע (3:48)
כל מה שיש לי (3:43)
פנים אחרות (3:27)
לילות (3:57)
גבולות היגיון (3:42)
איפה את (3:08)
קצת ערפל (4:13)
כמה מילים (4:32)
עכשיו (3:57)
לרוץ ולצעוק (3:55)
יש עוד מה לראות (3:46)
נושבת באוויר (4:13)

User Posted Image
בין כל הרעשים (2013)
את כל השירים באלבום כתב והלחין גושן והפיק יועד נבו. השיר "עוד" זיכה את נתן בתואר השיר הישראלי המושמע ביותר בתחנות הרדיו לשנת תשע"ג.
עוד (3:19)
מה אם נתנשק (4:10)
למרות הכל (3:54)
ליבי (3:17)
בין כל הרעשים (3:38)
רץ לשום מקום (3:29)
שיר (3:49)
ליצנים בקרקס (4:35)
היום (4:33)
חורף (3:06)
משחקים וחלומות (3:11)

User Posted Image
דברי איתי יותר (2015)
השיר Thinking About it (Let it go)‎ מתוך אלבום זה זכה להצלחה בארץ ובעולם.
מקום (3:54)
שכל העולם יחכה (3:57)
דברי איתי יותר (3:08)
דקה משיגעון (3:36)
סערה (3:05)
מה אני בלעדיך (2:48)
ילדי שלי (3:15)
אל תשכחי לחזור (3:40)
Thinking About it (Let it go)‎ (3:02)
עד אפיסת כוחות (2:57)

User Posted Image
שלושים (2017)
אלבום זה הוא החדש ביותר של נתן גושן, ויצא בשנה האחרונה. הסינגלים מתוך האלבום זכו להצלחה גדולה.
30 (3:04)
חיכיתי (3:57)
דור הסתלבט (3:18)
זה שלנו (3:26)
אחכה ללילה (3:50)
ישנים (3:20)
אני כאן (3:16)
את באה אלי (3:18)
26 (3:18)
בואי בשלום (3:31)

כתבות
פריצת השנה: נתן גושן (mako)
כובע קסמים: נתן גושן הוא יותר מוצר מאשר מוזיקאי (nrg)
באמונה שלמה: השנה של נתן גושן (Xnet)
פה זה כן אירופה (ידיעות אחרונות)
נתן גושן מספר את הכל (יוטיוב)

תארים
- תגלית השנה בגלגלצ, בשנת תשע''א.
- השיר "גבולות היגיון" זכה במקום הרביעי במצעד השנתי של גלגלצ לשנת תשע"ב.
- השיר "Thinking About it (Let it go)‎" הגיע למעמד פלטינה בהולנד ומעמד גולד בנורווגיה, דנמרק ושוודיה.
- בשנת 2015 נתן גושן הוכתר על ידי גלגלצ כ"איש השנה", לצד התקווה 6 ועברי לידר.
- ב-2015 השתתף כשופט אורח בקבוצת הצעירים בתוכנית הכשרונות "אקס פקטור ישראל" בערוץ 2.
- השיר "עוד" זכה בתואר השיר הישראלי המושמע ביותר בשנת תשע''ג.

חוות דעת אישית
נתן גושן הוא אמן בכל רמ''ח עבריו. הוא אמן בכתיבה, הוא אמן בלחן, הוא אמן בשירה והוא אמן בגישה. הוא אחד האמנים שאני יותר מעריכה, אפילו שלא את כל השירים שלו אני אוהבת. נתן גושן נותן את כל כולו בכל שיר שהוא מוציא, ואי אפשר לפספס את זה. אין חרוזים שבאו רק כדי שהשורה תצא מתאימה, אין מילים שנוספו רק כדי שיישמע טוב יותר, הכל מכוון והכל במקום. המילים שלו פוגעות בדיוק במקום, מדוייקות ונקיות כמו כל השירים שלו. הוא מפעל מוזיקה משל עצמו - כותב, מלחין, מבצע וגם מנגן על גיטרה. גם הלחנים שלו כשלעצמם מדהימים בעיניי, ואפשר להקשיב לפלייבקים שלו במשך שעות.
ההגשה של השירים שלו פשוט מגיעה מהלב, הוא שר בכל פעם כאילו זו הפעם הראשונה, הוא מתכוון לכל מילה. גם בהופעות שלו אפשר לראות כמה הוא מחובר לטקסט, איך הוא שר שירים עצובים בכאב ושירים שמחים בחיוך ובריקודים.
תמיד שמעתי שירים של נתן גושן, אבל אפשר לומר שהנקודה שבה הוא תפס אותי הייתה כשהייתי בהופעה שלו. גם ההגשה המדהימה שלו, אבל בעיקר היחס שלו לקהל. אמן, בעיניי, הוא יותר מזמר. הוא יכול להוציא שיר אחרי שיר כמו מכונת להיטים, אבל נתן גושן הוא הרבה יותר מזה. יש לו קשר ישיר עם הקהל, אכפת לו, הוא מראה את זה. אני עוקבת אחרי הפייסבוק שלו והוא לא מפסיק לענות לאנשים, להגיב להם, להגיד להם כמה הוא מעריך ומודה להם. בהופעה ההיא שהייתי אצלו הוא פשוט ירד אל הקהל ושר איתנו, בלי שום דיסטנס ובלי מאבטחים או הגנות.
גם בשירים שלו, הוא משתדל לפנות לקהל הרחב. יש לו שירים קלילים, שירים קצת יותר עצובים וגם שירים יותר כבדים. הז'אנרים שלו נפרשים ויש לו כל מיני סגנונות שונים.
הוא באמת אמן ויוצר מיוחד, גם בשירים שהוא כותב לזמרים אחרים. אני נהנית לשמוע את השירים שלו ולהרגיש שהוא מדבר איתי, הוא פשוט מצליח לקנות אותי בכל פעם מחדש.
אני מקווה שעשיתי לכם חשק להיחשף אליו קצת, כי בעיניי הוא מדהים :)

--------------------
בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח,
הייתי חלק מהנוף
היום אני אורח.

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Aug 31 2017, 22:04 PM
צטט הודעה

פרשנית לענייני החיים של ורד

פרטי משתמש
קבוצה: אחראית פעילויות ופרויקטים
חרמשים: 2146960690
משתמש מספר: 52249

על נתן גושן שמעתי הרבה לפני, אבל אף פעם לא באמת יוצא לי לשבת ולהקשיב לשירים שלו. זאת אומרת, יצא לי לשמוע אותם, אבל לא באמת להקשיב להם לעומק. ואחרי שקראתי את הסיקור שלך, פשוט לחצתי על שירים אקראיים שלו והקשבתי להם, ו-וואו. הוא שר מקסים, והשירים שלו באמת מדהימים מבחינת מה שהם אומרים ומעבירים. אז הנה, כבר הצלחת במטרה שלך לחשוף אותו יותר לאנשים, כי באמת עשית לי חשק עכשיו לשמוע עוד דברים שלו (:
מבחינת הסיקור- הוא מעולה. הוא לא עמוס, אבל כן הצלחת להעביר את הפרטים החשובים בצורה טובה. חוות הדעת מדהימה, היא מפורטת ממש וגרמה לי פשוט ללכת ולשמוע שירים שלו למרות שבאופן כללי אני לרוב פחות מתחברת לשירים מהסוג שלו.
בקיצור, סיקור מעולה, כל הכבוד (:

--------------------
שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים

User Posted Image

---------
פורסם ב: Sep 2 2017, 21:01 PM
צטט הודעה

בלי גסויות.

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 7349
משתמש מספר: 51632

אני ממש שמחה שהצלחתי לגרום לך להקשיב לו, זו הייתה המטרה שלי :) אשמח לשמוע ממך אם הקשבת לעוד שירים שלו בהמשך, ואם באמת התחברת בסופו של דבר. תודה 3>

--------------------
בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח,
הייתי חלק מהנוף
היום אני אורח.

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025