האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

כמו ספיידרמן / תהילה
פורסם ב: Oct 9 2017, 12:45 PM
צטט הודעה

בלי גסויות.

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 7349
מגדר:female
משתמש מספר: 51632
חפצי המשתמש: צפה

את מכירה את האנשים האלה, עם התחביבים המוזרים שלא קשורים אחד לשני? אז אני עובד במוסך, ועל הדרך תמיד אהבתי לשיר. אני לא אספר לך עכשיו שהייתי שר ללקוחות - כי זה לא קרה - אבל תמיד חלק בוער בי רצה לעזוב הכל ולפרוץ בקריירה מוזיקלית.
שלא תביני אותי נכון, זה לא שאני עובד בעבודה שאני שונא וכל בוקר אשתי נאלצת לגרור אותי מהמיטה עם שפכטל, אבל תגידי לי את - כמה שנים אפשר לתקן מכוניות?
כן, עכשיו בטח תגידי לי שאני צריך לא לפחד וללכת אחרי החלומות שלי, אבל חלומות לא מכניסים כסף. חלומות לא יביאו לי אוכל לילדה שלי. מה אומרת? את גם שחקנית מהצד? נו, יפה, אבל את פסיכולוגית, לא עובדת במוסך.
תשמעי, אני יודע שאין לנו הרבה זמן ביחד אז אני אנסה לתמצת את מה שרציתי להגיד לך.
אגב, כמה זה עולה לשעה? מה? זה המחיר? נו, טוב, מה לא עושים בשביל אוזן קשבת.
אז איפה הייתי? כן, המוזיקה. אז לפני שבוע חבר אחד מהצבא הגיע אליי. את מכירה את החברים האלה שפעם הייתם בלתי נפרדים והיום אתה פוגש פעם בחצי שנה כשיש להם חופשה והם נזכרים שאתה קיים? לא מכירה? לא חשוב. בכל אופן, החבר הזה, נכנס לו ג׳וק לראש. הוא החליט שהוא עוזב את העבודה ומקים להקה.
נו, ומי בלהקה? שאלתי אותו.
בנתיים אני, הוא ענה, ואתה - אם תרצה.
צחקתי. צחוק מזוייף כזה, סתם כי תמיד צוחקים בסיטואציות כאלה. אני? שאלתי אותו, מה לי ולמוזיקה?
הוא הסתכל עליי במבט הרציני שלו, זה שתמיד היה לו במסדרי בוקר. אחי, נו, כולם יודעים שיש לך את זה, הוא אמר.
זה קנה אותי מיד, כמובן, והודעתי לו שאני בפנים. ככה סתם, בהחלטה של רגע, בלי לחשוב בכלל.
כשאשתי חזרה הביתה, את בטח מתארת לעצמך איך היא הגיבה. נו, את מכירה אותה, הייתן יחד ביסודי. את יודעת, היא מהדור הישן הזה, לא לוקחת סיכונים. תפסיק עם השטויות שלך, היא אמרה, מבחינתה חתמה את הדיון שמעולם לא התקיים.
ואני? אני נשארתי עם הג׳וק הזה. אז באחד הלילות החבר ההוא שלי הגיע, עם עוד מתופף אחד וגיטריסט, ואמר לי ”אתה בא?“
באתי. התלבשתי מהר ויצאתי מהבית הכי בשקט שיכולתי.
את בטח חושבת שבבוקר הרגשתי רגשות אשם על זה ששיקרתי לאשתי, אבל אלו בכלל לא היו התחושות שלי. הרגשתי אדרנלין מטורף, כל הגוף שלי זז לפי הקצב של השירים מאתמול. את מכירה את התחושה הזאת אחרי שעולים על רכבת הרים מפחידה? בהתחלה אתה רועד מפחד, מת לעשות במכנסיים, אבל אחרי כמה שניות אתה מוצף בתחושה הכי נעימה בעולם.
אז הגעתי בבוקר לפני שהיא קמה לעבודה, הערתי את הקטנה והכנתי לה סנדוויץ׳ ויצאתי למוסך.
היא לא שמה לב לשום דבר מוזר, ואני מצידי המשכתי. ככה במשך שבוע. קם בלילה, מופיע, ובבוקר חוזר להיות מוסכניק. נו, כמו ספיידרמן כזה. או שזה בכלל שרק? לא חשוב.
בכל אופן, במשך שבוע הכל עבד מצויין. הדבר היחיד שאשתי שמה לב אליו הוא שנהייתי שמח יותר, עם יותר אנרגיות. קרה משהו? היא שאלה באחד הבקרים, לפני שהלכנו לישון (או יותר נכון - היא הלכה לישון, אני הייתי מוכן לצאת להופעה בכל רגע). מה פתאום, עניתי לה בתמימות, אסור להיות שמח? והיא ענתה, מותר, מותר.
אבל אז הכל התחיל להסתבך. יום אחד החבר מגיע אליי למוסך, עם המתופף ההוא שאני לא זוכר את שמו.
רוצים לסגור איתנו סיבוב הופעות, הוא אמר בהתרגשות.
בשנייה הראשונה גם אני התרגשתי, ממש רציתי לקפוץ באושר, אבל רגע אחרי נפל לי על האסימון. סיבוב הופעות אומר לא להיות בבית. זה אומר שאני כבר לא אוכל להתגנב רק בלילות. זה אומר שאשתי תצטרך לדעת.
מה יש? החבר שאל כשראה את המבט על הפנים שלי.
הייתי נבוך, בעיקר ליד המתופף הקשוח הזה. אז עניתי ”הכל בסדר“ חלוש.
הוא, שהכיר אותי כבר שנים, ידע שהכל לא בסדר. אל תגיד לי שהיא לא יודעת, הוא שוב הסתכל במבט הרציני הזה שלו. היא הייתה, כמובן, אשתי.
לא יכולתי לאכזב אותו, עד עניתי יודעת, יודעת, והבטחתי לו שאבוא איתו.
מה ההמשך? אין המשך לסיפור, כאן הוא נגמר. יש את החלום ובצד השני את המשפחה, ואני? אין לי מושג מה לעשות. נו? מה את אומרת?
אה, נגמר הזמן? טוב, חבל. הנה, אני מניח פה את הכסף שלך. תודה, תודה רבה. מה את שואלת? פגישה הבאה? יודעת מה, תרשמי אותי לעוד שבוע.

--------------------
בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח,
הייתי חלק מהנוף
היום אני אורח.

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Oct 16 2017, 08:11 AM
צטט הודעה

בוגר הוגוורטס

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 62488
מגדר:female
משתמש מספר: 55840
חפצי המשתמש: צפה

אהבתי את הרעיון של לכתוב שיחה של אדם עם פסיכולוגית ולהראות לנו רק את הצד שלו, זה רעיון ממש מגניב לדעתי וכתבת אותו בצורה טובה. נתת לנו להכיר אותו מספיק ולהתחבר לדמות שלו בקטע יחסית קצר והכל כתוב בצורה מאוד טבעית ואמינה, שבאמת תרגיש כאילו האדם מדבר. יש לי רק כמה הערות טכניות - כי חוץ מזה לא ממש היו דברים שהפריעו לי, ועל מחשבות של אדם אי אפשר ממש להעיר.
אגב, כמה זה עולה לשעה? מה? זה המחיר? נו, טוב, מה לא עושים בשביל אוזן קשבת.

כאן זו החלטה שלך כמובן, אבל אני חושבת שכדאי לך לרדת שורה אחרי שהוא שואל כמה זה עולה, כדי לתת תחושה שהיא באמת עונה לו ולא כאילו הוא שואל ואז מיד ממשיך והיא לא באמת עונה. חוץ מזה, כאן כן היה משהו קטן שהפריע לי מבחינת אמינות - ה'זה המחיר?' הרגיש לי לא לגמרי אמין, וקצת כאילו ניסית להימנע מלהגיד את המחיר עצמו. אני חושבת שזה יהיה אמין יותר אם הוא יגיד את המחיר עצמו וישאל אם זה המחיר, אבל זו בחירה שלך.
אז באחד הלילות החבר ההוא שלי הגיע, עם עוד מתופף אחד וגיטריסט, ואמר לי ”אתה בא?“

קצת הפריע לי שבחלק מהפעמים כשהוא ציין דיבור של מישהו שמת גרשיים ובחלק לא - אני כן חושבת שזה הגיוני שלא יהיו גרשיים בכלל, כי אחרי הכל הוא אומר הכל, אבל אם שמת בחלק אני ממליצה לך לשים בכל הפעמים.
קרה משהו? היא שאלה באחד הבקרים, לפני שהלכנו לישון (או יותר נכון - היא הלכה לישון, אני הייתי מוכן לצאת להופעה בכל רגע).

כתבת כאן 'בקרים' במקום 'לילות'. אני לא יודעת אם זה בכוונה כדי להראות שהוא מתבלבל או שפשוט לא שמת לב, אז אני רק מציינת כדי שתשימי לב.
לא יכולתי לאכזב אותו, עד עניתי יודעת, יודעת, והבטחתי לו שאבוא איתו.

יש לך כאן שגיאת הקלדה, כתבת 'עד' במקום 'אז'.
חוץ מזה באמת אין לי ממש הערות, ניהניתי לקרוא את הקטע והוא כתוב ממש טוב. אז בקיצור, יש בכתיבה שלך משהו מאוד קליל וטבעי ואני אוהבת את זה וממש שמחה שאת מפרסמת. אני מצטערת אם פגעתי ומחכה כבר לקרוא עוד קטעים שלך.

--------------------
קימ/ליליקה
(אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה)
User Posted Image
טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3>
והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה.
וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3>

לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי
אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן
אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר)
אופס אני בורחת💕

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4222 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025