![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 17 2017, 20:13 PM
|
||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השמות מומצאים כמובן
------------------------- "כמה ימים טובים היו לך בחיים?" שאל ניל, כולם התחילו לדבר והמילים נבעלות בראשי ומשתנות כאוות נפשן. לאחר כל התשובות החלטתי להקשיב. "כולם!" צעק יוני וחייך, כמה ששנאתי אותו. אני אוהב אנשים שמחייכים מסיבה מוצדקת וכנה, וזה כל כך לא הוא. "אפס," אמרתי באפרוריות, הרגשתי כאילו כל גופי מתמלא בשחור מדכא. ישבנו על הדשא הסינטתי במרגש כיתות ד', למרות שהיינו בכיתה ז'. לא הייתי שליו במיוחד והרגשתי כבדות על החזה, אבל הקש ששבר את גב הגמל היה מת'יו, שאמר את המילה שהכי עצבנה אותי, "סאנשיין". אולי אף אחד לא מבין למה אני כל כך כועס מזה, אבל הסיבה היא המחשבה על העולם המאושר שכולם כל כך שמחים בו, כמו עולם מסומם או משהו כזה. תמיד הייתה לי הרגשה כזו, שיוני מחייך בגלל איזו שטיפת מוח או טראומה. הוא לא מדבר על זה אבל אני בטוח שקרה לו משהו. העולם שכולו חיוכים נשמע לי מלחיץ כבבר המון זמן, מה שמכעיס אותי כי כל הסביבה שלי אופטימית לעומתי. רציתי לצאת מהמעגל שלנו בגללו, אבל אז ניל תפס לי ביד ואמר לי משהו שהפתיע אותי אבל בו זמנית גרם לי להבין. "יום טוב ראשון שמח, נייט." ------------------------ וול לא יודע מה אני חושב על זה. אשמח לתב? -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2017, 09:13 AM
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, מזמן לא יצא לי לקרוא קטע שלך, ואני מאוד שמחה שהחלטת לפרסם אחד - אתה באמת משתפר ואהבתי את הרעיון, הוא מצוין והעברת את המחשבות והרגשות של הדמויות שלך בצורה טובה. הערות שקשורות לביטוא אני לא אעיר כרגע, כי אלו דברים שבטא יכול לתקן לך וקורה לפעמים שלא מספיקים לשלוח לבטא פשוט. מה שכן, לגבי תיאורים - זה קטע מאוד קצר, ומאוד חסרו לי בו תיאורי מראה. אני חושבת שתיאורים כאלו - גם של הדשא והמקום שהם ישבו בו וגם של הילדים עצמם - יכולים מאוד להוסיף לאמינות של הקטע ולעזור לנו לדמיין את מה שקורה בו.
המשפט הזה היה מצוין לדעתי, הכנסת כאן פרט שנראה שולי אבל בעצם מאוד מוסיף, וזה חשוב לדעת לעשות את זה. אני חושבת שיהיה מצוין אם תוסיף עוד פרטים כאלו. חוץ מזה, לגבי המחשבות והרגשות של הדמויות - קצת הפריע לי שתיארת אותן בצורה די קיצונית, והראית רק צד אחד אצל כל דמות. זו כמובן החלטה שלך, אבל כדי לגרום לקטע להרגיש מציאותי חשוב מאוד ליצור דמויות שירגישו אמיתיות, כאלו שאפשר להתחבר אליהן ודומות לבני אדם במציאות (אם הקטע הוא על בני אדם, כמובן). לכן, חשוב שתשים לב ותנסה לתת לנו לראות כמה תכונות אצל כל דמות ולהכיר ממש את האופי שלה, ולא להראות לנו רק תכונה אחת בצורה מאוד קיצונית.
יכול להיות שזו רק אני, אבל ה'סאנשיין' כאן הרגיש לי לא ממש קשור, ולא הבנתי למה הוא אמר את זה פתאום. אולי אם היינו מכירים את הדמויות מלפני היה יותר קל להבין, כי יכול להיות שזה משהו שמאפיין את הדמות עצמה, אבל קצת קשה לדעת את זה בלי להכיר אותה. אני ממליצה לך לנסות אולי לתאר את מת'יו בתור מישהו שכל הזמן אומר 'סאנשיין', או פשוט לתאר את כל הסיטואציה והשיחות שהתרחשו - זה גם יכול לעזור להבין את ההקשר. דבר אחרון, לגבי הסוף - המעבר בין הכעס והעצב וכל זה להבנה ולהחלטה שזה יום טוב גם היה קצת קיצוני מדי לדעתי. לא ממש הצלחתי להבין למה ניל החליט שזה יום שמח ומה נייט הבין. שוב, זו בחירה שלך, אבל אני ממליצה לך לנסות אולי להאריך קצת את הקטע ולהוסיף עוד כמה משפטים לפני זה, שיעזרו להסביר את זה. בקיצור, זה באמת קטע נחמד וניהניתי לקרוא, אני שמחה שהחלטת לפרסם. אני ממש מצטערת אם פגעתי ומחכה לקרוא עוד קטעים ושירים שלך. -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |