האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

מזג האוויר || תם
פורסם ב: Nov 17 2017, 23:13 PM
צטט הודעה

רק קצת דם לקינוח הדבש

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 102207
מגדר:
משתמש מספר: 37223
חפצי המשתמש: צפה

הרגע הזה שרציתי לכתוב coffee shop au אבל לא היה לי רעיון לשיפ לכתוב את זה איתו אז קבלו
הערות: גיי מאוד (כרגיל) ופרסומת לא סמויה לסטארבקס
הכל נורא אמריקאי כי רק חזרתי משם ואני כבר מתגעגע היה מהמם
אולי אני אכתוב גרסה של זה באנגלית יום אחד מי יודע
החלדתי ממש אז ת׳׳בים יעזרו לי מאוד

---

כשאורן סוף סוף עבר לקונטיקט הוא אמר לעצמו שהדבר הראשון שהוא הולך לקנות זה שוקו חם בסטארבקס. למה בסטארבקס? כי הוא היה בארצות הברית פעמיים, ובפעמיים האלה הוא לא הספיק לקנות שם שום דבר. ולמה שוקו חם? טוב, הוא לא אהב קפה, והיה הרבה יותר מדי קר בקונטיקט בשביל כל משקה קר שהוא. הוא נכנס לסניף הקטן ליד האוניברסיטה מיד אחרי שהניח את המזוודות שלו במעונות - לא היה בחדר אף אחד כשהוא הגיע - והוציא את מספר הדולרים הנדרשים כדי לקנות כוס שוקו חם. לקחת, כמובן. הוא היה עדיין צריך לפרוק את הכל ולהכיר את האנשים שהולכים להיות איתו בחדר בזמן הקרוב, בנוסף לעובדה שהוא ממש היה חייב להתחיל להסתובב באוניברסיטה הענקית הזאת ולהבין איפה הוא יוכל למצוא כל אחת מהכיתות שהוא אמור ללמוד בהן. כשהוא נכנס בכלל לא היה תור, ולכן הוא ניגש לקופה וחיכה שאחד מהעובדים יבוא לשם כדי לקחת ממנו את ההזמנה.
הוא ראה אחת מהעובדות פונה לכיוונו, אבל אחד העובדים האחרים הניח יד על הכתף שלה ומלמל משהו שאורן לא הבין. היא גלגלה עיניים ופנתה לצד השני בעוד שהעובד - החתיך, דרך אגב - התקרב לאורן בחיוך.
״בוקר טוב,״ הוא אמר בחיוך, ״אפשר לקחת את ההזמנה שלך?״ היה לו שיער חום קצר ומתולתל ומבנה פנים מאורך יחסית. הוא היה יותר שזוף ממה שאורן ציפה מתושבי קונטיקט להיות, בהתחשב במזג האוויר הקר.
״אממ, כן,״ השיב אורן, משתדל לא להסמיק כמו עגבנייה, ״אני יכול לקבל שוקו חם?״
העובד הנהן. ״בטח, אין בעיה. משהו נוסף?״
״לא, תודה,״ ענה אורן.
העובד אמר לו כמה השוקו עלה ואורן שילם. לעזאזל עם זה, הוא ממש חמוד.
״אני יכול לקבל את השם שלך?״ הוא שאל בחיוך.
״אורן,״ הוא ענה, לא חושב יותר מדי.
״סליחה, תוכל לחזור על זה?״
״אורן. או-אר-אי-אן.״
״הבנתי. סליחה על הבלבול, אורן,״ ענה המוכר.
אורן הנהן, ״אין בעיה, זה בסדר.״ לפתע הוא היה מאוד מודע לסיכה בצבעי דגל הגאווה על רצועת התיק שלו. היה נראה לו שלשבריר שנייה, גם המוכר הסתכל עליה.
״אתה לא מפה, נכון?״
אורן צחק במבוכה, ״לא, לא כל כך. אני מישראל, בדיוק עברתי.״
״בשביל האוניברסיטה, אני מניח?״
״אתה מניח נכון.״
המוכר הרים גבה, ״רגע, ולא קר לך פה?״
אורן חייך, ״למען האמת, מאוד קר לי פה. מעניין מה אני אעשה בינואר, רק נובמבר עכשיו ואני קופא.״
המוכר צחק, ״הפתרון הוא המון מעילים וצעיפים. אבל סמוך עליי, מתרגלים לזה. מה, עד כדי כך חם בישראל?״
״ביחס לפה, כן. אתה די מסתובב עם מעיל רק שלושה ימים בשנה,״ אורן משך בכתפיו, ״כמעט כל הקיץ יש בסביבות ארבעים מעלות צלזיוס, אז...״
״אלוהים ישמור, באמת?״ המוכר נשמע מזועזע, ״איך אתם שורדים שם?״
אורן צחק. אוף, הוא גם ממש נחמד. ״כמו שאתה אמרת, מתרגלים. וכשאתה נולד לזה זה כבר הרבה יותר קל, לא?״
הוא הנהן, ״כן, זה נשמע הגיוני. אז אתה מדבר עברית?״
״יאפ. אבל זאת שפה מאוד משעממת, תאמין לי.״
״באמת? הרבה אנשים מתייחסים אליה בתור שפה קדושה כזאת,״ הוא אמר בעניין.
אורן העביר יד בשיער שלו. הוא כבר היה ארוך מדי, לטעמו. למה לא הסתפרתי לפני הטיסה? ״טוב, החלק הקדוש פחות מעניין אותי, בלי להעליב.״
״או, אל תדאג, גם אותי לא. אתה יודע, כופר וכאלה. אבל עדיין, שפה עתיקה.״
אז יש סיכוי? ״לדעתי אנגלית יותר מעניינת, אבל כל אחד ודעתו.״
״גם לדעתי אנגלית יותר מעניינת, יש סיבה שאני לומד בלשנות אנגלית,״ הוא צחק.
גם חכם וגם חמוד? שמישהו יעזור לי. ״באמת? זה תמיד נשמע לי כמו נושא מעניין. אתה לומד פה?״
״כן! בעיקרון אני גר בניו הייבן, אבל מגיעים ברכבת צ׳יק צ׳ק.״
״בניו הייבן לא קר אפילו יותר?״ שאל אורן, מופתע.
המוכר צחק בהפתעה - צחוק מתגלגל. ״לא יותר מדי. מעלה או שתיים, לא יותר מזה.״
״היי, מרטין!״ קראה המוכרת השנייה, ״תפסיק לפלרטט, יש עוד לקוחה.״
המוכר - מרטין - גלגל עיניים. ״תסתמי ותתחלפי איתי, סמית׳.״ הוא הסתכל על האישה שעמדה בתור מאחורי אורן, ״סליחה, גברתי.״
השניים התחלפו ואורן עקב אחרי מרטין בחוסר נוחות.
״אז... קוראים לך מרטין?״ הוא שאל.
הוא צחק, ״לא, זה שם המשפחה שלי. קוראים לי מאט.״
״שם נחמד,״ ענה אורן. הוא יכל להרגיש את הלחיים שלו מאדימות ועשה כמיטב יכולתו להפסיק את זה.
״תודה, גם שלך.״
הוא סיים להכין את השוקו ושרבט משהו על הכוס של אורן. הוא תהה מה זה יכול להיות - כבר היה כתוב עליה את השם שלו.
״טוב, הנה השוקו שלך,״ חייך מאט, ״שיהיה יום טוב.״
״תודה, גם לך,״ ענה אורן במבוכה ויצא מהחנות לקור בחוץ. רק כשסיים את השוקו, בתוך חדר המעונות שלו, הוא שם לב למספר הטלפון המשורבט על הכוס ולאותיות המסולסלות שיצרו את המילים ״לשיחות על מזג האוויר״, עם סמיילי קטן לידן.
זה הולך להיות מעניין, אורן חשב לעצמו.

---

כן אני יודע ״תם אתה צריך לחזור ללכתוב לסביות ולא רק גייז״ אבל אתם תסלחו לי להפעם
היה לי נורא טעים בסטארבקס אם תהיתם
וממש קפוא בקונטיקט וניו הייבן כאילו עברתי ליד שלולית קפואה ברחוב
ולצערי אני לא זוכר כמה השוקו בסטארבקס עולה אבל אתם תסלחו לי על חוסר המידע הזה
ו... כן אין לי עוד מה להגיד חוץ מזה שהיה לי ממש כיף שם ושהייתי ליד הסניף שבו זה מתרחש והוא באמת סניף קטן
ת׳׳בבו לי פליז אני ממש צריך את זה אני חלוד רצח

--------------------

תֹּם, 20, את׌/ה׊א, לא ממש פה, הנה המדף שלי
g
User Posted Image

User Posted Image User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Nov 20 2017, 10:45 AM
צטט הודעה

בוגר הוגוורטס

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 62488
מגדר:female
משתמש מספר: 55840
חפצי המשתמש: צפה

אוי כמה התגעגעתי לקטעים שלך, זה כל כך חמוד. הסוף ממש מצוין וכל השיחה הרגישה מאוד אמינה כזאת והצלחתי לדמיין אותם מדברים, באמת ניהניתי לקרוא. אהבתי את המחשבות של אורן שהכנסת שם ואני שמחה שארצות הברית נתנה לך מוזה, זה בהחלט יצא אמריקאי למדי.טוב, הגיע הזמן שאני אפסיק לחפור על כמה זה חמוד וטוב (לא כי זה לא - זה באמת קטע מצוין ואתה יודע שאני אוהבת את הכתיבה שלך, אבל ביקשת ת"ב) ואתקטנן קצת על דברים מציקים:
הוא היה עדיין צריך לפרוק את הכל ולהכיר את האנשים שהולכים להיות איתו בחדר בזמן הקרוב, בנוסף לעובדה שהוא ממש היה חייב להתחיל להסתובב באוניברסיטה הענקית הזאת ולהבין איפה הוא יוכל למצוא כל אחת מהכיתות שהוא אמור ללמוד בהן.
הניסוח של המשפט הזה טיפה הפריע לי - אני חושבת שזה יהיה עדיף אם תשנה את הסדר של המילים בהתחלה קצת ותכתוב 'הוא עדיין היה צריך' במקום 'הוא היה עדיין צריך'. בעיקרון גם החלק של 'שהוא ממש היה חייב' לא ממש הסתדר לי ככה, אבל אני לא בטוחה שזה יסתדר יותר אם תשנה את הסדר אז אולי עדיף לך פשוט להשאיר את זה ככה.
״בוקר טוב,״ הוא אמר בחיוך, ״אפשר לקחת את ההזמנה שלך?״ היה לו שיער חום קצר ומתולתל ומבנה פנים מאורך יחסית. הוא היה יותר שזוף ממה שאורן ציפה מתושבי קונטיקט להיות, בהתחשב במזג האוויר הקר.
אני חושבת שהשתמשת קצת יותר מדי במילה 'בחיוך'. בגלל שכבר כתבת אותה במשפט הקודם, לדעתי אתה יכול לכתוב כאן 'הוא עדיין חייך' או 'הוא המשיך לחייך'.
העובד אמר לו כמה השוקו עלה ואורן שילם.
בגלל שהמחיר של השוקו הוא משהו קבוע ולא פועל שקרה בעבר, אני חושבת שצריך לכתוב 'עולה' ולא 'עלה'.
השניים התחלפו ואורן עקב אחרי מרטין בחוסר נוחות.
לא ממש הבנתי במה הם התחלפו - קודם מרטין היה עם אורן ולפי מה שכתבת הוא המשיך לדבר איתו גם אחרי זה, אז הוא לא הלך. יכול להיות שפספסתי משהו, אבל אני ממליצה לך לנסות אולי להוסיף עוד משפט שיסביר את זה.
חוץ מזה, קצת חסרו לי כאן תיאורים - תיארת את מאט ועשית את זה מצוין, אבל לא תיארת כמעט את המראה של אורן ושל המקום עצמו. זו בחירה שלך, אבל אני חושבת שתיאורים כאלו יוכלו מאוד להוסיף - גם לאווירה האמריקאית וגם כדי שיהיה לנו קל יותר לדמיין הכל.
דבר אחרון לפני שאני מפסיקה לחפור - אני חושבת שגם קצת תיאורים של המבטא של אורן באנגלית יכולים להיות מצוינים. זו רק הצעה, כמובן, אבל זה יכול מאוד להוסיף לדעתי ולעזור לקטע להרגיש מציאותי.
בקיצור, כמו שכבר אמרתי, זה באמת קטע ממש ממש חמוד וניהניתי לקרוא אותו. הכתיבה שלך טובה וזורמת והתיאורים שיש מצוינים, ואני מצטערת אם פגעתי ומקווה שתפרסם עוד בקרוב - אני כבר מחכה לקטעים נוספים שלך.

--------------------
קימ/ליליקה
(אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה)
User Posted Image
טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3>
והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה.
וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3>

לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי
אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן
אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר)
אופס אני בורחת💕

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025