האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד
מממנים

HPortal מאחל חג פסח שמח וכשר!

 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

 ביקורת מסעדה || בנדיקט
פורסם ב: Feb 17 2018, 11:13 AM
צטט הודעה




Don't lose your HEAD
*********

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
הודעות: 22028
חרמשים: 99157
מגדר:female
משתמש מספר: 61427
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 11.03.2017



User Posted Image

לאתר של BENEDICT

○ בעלים: לא כתוב.
○ שף ראשי: השף הראשי הוא גיא ארבל.
○ כשרות: המסעדה איננה כשרה. בנוסף, יש מאכלים לטבעוניים ולצמחוניים.
○ רשימת הסניפים:
03-6868657 | בן יהודה 171 (פינת ז'בוטינסקי), תל אביב
03-6868657 | רוטשילד 29 (פינת אלנבי), ת"א
03-6868657 | כתובת: אצ"ל 1 (פינת רמת ים), הרצליה
03-6868657 | כתובת: משה בקר 14 (אזור תעשיה ישן), ראשל"צ
03-6868657 | כתובת: קלמן מגן 3, ת"א (מתחם שרונה)
03-6868657 | כתובת: ויצמן 207, כפר סבא (מתחם ג'י)
03-6868657 | כתובת: בוסי סנט ג'ורג' 9 ק.עקרון
03-6868657 | כתובת: הסיבים 47, פתח תקווה

מתכונים מאת בנדיקט

מתכון אגז בנדיקט

הכינו את המנה המפורסמת ממסעדת ארוחת הבוקר המצליחה
מה אנחנו צריכים?
אגז בנדיקט זו המנה הקלאסית של בנדיקט. נתחיל מהבסיס שהוא הכנת הבריוש עליו יונח הכל.
○900 גרם קמח לבן
○10 גרם סוכר
○25 גרם שמרים
○15 גרם מלח
○7 ביצים מס' 1 בטמפ' החדר (כ-540 גרם)
○450 גרם חמאה קרה

אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים היבשים, מוסיפים את הביצים בהדרגה (אחת אחת ולערבב), לאחר שהבצק נהיה אחיד מוסיפים את החמאה עד להטמעה מוחלטת. את הבצק מעבירים לקערת פלסטיק למטרת לישה. את הקערה מכסים בניילון נצמד ומשאירים לילה במקרר למטרת טפיחה. ביום למחרת אופים בתנור שחומם מראש בטמפ' 180 מעלות למשך כחצי שעה עד להזהבה.
תוספות לאגז בנדיקט:
○קלאסי – פרוסת האם 50 גרם. מחממים במחבת ומניחים על הבריוש
○קלאסי בייקון – 4 פרוסות בייקון צרובות על המחבת
○רויאל – פרוסות סלמון מעושן

סיפור של בוקר:

תפיסת המקום מגדירה את ארוחת הבוקר כסגנון של ארוחה ולא השעה בה אוכלים אותה. לא מתי אוכלים, אלא מה אוכלים. מטבח ארוחות הבוקר של הבנדיקט פונה לחובבי ארוחות הבוקר באשר הם, בכל שעות היום.
בבוקר, בצהריים ובהמשך גם לאותם הרפתקנים ושוברי המוסמכות עבורם ארוחת בוקר בערב היא דרך נפלאה להתחלת הלילה. כניסה לעולם זה מגלה לנו עולם רחב של טעמים, שילובים שונים, חדשנות קולינרית והפתעות. מגוון רחב של מרכיבים המגיעים אלינו מתרבויות שונות וממסורות בהן הבוקר מתחיל בצורה שונה מזו שאנחנו מכירים.
עולם הבנוי על יסודות הטריות והרעננות ומורכב מפינוק וחופש – ערכים שברוחם פועלת חווית הבנדיקט.

למה "בנדיקט"?

ע"ש מנת האגז בנדיקט המפורסמת – זו הומצאה על ידי למואל ס. בנדיקט, ברוקר ניו -יורקי שחי לפני כמאה שנה. בנדיקט התעורר בוקר אחד עם הנגאובר רציני, נכנס למלון הוולדורף וויסטריה שבניו-יורק ובנסיון להיפטר מהאנגאובר הקשה ביקש מהמלצר את הבקשה המפתיעה הבאה – מאפין קלוי עם הרבה חמאה, רצועות בייקון קריספי, ביצה עלומה ומעל כל זה רוטב הולנדייז צהבהב. במסעדת המלון כל כך הורשמו מהארוחה הספונטנית שהחליטו להכניס אותה לתפריט.

הביקורת:
וואו, בנדיקט זאת מסעדה מדהימה, ואחת הטובות שיצא לי להיות בה.
כשהגענו לא היה מקום לכן חיכינו ויש להם מין מקום נורא נחמד עם ספות ותפריטים בו חיכינו וכך גם יכולנו לבחור כבר לפני את הארוחה שלנו. המלצרים היו ממש נחמדים ואדיבים. האוכל הוגש תוך פחות חצי שעה שזה זמן די קצר לעומת מסעדות אחרות, במיוחד שהיה שמה מפוצץ אבל לא נראה שזה הפריעה לאווירה. המחירים היו די הוגנים במיוחד שבמהלך הארוחה יש מאפים ולחמים שכל פעם שנגמרו הביאו עוד, ועוד. המחיר היה מאוד שווה את המחיר למרות שהמחיר לא היה כזה יקר אך היו מאכלים די יקרים אבל בכל זאת שווים את הארוחה. וואו, האוכל. האוכל היה מדהים מכל הבחינות. הארוחות היו בגדול המתאים ולא קטנות או גדולות מידי, ומיוחדות. למשל הפנקייק שוקולד שלהם. הפנקייק שוקולד היה מה שאכלתי ו-וואו, לא הצלחתי לאוכל יותר מרבע ממנו. זה היה כמה פנקייקים עבים אחד על השני עם חור באמצע מלא בשוקולד. לחלוטין שווה אבל כמויות השוקולד לא נורמלית. היה גם את סלט הגבינות שלהם שהיה נורא נחמד. הסלט כלל: חסה, עגבנייה ומלפפון. ממש פשוט אף הגבינות והרטבים נתנו לו טעם מיוחד ומדהים. עם כל מנה קיבלנו כיכר לחם אישי למרות הלחם ללא ההגבלה שהיה על השולחן. בנוסף ללחם קיבלנו גם קופסה של חמאה קטנה ללחם. וטוב, לסיום, היה מדהים. אני ממליצה מאוד להגיע לשמה, את המסעדה יש בדי הרבה מקומות וממש שווה לאכול שמה. והאווירה הרגועה והשקטה עם המנגינה הנעימה, ממש נחמד וכיף שמה.

אחר:
User Posted Image
-מסעדת בנדיקט זוכה בתואר "ארוחת הבוקר הטובה ביותר"
User Posted Image
-BENEDICT
סניף בנדיקט במתחם G בכפר סבא
סניף בנדיקט בראשון לציון
סניף בנדיקט בבילו
סניף בנדיקט בבן יהודה
סניף בנדיקט בהרצליה


--------------------

אורטל
- דברים בשפע לשעבר - ביוש -

User Posted Image
לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Feb 18 2018, 18:49 PM
צטט הודעה




יש לי אהבה, והיא תנצח...
*****

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
הודעות: 4532
חרמשים: 16020
מגדר:female
משתמש מספר: 59704
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 27.10.2016


סיקור מקסיפ. רואים שהשקעת ושאת אוהבת את המקום!
אין לי ממש הערות כי זה סיקור נפלא מלבד אחת קטנה קטנה... כתבת בחוות דעה:
"במהלך הארוחה יש מאפים ולחמים שכל פעם שנגמרו הביאו עוד, ועוד" אני ממליצה להוריד את הפסיק כי לפני ו' אין פסיק. כל הכבוד על הסיקור:)
נוסף ללינקייהhappy.gif


--------------------
!It's me! the good advice cupcake

קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה
User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

 


מממנים


  ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
93 510 347 105


פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2024 - 2007